Bij B2B fulfilment gaat het vaak over leveringen bij consumenten. Een order bestaat dan uit een of enkele artikelen en de levering vindt aan huis of op een afhaallocatie plaats. Maar wat als de order een heel andere bestemming heeft, en niet aan de consument, maar een andere onderneming is? Ook hiervoor biedt Monta de beste oplossing. Wil je weten wat Monta voor jou kan betekenen op het gebied van B2B fulfilment? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voordelen voor jouw webshop

 • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
 • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
 • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
Fulfilment automatisch bestellingen verwerken
hoe e-fulfilment je kan helpen met de nieuwe regels

B2B fulfilment nodig?

B2B fulfilment vraagt meestal om grotere opslagcapaciteit, snelle levering en stelt vaak hogere eisen aan de handling en het transport. In plaats van een enkel pakketje zoals bij een levering aan consumenten gaat het meestal om grote aantallen en een combinatie van verschillende producten. Hierin is B2B fulfilment in de meeste gevallen veel complexer en een grotere uitdaging dan B2C fulfilment. Deze uitdaging gaan we bij Monta zeker niet uit de weg. Met warehouses op verschillende locaties in Nederland en een uitgebreide ervaring in het verzorgen van het logistieke proces van B2B klanten kan Monta je hierin volledig ontzorgen en de beste service bieden richting jou en je klanten.

Op zoek naar snelle én flexibele service?

Ben je leverancier of producent? Dan heb je vaak te maken met sterke concurrentie en worden hoge eisen gesteld aan de dienstverlening. Je bent op zoek naar snelheid, flexibiliteit en het liefst tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Gaat er in het logistieke proces iets mis, dan is de kans groot dat je hierdoor nieuwe orders misloopt en dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Door het gehele logistieke proces achter jouw webwinkel uit te besteden aan Monta voorkom je ontevreden klanten.

Man bellen monta
Fulfilment partner

Volledige ontzorging

B2B fulfilment houdt in dat je het volledige logistieke proces van je webshop bij Monta neerlegt. Van opvang tot uitlevering, alle onderdelen van het logistieke proces verzorgen wij voor je. Hierbij houden wij uiteraard rekening met geldende kwaliteitsnormen en veiligheidseisen zoals deze gelden binnen jouw industrie. Maar ook met specifieke wensen en eisen op het gebied van levering, zoals levering binnen tijdvakken, het aanleveren van verzenddocumenten en het aanmelden van leveringen. Wil je meer informatie over B2B fulfilment door Monta of heb je nog vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Jarenlange ervaring

Monta is in 2006 begonnen met het uitbreiden van haar dienstverlening. Naast het verpakken van producten kwam de vraag vanuit de markt om deze producten ook op te slaan en te verzenden naar distributiecentra van de klanten van onze klanten. In eerste instantie waren dit enkel B2B orders. In de jaren die volgden kwam er ook steeds meer vraag naar B2C fulfilment vanuit de markt. Inmiddels mogen wij ons logistiek partner van vele nationale en internationale webshops noemen, in totaal verzorgen we nu de logistiek voor meer dan 1500 webshops. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en professionele dienstverlening: neem contact met ons op via onderstaande button!

b2b fulfilment

Wat onze klanten zeggen

Makkelijk om mee te werken

Monta is een sterk IT-gedreven organisatie. Daarbij is ons IT-DNA: IT moet áltijd dienstbaar zijn naar de klant. Niet ons IT-systeem is leidend. Het gaat primair om jouw wensen met betrekking tot informatiestromen en de verwerking daarvan. We bieden dus ook maatwerk webshop rapportages aan; jij geeft aan welke informatie je graag zou willen inzien en wij zorgen ervoor dat jij er overzichtelijke webshop rapportages voor terugkrijgt.

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Webshops

Marketplaces

ERP

 • AFAS
 • Exact Online

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

 • FTP (XML, CSV)
 • Monta REST API

webshop koppeling

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.
Balr logo
Girav logo
Dekbed discounter logo
iBood logo
mws

Leer ons kennen.
Monta, aangenaam.

Fulfilment bij Monta - Ons verhaal

Ontdek alle fulfilment diensten

Alles over fulfilment
 • Webshop koppeling

  De eerste stap naar fulfilment is zorgen dat jouw webshop platform met ons software systeem gekoppeld wordt.

  Webshop koppeling
 • Goederenontvangst

  Wanneer we jouw voorraad ontvangen, controleren we deze binnen twee uur. Dat doen we op een specifieke manier.

  Goederontvangst webshops
 • Opslag

  Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad streng beveiligd op.

  Webshop opslag
 • Orderverwerking

  Jouw orders worden zorgvuldig gepickt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in ons Monta-portal.

  Lees meer
 • Verpakken

  De orders worden met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt. We bieden diverse mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren.

  Lees meer
 • Verzenden

  Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

  Verzenden voor webshops
 • Retourlogistiek

  Zelf je retouren bijhouden? Binnen onze fulfilment diensten bieden we je toegang tot een online retouren-systeem. Of wij doen het voor je!

  Lees meer
 • Voorraadbeheer

  Doordat alle data van de vorige stappen inzichtelijk is in het Monta-portal, kun je strategische beslissingen nemen die positief effect hebben op je voorraad.

  Lees meer
 • Rapportage

  Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal. Hier kan je tactisch op inspelen.

  Lees meer

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops

Hoe te starten met B2B fulfilment?

 • 1
  Vul het formulier in

  Vul enkele gegevens in en dan gaan wij meteen aan de slag om een passend fulfilment aanbod in kaart te brengen. Binnen 24u heb je antwoord.

 • 2
  De voorraad staat veilig

  Jouw webshop producten gaan in opslag in een van onze beveiligde magazijnen. Ook het aanvullen van producten gaat razendsnel: binnen 2u zijn de producten ingeboekt en klaar voor verkoop.

 • 3
  Jij verkoopt, wij regelen het.

  Alle bestellingen die klanten in jouw webshop voor 23:45u plaatsen, verpakken en verzenden wij nog dezelfde nacht. Ook retouren regelen wij voor je.

 • 4
  Elk moment de juiste informatie

  Via jouw portaal heb je altijd inzicht in je voorraad, bestellingen en retouren. Zo weet je op ieder moment van de dag hoe jouw webshop presteert. Zo kun jij focussen op groei van de webshop.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Desktop personeel – 4

Vrijblijvende offerte

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang al binnen één dag een offerte!
Mobiel Personeel 3