Heb je het druk met de werkzaamheden van je webshop? Wij kunnen ons voorstellen dat je liever niet denkt aan het logistieke proces en dit liever uit handen geeft. Monta helpt jou graag verder, web ondersteuning is onze specialisatie. Wil je meer informatie over onze services? Lees dan verder

R1 Montapacking R9B2344

Webshop ondersteuning: waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Monta biedt verschillende diensten aan. Van de opslag van je producten tot aan de customer service van jouw webshop. Met het door ons zelf ontwikkelde warehouse management systeem, registreren we de verwerkingen van je goederen, synchroniseren we artikelinformatie, regelen we de communicatie over afhandeling van orders en koppelen we verzendinformatie door naar de vervoerders.

Alle gegevens en data worden verzameld en omgezet in trendanalyses voor bijsturing en nóg betere service. Daarnaast regelen wij ook de customer service. Wij hebben professionele medewerkers die de klant te woord staan in ons call-center. We beschikken over een aantal vaste aanspreekpunten die alle details kennen van de bedrijfsprocessen. Webshop ondersteuning is nog nooit zo handig geweest.

Voordelen van webshop ondersteuning bij Monta

Monta voert verschillende werkzaamheden uit op het gebied van webshop ondersteuning. Naast het feit dat een groot gedeelte uit handen wordt genomen, zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Monta blijft altijd transparant als het gaat om kosten;
  • Wij werken snel en zorgen altijd voor snelle dienstverlening;
  • De regie blijft bij de klant;
  • Wij hebben een zeer hoge betrouwbaarheid. Zowel naar de klant als naar jullie klanten.

Meer weten over al onze mogelijkheden? Lees hier meer over fulfilment.

claudio schwarz q8kR ie6WnI unsplash

Over Monta

Monta is een familiebedrijf dat onbedoeld is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 500 medewerkers. We beschikken over verschillende moderne gebouwen en systemen die voldoen aan de gebruikelijke normen. Hier leveren we hoogwaardige kwaliteit op het gebied van packaging en webshop ondersteuning.

Door ons lange termijn personeelsbeleid zorgen we voor goed opgeleide, betrokken en enthousiaste klantgerichte medewerkers. We staan dan ook bekend om onze sociale, klantvriendelijke en persoonlijke houding naar de klant.

Meer weten over webshop ondersteuning?

Heb je wellicht interesse in webshop ondersteuning? Neem contact op. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden en oplossingen voor je bedrijf.