Perry Severijnen – Maak kennis met Montapacking medewerkers

Perry Severijnen – Maak kennis met Montapacking medewerkers

Vandaag hebben we het genoegen kennis te maken met Perry. Als ik aankom bij de Montapacking-vestiging in Roosendaal staat hij al met een brede glimlach op me te wachten. Nadat ik de morgen met hem heb doorgebracht, is mij één ding duidelijk: die brede glimlach en Perry zijn onafscheidelijk.

Wat houdt je werk in?

Ik ben bedrijfsleider bij Montapacking Roosendaal. Dat houdt in dat ik alles in het werk zet om een positief resultaat te behalen samen met mijn team. Ik heb veel contact met onze klanten, regel financiële zaken, zorg dat er oplossingen komen voor dingen die nog beter kunnen, maak een planning voor de ploegen en stuur de medewerkers aan. Maar ik probeer vooral mensen zelfstandig te laten werken en denken. We werken hier met zelfsturende teams. Het team krijgt het vertrouwen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en ik me kan focussen op het optimaliseren van het bedrijfsproces.

Wat vind je het leukste aan je werk?

De onvoorspelbaarheid: je weet niet wat er komt. Er gebeurt altijd van alles, zowel voorziene als onvoorziene zaken, maar aan het einde van de dag is het op alle vlakken weer voor elkaar. Dat is iedere dag weer mijn uitdaging. Wat voor mij ook een uitdagende kant van mijn functie is, dat het proces dusdanig goed loopt dat ik er eigenlijk niet mee bezig hoef te zijn.
Elke dag is anders. Ik schat dat zo’n 40% van mijn werk niet voorspelbaar is en daar geniet ik erg van. Ik hou van dynamiek.

Orderaantallen zijn voor mij persoonlijk ook een sterke trigger. Stijgende aantallen, daar krijg ik een kick van. De hele overgang van het afgelopen jaar, van verpakken naar fulfilment is een heerlijk uitdaging. We groeien heel hard, afgelopen maand 49,7%! We moeten dus continue vooruitkijken en ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is. Zowel qua meters, passende bezetting als organisatie.

Wat motiveert jou om elke dag enthousiast aan het werk te gaan?

Samenwerken met collega’s, dat vind ik echt geweldig leuk. Het is een soort van familie; je werkt nauw samen en bent met elkaar betrokken. We hebben in Roosendaal een leuk team. Een deel eigen medewerkers, een aantal vaste uitzendkrachten en medewerkers van Prisma. Mijn collega’s van Prisma zijn mensen met een beperking, die binnen ons bedrijf een plaats krijgen om zich te ontwikkelen. Ook dat is voor mij een uitdaging. De diversiteit van collega’s geeft een leuke, vrolijke sfeer in je bedrijf.
Van de overgang van verpakken naar e-fulfilment word ik ook enthousiast. Het continu doorgaan met het integreren van automatisering in onze bedrijfsprocessen. Super leuk om dat te leren en hiermee bezig te zijn.
Eigenlijk hou ik gewoon van alle facetten van mijn werk. Ik ben al ruim 17 jaar bedrijfsleider bij kleinere en ook grote bedrijven. Ik ben een bedrijfsleider in hart en nieren. Ik hou van dit werk en ik heb nog nooit met zoveel plezier gewerkt als de afgelopen jaren bij Montapacking.

Wat is jouw echte Montapassie?

Het klinkt misschien wat overdreven, maar voor mij is de manier waarop Montapacking zich als bedrijf ontwikkelt erg motiverend. Daar krijg ik energie van.
De ontwikkelingen bij Montapacking staan nooit stil. Er wordt continue ingespeeld op de snel veranderende markt. De passie in de organisatie is zo duidelijk aanwezig, dat het vanzelf ook je eigen passie wordt. De focus op innovatie is ongekend, altijd bezig om nieuwe dingen mogelijk te maken en te ontwikkelen, geweldig. Wat ik echt bijzonder vind, is de manier waarop individuele medewerkers vertrouwen krijgen en daardoor tot bloei komen, dat vind ik het allermooiste aan Montapacking.