Fulfilment met aansluiting op Bol.com

Webshop koppeling voor verzenden van Bol.com orders

Wanneer je kiest voor een fulfilment pakket bij Monta profiteer je van een gratis webshop koppeling voor verzenden via Bol.com. Wij zorgen ervoor dat jouw logistieke planning aansluit bij de voorwaarden van Bol.com en regelen de juiste webshop-koppelingen. Zo bereik je binnen een korte tijd een grote hoeveelheid meer potentiële klanten en hebben zij hun producten of pakketjes binnen no-time in huis. Wil je meer weten over het uitbesteden van je webshop logistiek via Bol.com? Wij vertellen je er alles over. Liever direct in gesprek met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Voordelen voor jouw webshop

  • Jouw webshop logistiek voor Bol.com orders volledig uitbesteden
  • 24/7 realtime inzicht in jouw voorraadstatus
Koppeling bol com webshop
Bol.com verzenden orders koppeling

Jouw logistiek voor Bol.com webshop bestellingen volledig uitbesteden

Heb je een groeiende webshop en wil je zichtbaar zijn op Bol.com met je producten? Of verkoop je al via (onder andere) Bol.com en verwerk je meerdere (ongeveer 10+) bestellingen per dag? Dan kan er vaak veel tijd gaan zitten in het verzendklaar maken en versturen van deze pakketten. Het is daarom een slimme keuze om de logistiek van je Bol.com webshop bestellingen uit te besteden. Zo houd je veel meer tijd over voor het innoveren van je bedrijf, het updaten van je marketing en het onderhouden van je netwerk, waardoor je bedrijf nog sneller kan groeien. Wij nemen bij Monta van het begin tot het eind alles voor je uit handen met betrekking tot de logistiek rondom je pakketjes. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Fulfilment center voor Bol.com bestellingen

Wil jij je naamsbekendheid vergroten door te verkopen via Bol.com? Dat kan! Jouw merk krijgt hierdoor meer naamsbekendheid én je bereikt vele malen meer potentiële kopers! De orders zullen daarmee ook stijgen waardoor je meer winst kunt generen. Dit vraagt natuurlijk wel om een goede logistiek. Gelukkig hoef je je, wanneer je Monta inzet, daar geen zorgen om te maken.
Monta is hét fulfilment center in Nederland en de partner in e-commerce logistiek voor bedrijven die via Bol.com verkopen. We verzorgen van verwerking en bezorging tot retournering. Dit maakt ons specialist in fulfilment en packaging. Een van onze voordelen is dat alle orders die binnenkomen voor middernacht in Nederland, België en Duitsland, de volgende dag alweer vroeg geleverd worden. 

Fulfilment center voor Bol.com bestellingen

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Webshops

Marketplaces

ERP

  • AFAS
  • Exact Online

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

  • FTP (XML, CSV)
  • Monta REST API
webshop koppeling

24/7 realtime inzicht in jouw voorraadstatus

Uiteraard kun je ook bij Monta terecht als je nog niet bekend met het werken en verzenden via Bol.com. Het fulfilment pakket dat Monta aanbiedt, bestaat uit verschillende componenten. Je hebt bijvoorbeeld de keuze voor een koppeling met Bol.com en Amazon. Door deze taken niet meer zelf op te pakken, houd je zeeën van tijd over! Jij levert de artikelen bij ons. Wij checken alle producten op hun conditie. Daarnaast tellen we alles en zorgen we ervoor dat ieder artikel veilig en onder de juiste omstandigheden wordt opgeslagen in één van onze magazijnen.

Daarnaast sluiten we jouw webshop aan op ons Monta-portal. Op deze manier heb je de laatste cijfers altijd en overal bij de hand! Dit programma geeft je namelijk real-time informatie over jouw orders en voorraad. Een fulfilment pakket bij Monta kun je met de beste voorwaarden aanschaffen. Bovendien bieden we je een performance garantie van 99,98%. Je kunt binnen één week al volledig draaiende zijn bij Monta wat betreft je fulfilment.

Realtime inzicht bol.com
Bol.com logistiek uitbesteden via Monta

Bol.com logistiek uitbesteden via Monta

Steeds meer eigenaren van webwinkels kiezen er voor om de logistiek voor hun webwinkel uit te besteden aan Monta. Monta is hét e-commerce bedrijf in Nederland. Wij zijn één van de snelstgroeiende bedrijven op het gebied van fulfilment. We zetten ons in voor jouw logistieke werkzaamheden. Hierbij verzamelen we je producten, kijken we ze na op schade en kwaliteit, pakken we ze vakkundig voor je in en verzenden wij het artikel naar de klant. Zo nemen we de volledige verzending en bezorging voor jou uit handen. Daarbij heb je veel keuze mogelijkheden binnen dit gebied door ons uitgebreide netwerk aan partners. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om Same Day Delivery aan te bieden aan je klanten, zodat jouw klant vandaag nog een pakketje thuis bezorgd kan hebben wanneer diegene voor 12 uur ‘s middags besteld.

Wij maken daarnaast gebruik van de nieuwste technologieën en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo garanderen we jou een optimale inzet en kun je tevreden zijn over de resultaten. Wij hebben interesse in jou, je producten en je bedrijf en helpen je graag om verder te groeien. Door onze transparante manier van werken en communiceren hebben we langdurige relaties met onze klanten.