FULFILMENT EN AMAZON

Fulfilment met Amazon koppeling, of een andere grote webgigant, is ideaal als uw webwinkel blijft groeien. U kunt de logistiek uitbesteden en meer verkopen genereren door de extra kanalen optimaal te benutten. Via Monta, hét e-commerce bedrijf dat de logistiek van webwinkels verzorgt, kunt u eenvoudig gebruik maken van all-in fulfilment. Meer informatie leest u hier.

Fulfilment met Amazon koppeling

Monta zet zich in voor uw logistieke werkzaamheden. U heeft dan geen omkijken meer naar deze activiteiten en kunt zich richten op het ondernemen om een grotere omzet te gaan generen. Wij verzamelen uw producten, pakken ze in, verzenden de producten en zorgen voor de levering. Daarnaast ontfermen wij ons ook over de retourverwerking van uw orders. Ook bieden wij Same Day Delivery aan in heel Nederland: heeft uw klant voor 12 uur besteld? Dan leveren wij diezelfde dag nog!

Wilt u uw horizon verbreden? Dan sluit u uw webwinkel eenvoudig aan bij Amazon. U bereikt hiermee meer potentiële kopers en uw merk krijgt daarnaast ook nog eens meer naamsbekendheid. Via het all-in fulfilment pakket van Monta kunt u zich eenvoudig aansluiten bij Amazon. Meer informatie? Bel of mail ons.

All-in fulfilment pakket

Monta biedt fulfilment met Amazon koppeling aan voor extreem scherpe prijzen. Dankzij onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen kunnen we u de beste service bieden. Ons pakket heeft een performancegarantie van 99,98%. Daardoor kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van uw webwinkel aanbieden. U krijgt hierbij een koppeling met o.a. Bol en/of Amazon. Nog meer zichtbaarheid genereren? Dan kunnen we uw webwinkel ook nog koppelen met andere webgiganten. Daarnaast sluiten we uw webshop ook aan op ons RMA-portal; Montaportal. Via dit portal heeft u altijd en overal inzicht in uw orders en de laatste cijfers bij de hand. Met dit overzichtelijke systeem kunnen wij u transparantie in onze werkzaamheden beloven. Wanneer u dit pakket aanschaft kunt u binnen één week al aan de slag.

Over Monta

Wij zijn één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Dankzij de nieuwste technologieën en onze services (waaronder dus een koppeling met Amazon) kunnen wij uw webshop ondersteunen bij het gehele fulfilment proces. Maar Monta zet zich in voor zoveel meer! Wij geven u persoonlijke aandacht en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij hebben interesse in u, uw producten en uw bedrijf en helpen u graag met groeien. Daarnaast bouwen wij op een transparante, langdurige relatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd wat we voor uw webwinkel kunnen betekenen op het gebied van fulfilment met Amazon koppeling, of met een van onze andere diensten zoals packaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dan gaan we samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw webwinkel.

Vraag direct een offerte aan