Webshop opslag

Opslag van de webshop producten is vaak prima te regelen. Toch bespaar je met fulfilment verrassend snel op zowel de afhandeling van de orders als de verzendkosten. De relatief geringe kosten van voorraadopslag voor webshops zijn vrijwel direct terugverdiend met fulfilment.

Webshop opslag nodig?

Ben jij op zoek naar opslag voor je webshop? Groeit jouw webshop bijvoorbeeld hard, maar ontbreekt het je aan voldoende opslagruimte? Nog te vaak zien we een volgepakte garage of trappenhuis wat echt niet nodig is of nodig hoeft te zijn. De scherpe prijzen van Monta wegen namelijk niet op tegen het ongemak van teveel spullen in je eigen leefomgeving.

Vanaf gemiddeld 10 orders per dag is het al erg aantrekkelijk om een fulfilment service bij Monta af te nemen. Wil jij meer weten? Lees dan verder!

Voordelen voor jouw webshop

 • Mogelijkheid tot beveiligde opslag van luxe webshop producten;
 • Opslagruimtes met specifieke temperatuur en/of luchtvochtigheid;
 • Ook voorraadopslag voor extra grote producten mogelijk;
 • Mogelijkheid om fashion items hangend op te slaan;
 • Webshop opslag met scherpe prijzen bij de fulfilment services.
Webshop opslag bij monta
Webshop opslag fulfilment monta

Het gebruik van opslag voor webshops

Opslag voor je webshop is tot op zekere hoogte prima te regelen vanuit je eigen leefomgeving, maar met fulfilment bespaar je op zowel de afhandeling van de orders als de verzendkosten. De relatief geringe kosten zijn vrijwel direct al terugverdiend.

Vaak lopen veel webshophouders vast bij de opslag en afhandeling van hun orders, terwijl zij zich eigenlijk zouden moeten focussen op zaken als marketing & sales en het beheer van hun webshop.

Diverse mogelijkheden voor webwinkel opslag

Uiteraard zijn de mogelijkheden voor opslag voor je webshop heel divers. Er zijn maar weinig artikelen waar wij geen oplossing voor kunnen bieden. Ook luxe producten of producten die onder speciale omstandigheden moeten worden bewaard, kunnen wij opslaan in een van onze warehouses. Of een product nu heel klein is of juist groot: Monta biedt altijd een oplossing. Bovendien zijn de kosten van een dergelijke oplossing vaak relatief een stuk goedkoper door de voordelen die Monta – als groot fulfilmentbedrijf – kan bieden.

Verkoop je luxe producten zoals dure parfums of elektronica (ook wel ‘high care producten’ genoemd)? Dan is de beveiliging van deze producten bij de opslag prioriteit 1. Deze producten worden opgeslagen met de hoogste graad van beveiliging, Borg 4 genoemd. Dit zijn volledig afgesloten ruimtes binnen onze fulfilment centers in Nederland, België, Duitsland en Engeland met extra beveiligingsapparatuur. Een visitatieregeling behoort tot de standaardprocedure en er wordt tevens een strikt toegangscontrole-systeem gehanteerd.

Behoefte aan beveiligde webshop opslag? Bij Monta zit je goed.

Opslag mogelijkheden webshop monta
Webshop opslag voor gekoelde producten monta

Webshop opslag voor gekoelde producten

Is het noodzakelijk dat jouw producten worden opgeslagen onder bepaalde omstandigheden? Dat kan bij Monta. We kunnen de luchtvochtigheid en/of temperatuur van jouw opslaglocatie reguleren, afhankelijk van het type producten dat je online verkoopt. Ga gerust met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Veel mensen denken bij fulfilment enkel aan de orderverwerking uitbesteden van kleine, makkelijk te verzenden producten. Maar wist je dat wij ook – mits het orderaantal voldoende is – de fulfilment van extra grote XL producten kunnen regelen? Vraag ons dus zeker naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Wat onze klanten zeggen

Webshop opslag op maat monta

Op maat opslag voor je webshop producten nodig?

Monta heeft de mogelijkheid om de opslagruimte aan te passen op basis van jouw wensen. Vanzelfsprekend betaal je enkel voor de opslaglocaties die je daadwerkelijk gebruikt. Ben jij net zo enthousiast als wij over de mogelijkheden van webshop opslag? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het aanpassen van opslagruimte voor webshops.

We maken graag een op maat gemaakte offerte voor je, zodat je een precieze indicatie hebt van de kosten. We helpen je graag bij het creëren van ruimte en het vinden van een passende oplossing.

Voordelen voor jouw webshop

Monta beschikt over een groot aantal fulfilment vestigingen voor webshop opslag verspreid door Nederland en ook voor fulfilment in Duitsland zijn wij operationeel (altijd inclusief nieuwe regelgeving). De vestigingen kunnen worden onderverdeeld in de volgende typen opslaglocaties:

 • Palletlocaties;
 • Bulklocaties;
 • Orderpicklocaties op collo-niveau.

De vestigingen zijn uiteraard goed beveiligd. Een visitatieregeling behoort tot de standaardprocedure en er wordt tevens een strikt toegangscontrole-systeem gehanteerd.

Voordelen voor jouw webshop met monta
De kosten van opslag voor je webshop bij monta

De kosten van opslag voor je webshop

De kosten van de opslag voor je webshop zijn voornamelijk afhankelijk van de artikelen die je op wilt slaan en het gemiddelde aantal orders per dag. Monta biedt all-in fulfilment, zodat je op logistiek gebied nergens meer naar om hoeft te kijken. We regelen ook eventuele retourzendingen indien jij dit ook graag bij ons zou willen uitbesteden, verzorgen een scherpe cut-off tijd en vele andere diensten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op! De kosten kunnen we snel inzichtelijk maken, zodat je een geheel vrijblijvende offerte op maat kunt ontvangen.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!