Ben jij op zoek naar opslag voor je webshop? Groeit jouw webshop bijvoorbeeld hard, maar ontbreekt het je aan voldoende opslagruimte? Nog te vaak zien we een volgepakte garage of trappenhuis wat echt niet nodig is of nodig hoeft te zijn. De scherpe prijzen van Monta wegen namelijk niet op tegen het ongemak van teveel spullen in je eigen leefomgeving. Vanaf gemiddeld 5 orders per dag is het al erg aantrekkelijk om een fulfilment service bij Monta af te nemen. Wil jij meer weten? Lees dan verder!

Het gebruik van opslag voor webshop

Opslag voor je webshop is tot op zekere hoogte prima te regelen vanuit je eigen leefomgeving, maar met fulfilment bespaar je op zowel de afhandeling van de orders als de verzendkosten. De relatief geringe kosten zijn vrijwel direct al terugverdiend. Vaak lopen veel webshophouders vast bij de opslag en afhandeling van hun orders, terwijl zij zich eigenlijk zouden moeten focussen op marketing en het beheer van hun webshop.

Diverse mogelijkheden voor webshop opslag bij Monta

Uiteraard zijn de mogelijkheden voor opslag voor je webshop heel divers. Er zijn maar weinig artikelen waar wij geen oplossing voor kunnen bieden. Ook specialistische producten of producten die onder beschermende omstandigheden moeten worden bewaard, kunnen wij opslaan in een van onze warehouses. Of een product nu heel klein is, en er weinig ruimte per product nodig is, of het een product is dat per stuk al enkele palletplaatsen in beslag neemt: Monta biedt altijd een oplossing. Bovendien zijn de kosten van een dergelijke oplossing vaak relatief een stuk goedkoper door de voordelen die Monta – als groot fulfilmentbedrijf – kan bieden.

De kosten van opslag voor je webshop

De kosten voor de opslag voor je webshop zijn voornamelijk afhankelijk van de artikelen die je op wilt slaan en het gemiddelde aantal orders per dag. Monta biedt fulfilment, zodat je nergens meer naar hoeft om te kijken en enkel het beheer en de marketing hoeft te regelen. We regelen ook eventuele retourzendingen en verzorgen een scherpe cut-off tijd, ‘pakje gemak’ en vele andere diensten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op! De kosten kunnen we snel inzichtelijk maken, zodat je een geheel vrijblijvende offerte op maat kunt ontvangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop?

Monta beschikt over een groot aantal fulfilment vestigingen verspreid door Nederland. De vestigingen kunnen worden onderverdeeld in de volgende typen opslaglocaties:

 • Palletlocaties;
 • Bulklocaties;
 • Orderpicklocaties op collo-niveau.

De vestigingen zijn uiteraard goed beveiligd. Een visitatieregeling behoort tot de standaardprocedure en er wordt tevens een strikt toegangscontrole-systeem gehanteerd.

Heb je vragen? Neem contact op!

Monta heeft de mogelijkheid om de opslagruimte aan te passen op basis van jouw wensen. Vanzelfsprekend betaal je enkel voor de opslaglocaties die je daadwerkelijk gebruikt. Ben jij net zo enthousiast als wij over de mogelijkheden voor opslag voor je webshop? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We maken graag een op maat gemaakte offerte voor je, zodat je een precieze indicatie hebt van de kosten. We helpen je graag bij het creëren van ruimte en het vinden van een passende oplossing.

Ivo Meerbeek - Monta
Ivo Meerbeek
Sales

Heb je vragen?
Neem gerust contact met me op!

 • IT Koppeling

  De eerste stap naar optimaal fulfilment is zorgen dat jouw webshop systeem met ons software systeem gekoppeld wordt.

  Lees meer
 • Goederenontvangst

  Wanneer we jouw voorraad ontvangen, controleren we deze binnen twee uur. Dat doen we op een specifieke manier.

  Lees meer
 • Opslag

  Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad streng beveiligd op.

 • Orderverwerking

  Jouw orders worden zorgvuldig gepickt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in ons Monta-portal.

  Lees meer
 • Verpakken

  De orders worden met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt. We bieden diverse mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren.

  Lees meer
 • Verzenden

  Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

  Lees meer
 • Retourlogistiek

  Zelf je retouren bijhouden? Binnen onze fulfilment diensten bieden we je toegang tot een online retouren-systeem. Of wij doen het voor je!

  Lees meer
 • Voorraadbeheer

  Doordat alle data van de vorige stappen inzichtelijk is in het Monta-portal, kun je strategische beslissingen nemen die positief effect hebben op je voorraad.

  Lees meer
 • Rapportage

  Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal. Hier kan je tactisch op inspelen.

  Lees meer

Ook sneller groeien met de webshop?
Vertel ons over jouw uitdagingen.

Binnen 24u reactie - vaak ook in 4u

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops