Bij fulfilment gaat het vaak over leveringen bij consumenten. Een order bestaat dan uit een of enkele artikelen en de levering vindt aan huis of op een afhaallocatie plaats. Maar wat als de order een heel andere bestemming heeft, en niet aan de consument, maar een andere onderneming is? Ook hiervoor biedt Monta de beste oplossing. Wil je weten wat Monta voor jou kan betekenen op het gebied van B2B fulfilment? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

B2B fulfilment nodig?

B2B fulfilment vraagt meestal om grotere opslagcapaciteit, snelle levering en stelt vaak hogere eisen aan de handling en het transport. In plaats van een enkel pakketje zoals bij een levering aan consumenten gaat het meestal om grote aantallen en een combinatie van verschillende producten. Hierin is B2B fulfilment in de meeste gevallen veel complexer en een grotere uitdaging dan B2C fulfilment. Deze uitdaging gaan we bij Monta zeker niet uit de weg. Met warehouses op verschillende locaties in Nederland en een uitgebreide ervaring in het verzorgen van het logistieke proces van B2B klanten kan Monta je hierin volledig ontzorgen en de beste service bieden richting jou en je klanten.

R1 Montapacking R9B2599

Op zoek naar snelle én flexibele service?

Ben je leverancier of producent? Dan heb je vaak te maken met sterke concurrentie en worden hoge eisen gesteld aan de dienstverlening. Je bent op zoek naar snelheid, flexibiliteit en het liefst tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Gaat er in het logistieke proces iets mis, dan is de kans groot dat je hierdoor nieuwe orders misloopt en dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Door het gehele logistieke proces achter jouw webwinkel uit te besteden aan Monta voorkom je ontevreden klanten.

Volledige ontzorging

All-in fulfilment houdt in dat je het volledige logistieke proces van je webshop bij Monta neerlegt. Van opvang tot uitlevering, alle onderdelen van het logistieke proces verzorgen wij voor je. Hierbij houden wij uiteraard rekening met geldende kwaliteitsnormen en veiligheidseisen zoals deze gelden binnen jouw industrie. Maar ook met specifieke wensen en eisen op het gebied van levering, zoals levering binnen tijdvakken, het aanleveren van verzenddocumenten en het aanmelden van leveringen. Wil je meer informatie over B2B fulfilment door Monta of heb je nog vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar.

R1 Montapacking R9B2344

Jarenlange ervaring

Monta is in 2006 begonnen met het uitbreiden van haar dienstverlening. Naast het verpakken van producten kwam de vraag vanuit de markt om deze producten ook op te slaan en te verzenden naar distributiecentra van de klanten van onze klanten. In eerste instantie waren dit enkel B2B orders. In de jaren die volgden kwam er ook steeds meer vraag naar B2C fulfilment vanuit de markt. Inmiddels mogen wij ons logistiek partner van vele nationale en internationale webshops noemen, in totaal verzorgen we nu de logistiek voor meer dan 1500 webshops. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en professionele dienstverlening: neem contact met ons op via onderstaande button!