Fashion fulfilment

Fulfilment voor Middelgrote Webshops: E-fulfilment als Groeimotor

Als eigenaar van een middelgrote webshop, weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen bij jouw klanten. Hier komt fulfilment voor middelgrote webshops om de hoek kijken. Als webshop eigenaar weet je vast wat fulfilment is, maar hoe kan het jou helpen de groei van jouw e-commerce business te versnellen? Ontdek de fulfilment voor middelgrote webshops van Monta voor een optimale logistiek!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Hoe fulfilment kan helpen bij het laten groeien van jouw webshop 

Fulfilment voor middelgrote webshops is meer dan slechts het verzenden van producten aan klanten. Het is een strategische dienstverlening die de webshop eigenaars ontlast van een operationeel aspect van het bedrijf. Hierdoor kunnen zij zich richten op groei en hun kernactiviteiten.

Besteed je je fulfilment voor middelgrote webshops uit aan experts zoals het team bij Monta? Dan ben je verzekerd van efficiency, betrouwbaarheid en tijdigheid in de logistieke proces.

Wat zijn de voordelen van e-fulfilment voor middelgrote webshops?

 • Efficiënte bedrijfsvoering: Met fulfilment zijn je opslag, verpakken, verzending en klantenservicetaken in goede handen. Je bespaart tijd en energie die je kunt inzetten voor andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.
 • Vermindering van kosten: Doordat je geen eigen magazijn en bijbehorend personeel nodig hebt, kun je aanzienlijk op operationele kosten besparen.
 • Schaalbaarheid: Als jouw business groeit, kan fulfilment eenvoudig meeschalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de logistieke uitdagingen van groeiende verkopen.
 • Betere klantenservice: Fulfilment specialisten zoals Monta zijn ervaren in het afhandelen van klantvragen en klachten, wat leidt tot betere klanttevredenheid.
Hoe Fulfilment Kan Helpen Bij het Laten Groeien van Jouw Webshop
Maximaal rendement Haal het beste uit jouw webshop met Monta's webshop fulfilment diensten

Maximaal rendement: Haal het beste uit jouw middelgrote webshop met Monta’s diensten

Monta helpt eigenaren van webshops bij het behalen van maximale rendement uit hun business door klantgerichte fulfilment oplossingen te bieden. 

Flexibiliteit: We houden rekening met je persoonlijke Fulfilment strategie

Bij Monta begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daar hoort een unieke fulfilment strategie bij. Onze experts werken samen met jou aan een persoonlijke strategie die voldoet aan de specifieke behoeften, groeiambities en uitdagingen van jouw webshop.

Of je nu worstelt met complexe logistieke processen of het managen van piekperiodes, Monta biedt flexibele oplossingen om deze problemen aan te pakken en te overwinnen. We kijken naar jouw verwachtingen en creëren een fulfilment proces welke het beste werkt voor jouw type artikelen en wensen. 

Schaalbaarheid: Een combinatie van robots en mensen

Monta's fulfilment oplossingen bieden je de mogelijkheid om mee te groeien met je bedrijf. Pieken in orderaantallen kunnen we  aan door ons te focussen op een combinatie van robotisering en mensenwerk. Enkel extra robots inzetten bij pieken in de orders zou namelijk een kostintensief grapje worden, maar opschalen met mensen kan daarentegen wel makkelijk en snel! 

Naadloze integraties: Verbind jouw webshop eenvoudig met Monta

Monta's fulfilment oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met jouw huidige webshop platform. Met een breed scala aan integratiemogelijkheden, biedt Monta verbindingen met webshop systemen, marketplaces, vervoerders, ERP systemen, en zelfs op maat gemaakte koppelingen.

Deze veelzijdige integraties zorgen voor een soepele overgang en een gestroomlijnde workflow, wat essentieel is voor het behouden van een consistente klantbeleving. Voor meer informatie over de integratiemogelijkheden, neem contact op met Monta via onze contact pagina.

Fulfilment per branche: Ontdek de diverse fulfilment opties voor middelgrote webshops

Vraag je je af of Monta de fulfilment voor middelgrote webshops kan ondersteunen? Monta biedt op maat gemaakte fulfilmentoplossingen voor een breed scala aan branches. Hier is een overzicht van de sectoren waarin Monta gespecialiseerd is:

 • Cosmetica & Verzorging: Voor webshops met een focus op luxe en temperatuurgevoelige producten.
 • Elektronica: Ideaal voor producten die gevoelig zijn voor schade en een hoge waarde hebben.
 • Fashion: Afgestemd op de dynamische wereld van mode, met seizoensgebonden trends en diverse maten en kleuren.
 • Food: Met aandacht voor houdbaarheid en snelle levering.
 • Home & Kids: Van items voor je gezin, decoratie in je woning, tot grote, zware meubels. Aangepast aan seizoensgebonden trends.
 • Sport & Gezondheid: Voor een breed scala aan producten, van vitaminesupplementen tot zware sportuitrusting.

Met Monta als jouw fulfilmentpartner ben je verzekerd van een service die perfect aansluit bij de specifieke eisen van jouw branche. Laat Monta je helpen om je webshop efficiënt en succesvol te laten groeien!

Monta biedt diensten die operationele druk en kosten verlagen, en klanttevredenheid en conversie verhogen. Deze omvatten SmartStock (intelligent voorraadbeheer), Universele Check-out (meerdere vervoerders en bezorgopties voor klanten) en een RMA-portal voor retourervaringen.

Fulfilment per branche Ontdek de diverse fulfilment opties voor middelgrote webshops
160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Monta's SmartStock De slimme oplossing voor voorraadbeheer en opslag

Monta's SmartStock: De slimme oplossing voor voorraadbeheer en opslag

Efficiënt voorraadbeheer is cruciaal. Monta’s SmartStock tool is hierbij jouw strategische partner. Met SmartStock krijg je helder inzicht in je voorraden en de daaraan verbonden kosten, wat essentieel is voor een optimale fulfilment voor middelgrote webshops.

Hier zijn enkele concrete voordelen van SmartStock:

Directe kostenbesparing: Met één klik kun je stilstaande voorraad identificeren en afvoeren. Hierdoor bespaar je direct op opslagkosten.

Actiegerichte Inzichten:
Ontdek welke producten langzaam verkopen en neem direct actie. Bijvoorbeeld, een te grote voorraad van een bepaald product kan worden omgezet in een promotiecampagne.

SmartStock helpt je om je opslagfactuur te verlagen. Dat lijkt op korte termijn misschien tegenstrijdig voor een logistiek bedrijf als Monta, maar het is een investering in klanttevredenheid en -loyaliteit op de lange termijn. Het is een win-win situatie die jouw webshop helpt te groeien. En dat terwijl jij de operationele efficiëntie behoudt en verbetert.

Monta's Check-out Module: Keuzevrijheid rondom bezorgmogelijkheden voor jouw klanten

Met Monta's Check-out module bied je jouw klanten flexibiliteit en keuzevrijheid in bezorgopties. Dit innovatieve systeem verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar draagt ook bij aan een hogere conversie voor jouw webshop. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken:

 • Consumentenkeuze: Klanten kunnen kiezen uit verschillende vervoerders, afhaalpunten en levertijden.
 • Verhoogde Conversie: Gemiddeld 6.1% hogere conversie door meer bezorgopties aan te bieden.
 • Aanpasbare Opties: Jij bepaalt als webshopeigenaar welke verzendopties en vervoerders je aanbiedt.
 • Wereldwijde Verzending: Monta heeft een netwerk met inmiddels zo'n 20 verschillende vervoerders, met opties per land. We werken ook samen met meerdere duurzame bezorgdiensten, van CO2 neutrale vervoerders tot fietskoeriers. 
 • E-commerce Integratie: Eenvoudige koppelingen met platforms zoals Shopify, Lightspeed, Magento2, WooCommerce, en BigCommerce.

Door de Check-out module van Monta te integreren in je webshop, bied je klanten gemak en flexibiliteit. Bovendien versterk je de reputatie van je merk als klantgericht en innovatief.

Monta's Check-out Module Keuzevrijheid rondom bezorgmogelijkheden voor jouw klanten
RMA Portal Een fijne retourervaring voor jouw webshop

RMA Portal: Een fijne retourervaring voor jouw webshop

Het verbeteren van de klanttevredenheid bij het retourneren of ruilen van producten is een essentieel aspect voor middelgrote webshops die streven naar groei. Monta’s RMA-module biedt diverse voordelen om dit proces snel en simpel te maken:

 • Automatisering: Deze module automatiseert het retourproces volledig, waardoor handmatige handelingen overbodig worden.
 • Klantvriendelijkheid: Klanten kunnen eenvoudig retourzendingen of ruilaanvragen maken via een persoonlijke link, zonder tussenkomst van de winkel eigenaar. Dit zorgt voor een positieve klantbeleving.
 • Omzetverhoging en terugbetalingen verminderen: Bij ruilen wordt automatisch een nieuwe order aangemaakt, waardoor de omzet stijgt en het aantal terugbetalingen daalt.
 • Flexibiliteit: Pas het retourbeleid aan je behoeften aan. Inclusief gratis retouren, kostenberekening en vervoerderkeuze per land en kanaal.
 • Merkconsistentie: Pas de RMA-module aan je merkstijl aan voor herkenbaarheid en een consistente klantervaring.

Dus; Wil jij je klanttevredenheid verbeteren en meer terugkerende klanten? Dan is de RMA-module van Monta een waardevolle toevoeging voor je webshop!

Verpakkingsmogelijkheden: We gebruiken je eigen verpakking, of je kijkt met ons naar een (duurzame) oplossing

In e-commerce is verpakking een verlengstuk van je merk en kan het de klantbeleving verbeteren. Monta ondersteunt het gebruik van eigen verpakkingen, maar weeg ook duurzaamheid af. Onze automatische inpakmachines maken op maat gemaakte verpakkingen, verminderen de behoefte aan opvulmateriaal en verlagen emissies door efficiëntere leveringen.

Verpakkingsmogelijkheden We gebruiken je eigen verpakking, of je kijkt met ons naar een (duurzame) oplossing
Crossborder mogelijkheden Nieuwe markten ontgrendelen over de grens voor maximale groei

Nieuwe markten ontgrendelen over de grens voor maximale groei

Het ontsluiten van nieuwe markten is een cruciale stap voor middelgrote webshops die ernaar streven hun bereik en omzet te vergroten. Crossborder e-commerce biedt een gouden kans om je producten aan een wereldwijd publiek te presenteren. Echter, om dit met succes te doen, is het van essentieel belang om de verzendkosten en -processen transparant en beheersbaar te houden. Hier komt Monta om de hoek kijken met haar expertise en oplossingen:

 • Transparante verzendtarieven: Monta biedt heldere tarieven vooraf, wat vertrouwen opbouwt en een positieve klantervaring bevordert, wat resulteert in hogere conversieratio's.
 • Lokale fulfilment centra: Onze centra in diverse landen bieden snellere levering en lagere verzendkosten, waardoor je concurrentievoordeel op internationale markten wordt versterkt.

Het uitbreiden naar nieuwe geografische gebieden hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Met de juiste partner kun je je crossborder ambities waarmaken, je klanttevredenheid verbeteren en je bedrijf laten groeien. 

Klaar voor explosieve groei? Ontdek Monta nu!

Verander de spelregels van e-commerce met Monta’s fulfilment oplossingen. Bespaar tijd, verminder kosten, en focus op groei terwijl wij de logistiek regelen.

Tijd om actie te ondernemen? Vraag een demo aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. Kies voor Monta’s fulfilment voor middelgrote webshops en ontdek de magie!

Klaar voor explosieve groei Ontdek Monta nu!

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!