E-commerce logistiek

Ben jij op zoek naar e-commerce logistiek? Dan ben je bij Monta aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in fulfilment en helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing voor jouw e-commerce logistiek. Met onze fulfilment services bieden wij veel mogelijkheden. Benieuwd naar wat voor mogelijkheden dit zijn? Wij vertellen je meer!

Ontdek binnen 1 dag hoeveel sneller jouw webshop kan groeien met fulfilment
e-commerce logistiek

E-commerce logistiek, wat is dat eigenlijk?

E-commerce logistiek betekent eenvoudigweg het afhandelen van de orders uit webwinkels. Wanneer de logistiek van e-commerce binnen je bedrijf soepel verloopt, draagt dit bij aan het behalen van optimale resultaten. Goede logistiek is dus van groot belang bij het laten slagen van bijvoorbeeld een webwinkel. Zo draagt onder andere een optimale levering van je producten bij aan de klanttevredenheid. Naast nieuwe bestellingen zorgt dit logischerwijs ook voor meer herhaalaankopen.

Het logistieke proces achter de webshop

Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound, wat het ontvangen van de goederen betekent. De ontvangen goederen worden geregistreerd en krijgen een plaats in de warehouse. In de warehouse waar de Webwinkelartikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via een Webwinkel. De orders worden verpakt, voorzien van een adresetiket en een pakbon. Vervolgens neemt de vervoerder het laatste stukje van de reis in handen en regelt de aflevering aan het adres van de klant.

Samengevat is e-commerce logistiek (betekenis e-commerce: hier) dus de afhandeling van het volledig logistieke proces. Vanaf de plaatsing van een order in een Webwinkel tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Tegenwoordig gaat E-commerce logistiek vaak nog een stap verder en maakt ook de retourenverwerking deel uit van het logistieke proces. Een correcte afhandeling van eventuele retouren is een steeds crucialer onderdeel van E-commerce logistiek.

Je wilt je klanten natuurlijk een prettige ervaring bieden door middel van een soepele levering van hun bestelling. Wat dit nog meer versterkt, is het bieden van keuzevrijheid. Zo kun je bij Monta je klanten laten kiezen tussen diverse afhaalpunten, levertijden, etc. Wij slaan jouw producten veilig op en zorgen ervoor dat je 24/7 realtime inzicht hebt in de voorraad. Ook zorgen wij dat alle orders succesvol worden gepickt en verzonden, zodat jouw klanten niets aan te merken hebben op de service rondom bezorging en eventueel retournering.

e-fulfilment

Welk pakket past bij jou?

Monta biedt diverse pakketten aan die aansluiten op de verschillende behoeften van onze opdrachtgevers. Omdat we streven naar optimale e-commerce logistiek voor jouw bedrijf, houden we rekening met het aantal orders dat je per dag binnenkrijgt. Naast de services die inbegrepen zijn in onze pakketten, kun je ook kiezen voor diverse extra mogelijkheden.

Vind je bijvoorbeeld een late cut-off tijd belangrijk, zodat je klanten tot laat in de avond kunnen bestellen om het de volgende dag al in huis te hebben? Via Monta is het mogelijk om tot 23:45 uur te bestellen om de order de volgende dag te ontvangen. Meer weten? Vraag het ons!

Ook sneller groeien met de webshop?
Vertel ons over jouw uitdagingen.

Binnen 24u reactie - vaak ook in 4u
Ivo Meerbeek - Monta
Ivo Meerbeek
Account Manager

De voordelen van e-commerce logistiek:

Wanneer je kiest voor e-commerce logistiek bij Monta, dan brengt dat – naast de voordelige en transparante prijzen – vele voordelen met zich mee, namelijk:

 • Snelheid van werkzaamheden;
 • Wereldwijde verzendmogelijkheden
 • Performancegarantie van 99,98%;
 • Koppelingen met diverse webshop-systemen mogelijk;
 • Eigen keuze in vervoerder en verzendopties
 • Scherpe, transparante prijzen.

Uiteraard bestaat fulfilment uit meer dan een rijtje voordelen en mogelijkheden. We leggen graag het proces aan je uit. Dan krijg je een nog duidelijker beeld van de services van Monta met betrekking tot e-commerce logistiek. Meer vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

e-commerce logistiek bij het Monta magazijn

Retourneren? Ook dat is mogelijk!

Naast de standaard service die je krijgt als je een pakket afneemt bij Monta, regelen we ook graag eventuele retournering. Zeker als het gaat om producten die afhangen van smaak, zoals kleding, komt het regelmatig voor dat klanten besluiten hun bestelling te retourneren of ruilen. Monta ontzorgt hierin. Een juiste aanpak is namelijk noodzakelijk om de klanttevredenheid hoog te houden!

E-commerce fulfilment bij Monta regelen?

Monta biedt veel fulfilment mogelijkheden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot e-commerce logistiek bij Monta en de kansen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Monta werkt al tijden voor klanten als iBOOD, BALR, Pink Gellac, Yummygums en Dekbed Discounter. Daarbij ontzorgen wij bedrijven in elke branche; van fashion en cosmetica tot elektronica en sport en gezondheid.

E-commerce logistiek uitgelegd

Fulfilment video uitleg
Ontdek alles over fulfilment

Ook jouw webshop sneller laten groeien?

Fulfilment bij Monta is op basis van vertrouwen. Open contract, dagelijks opzegbaar.

Met 14 vestigingen zijn wij de grootste fulfilment partij van Nederland. Daarom kunnen we jou een grote diversiteit aan fulfilment services bieden tegen de allerbeste voorwaarden. We hechten waarde aan service op maat en persoonlijk contact: samen met experts wordt er gekeken naar wat de beste fulfilment oplossing is voor jouw webshop. Vervolgens krijg je een eigen accountmanager op de vestiging waar ook jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
Desktop personeel – 4

Laat jouw webshop sneller groeien

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang al binnen één dag een offerte!
Mobiel Personeel 3