Fulfilment voor Grote Webshops

Fulfilment voor Grote Webshops

Fulfilment voor grote webshops: ontdek waarom Monta de ideale partner is voor het uitbesteden van jouw e-commerce fulfilment. Met onze geavanceerde integratiemogelijkheden en maatwerkoplossingen tilt Monta jouw webshop naar nieuwe hoogten. Lees verder en leer hoe Monta’s expertise in fulfilment voor grote webshops een cruciale rol speelt in het succes van jouw online onderneming.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Waarom e-commerce fulfilment voor grote webshops uitbesteden?

Bij Monta begrijpen we dat het succes van jouw webshop afhangt van efficiënt en betrouwbaar fulfilment. Daarom bieden we bijvoorbeeld unieke integratiemogelijkheden die precies aansluiten op jouw specifieke e-commerce behoeften.

Ontdek onze unieke integratiemogelijkheden

Monta’s expertise in integratie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor fulfilment om grote webshops efficiënter en effectiever te maken. Van platformintegraties tot maatwerkoplossingen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een soepele e-commerce ervaring.

 • E-commerce platforms: Monta werkt naadloos samen met toonaangevende e-commerce platforms zoals Magento, Shopify, Lightspeed en WooCommerce. Dit zorgt voor een gestroomlijnde synchronisatie van jouw producten, bestellingen en klantgegevens.
 • Marketplaces: We bieden ook integraties met een groot aantal populaire marketplaces, zoals Bol en Amazon. Zo kun je jouw verkoopkanalen uitbreiden zonder zorgen over de logistieke afhandeling. We kunnen door middel van koppelingen ervoor zorgen dat we alsnog maar 1 voorraad hanteren. We werken ook met integrators als ChannelEngine. 
 • Vervoerders: Onze samenwerking met vele diverse vervoerders garandeert dat jouw producten op tijd en op de juiste locatie bij jouw klanten aankomen. Kies zelf of laat de consument de keuze tussen vervoerders door onze multi-carrier functie welke we kunnen integreren in de check-out van je webshop (we noemen dit onze Universele Check-out functie). 
 • ERP-systemen: Monta integreert met ERP-systemen zoals Exact en AFAS, waardoor jouw voorraadbeheer, financiële administratie en klantenservice naadloos op elkaar aansluiten.
 • Custom koppelingen: Heb je specifieke wensen? Ons team staat klaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw unieke bedrijfsprocessen. Dit gaat via onze RestAPI. 
Waarom Monta Jouw E-commerce fulfilment uitbesteden
Monta's geavanceerde technologie Jouw partner in webshop fulfilment

Monta’s geavanceerde technologie: Jouw partner voor fulfilment van grote webshops

Naast een groot aantal koppelingen welke kunnen worden gerealiseerd, zijn er nog een hoop andere voordelen wanneer je besluit fulfilment voor grote webshops uit te besteden aan Monta:

 • Innovatieve Montaportal functies: Monta’s Monta portal bevat geavanceerde functies zoals Smartstock, die real-time voorraadinzichten bieden, inclusief voorspellingen voor toekomstige behoeften met behulp van AI, wat kostenbesparingen en een hogere omzet oplevert.
 • Monta’s Check-out module: Klanten profiteren van flexibele bezorgopties, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en een stijging in conversie van 6,1% volgens Monta’s klantendata.
 • Toegewijde accountmanagers en klantenservice: Monta biedt persoonlijke ondersteuning van een toegewijde accountmanager en klantenservice, waardoor je je kunt concentreren op de groei van je webshop.
 • MVO-initiatieven: Monta integreert duurzaamheid en ethische praktijken in al haar processen, met een streven dat minimaal 10% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, wat tot nu toe is bereikt.
 • Grote IT- en R&D afdeling: Monta's IT- en R&D-teams, met ongeveer 100 medewerkers, zorgen voor continue innovatie van fulfilment diensten en betrouwbare software die real-time orderinformatie, voorraadrapportages, voorspellende grafieken en andere functies biedt, waardoor aparte licenties overbodig zijn.

Monta’s Multi-Carrier oplossing voor efficiënte verzending

Monta's innovatieve multi-carrier oplossing is ontworpen om zowel webshopeigenaren als consumenten maximale flexibiliteit en gemak te bieden. Dit biedt het gebruik van de Universele Check-out binnen de checkout van jouw webshop:

 • Keuzevrijheid voor de consument: Met de Universele Check-out van Monta kunnen consumenten zelf kiezen tussen verschillende vervoerders, thuisbezorging vs. levering bij een afhaalpunt in de buurt, en gewenste tijdsloten. Deze vrijheid om zelf bezorgopties te selecteren wordt zeer gewaardeerd door klanten en draagt bij aan een hogere klanttevredenheid.
 • Verhoogde conversie: Uit onze data blijkt dat het aanbieden van deze keuzevrijheid in bezorgopties de conversie gemiddeld met 6.1% verhoogt. Dit onderstreept het belang van flexibiliteit en klantgerichtheid in de moderne e-commerce.
 • Aanpasbare instellingen voor webshopeigenaren: Als webshopeigenaar heb je volledige controle over de aangeboden verzendopties. Dit stelt je in staat om de logistieke ervaring naadloos af te stemmen op jouw specifieke bedrijfsmodel en de voorkeuren van jouw klanten. Ben je bijvoorbeeld een zeer duurzaam merk? Dan kun je ervoor zorgen dat je keuzevrijheid aan je consumenten biedt, maar wel alleen binnen een groep groene vervoerders / bezorgopties. 
 • Wereldwijde verzendmogelijkheden: Onze Universele Check-out is wereldwijd inzetbaar, met een breed scala aan vervoerders en opties per land. Dit faciliteert niet alleen internationale expansie, maar verbetert ook het bereik en de service aan jouw klanten over de hele wereld.
 • Naadloze integratie met e-commerceplatforms: De Universele Check-out van Monta integreert moeiteloos met toonaangevende e-commerceplatforms zoals Shopify, Magento2, WooCommerce, en BigCommerce. Dit maakt het een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor een breed scala aan webshops, ongeacht hun grootte of sector.
Monta's Multi-Carrier Oplossing voor Efficiënte Verzending
160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Verpakkingsoplossingen Inpakmachine op maat of eigen verpakking

Verpakkingsoplossingen: Inpakmachine op maat of eigen verpakking

Of je nu kiest voor een heel duurzame oplossing (onze inpakmachine die heel precies op maat verpakt) of jouw eigen unieke verpakking, wij zorgen ervoor dat elk pakket jouw merkidentiteit uitstraalt en bijdraagt aan een onvergetelijke unboxing-ervaring voor jouw klanten.

 • Inpakmachine: De inpakmachines die we gebruiken passen de verpakking automatisch op de grootte van de producten aan. Dit zorgt voor minder volume per verpakking, waardoor je kunt profiteren van goede verzendtarieven. Daarnaast is dit natuurlijk ook een zeer duurzame manier van verpakken, omdat er meer pakketjes met minder ritjes kunnen worden vervoerd. 
 • Eigen verpakking: Je kunt uiteraard ook je eigen verpakking aanleveren, dan zorgen wij dat we je artikelen in je eigen verpakking meegeven aan de vervoerders. Dit stelt je in staat om unieke, merk-specifieke verpakkingen te gebruiken die jouw merkidentiteit versterken en een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten. Jij bepaalt! 
 • Duurzame opties: Monta biedt ook de mogelijkheid om verpakkingen te regelen van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Deze duurzame opties helpen niet alleen het milieu te beschermen, maar versterken ook jouw merk als milieubewust en verantwoordelijk. We gaan dan in overleg en kijken samen naar een passende verpakking. 
 • Toevoegingen extra's: Monta biedt de optie om persoonlijke kaartjes of kortingsvouchers toe te voegen, wat zorgt voor een persoonlijke touch en herhaalaankopen stimuleert.

Ontdek onze Multi-Warehouse oplossingen

Door Monta's warehouses over de grens kun je jouw marktbereik vergroten en efficiënter opereren in verschillende landen, inclusief het verbeteren van de retourlogistiek. In deze landen zit Monta momenteel gevestigd:

 • Nederland: Met onze geavanceerde opslagfaciliteiten in Nederland bieden we een strategische locatie voor distributie binnen Europa.
 • België: Onze aanwezigheid in België zorgt voor een naadloze toegang tot zowel de Belgische als de Franse markt.
 • Duitsland: Profiteer van onze Duitse magazijnen om de grootste economie van Europa te bereiken. 

Wanneer je gebruik maakt van een lokale voorraad, dan levert dat de volgende voordelen:

 • Kortere doorlooptijden: Door voorraad dichter bij internationale klanten te plaatsen, zorgen we voor snellere leveringen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en versterkt jouw reputatie als betrouwbare online verkoper.
 • Kleinere ecologische voetafdruk: Onze strategie vermindert de afstanden die jouw producten afleggen. Dit resulteert in een lagere ecologische impact. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar spreekt ook milieubewuste klanten aan.
 • Voordeligere tarieven: Door samen te werken met lokale vervoerders in verschillende landen, kunnen we de verzendkosten verlagen. Dit voordeel geven we door aan jou, wat helpt bij het optimaliseren van jouw prijsstrategie.
 • Betrouwbaar en snel retourproces: Lokale retouren maken het proces voor internationale klanten eenvoudiger en betrouwbaarder. Snellere verwerking van retouren betekent ook dat producten eerder weer beschikbaar zijn voor verkoop.
 • Altijd voorraad beschikbaar: Onze geavanceerde voorraadbeheer zorgt ervoor dat je zelfs tijdens piekperiodes niet misgrijpt. Dat komt niet alleen door slimme voorraadverdeling, maar ook door eventuele snelle aanvulling vanuit andere locaties. 
Monta's Multi-Warehouse Oplossingen Internationale Fulfilment Center Voordelen
Toekomstige Crossborder Uitbreidingsplannen van Monta

Toekomstige internationale uitbreidingsplannen van Monta

Monta is voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van haar diensten om aan de groeiende behoeften van e-commerce bedrijven te voldoen. Onze toekomstige crossborder uitbreidingsplannen zijn gericht op het verder vergemakkelijken van internationale handel voor onze klanten. Hier zijn enkele kernpunten van onze strategie:

 • Integraties met internationale marktplaatsen: We ontwikkelen integraties met grote internationale marktplaatsen. Hierdoor kunnen klanten hun producten wereldwijd moeiteloos verkopen en distribueren, toegang krijgen tot nieuwe markten en klanten.
 • Uitgebreid partner netwerk: We bouwen een netwerk van lokale en internationale partners. Dit doen we om uitbreiding naar andere landen makkelijker te maken. Bovendien bieden we op deze manier ondersteuning bij logistiek, lokale marktkennis, regelgeving en marketingstrategieën.
 • Samenwerking met internationale vervoerders: We werken samen met diverse internationale vervoerders voor naadloze internationale leveringen. Deze hanteren concurrerende tarieven en betrouwbare service. Op die manier breiden we ons netwerk voortdurend uit. 
 • Technologische innovatie voor crossborder handel: We innoveren met geavanceerde tracking- en beheersystemen en AI-gedreven tools. Hiermee beheren we voorraad en voorspellen we de vraag. Op die manier verminderen we de complexiteit van crossborder e-commerce.

Inslag, opslag, en pick pack: De kern van de e-fulfilment voor jouw grote webshop

Bij Monta zorgen we ervoor dat elk aspect van e-fulfilment voor grote webshops vlekkeloos verloopt, van de inslag tot de uiteindelijke levering.

 • Inslag: Bij ontvangst in onze magazijnen worden jouw producten zorgvuldig geïnspecteerd en geregistreerd in ons systeem. Ieder artikel moet voorzien zijn van een barcode, zodat we dit direct kunnen registreren in onze software. Het zorgt voor nauwkeurigheid in voorraadbeheer en een soepele inslagprocedure.
 • Opslag: Onze faciliteiten voor opslag zijn veilig en verbeterd voor efficiëntie. We bieden flexibele oplossingen voor opslag die meegroeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte of het type producten.
 • Pick & Pack: Onze pick & pack diensten zijn snel en nauwkeurig. We gebruiken geavanceerde technologieën, zoals pick2light, pallet2light en andere methoden. Hiermee zorgen we ervoor dat bestellingen correct en efficiënt worden verwerkt.
Inslag, Opslag, en Pick & Pack De Kern van Jouw E-fulfilment
Opslag Veilig en Efficiënt - Een Fundament voor Jouw Webshop Succes

Opslag: Veilig en efficiënt – Een fundament voor groei

Bij Monta begrijpen we het belang van een veilige en efficiënte opslag voor het succes van jouw webshop. Daarom bieden we opslagoplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften.

 • Mogelijkheid tot beveiligde opslag van luxe webshop producten: We bieden hoogwaardige beveiligingsopties voor luxe en waardevolle producten. Dit zorgt voor een veilige online aankoop.
 • Opslagruimtes met specifieke temperatuur en/of luchtvochtigheid: Onze faciliteiten zijn uitgerust om producten te bewaren onder specifieke klimaatcondities, essentieel voor bepaalde artikelen.
 • Voorraadopslag voor extra grote producten: Geen product is te groot. We hebben de capaciteit om ook grotere items efficiënt op te slaan. Zo hebben we meerdere vestigingen gericht op alleen XL producten.
 • Mogelijkheid om fashion items hangend op te slaan: We bieden de optie om modeartikelen hangend te bewaren, waardoor ze in perfecte staat blijven. Ideaal voor kledingwebshops. 

Pick pack: Snelheid en nauwkeurigheid – De pijler van klanttevredenheid

In het hart van onze e-fulfilment diensten ligt ons pick & pack proces, waarbij snelheid en nauwkeurigheid centraal staan. We streven ernaar om elke bestelling met de grootste zorg en precisie te behandelen.

 • Duurzame werkwijze: Monta zet zich in voor duurzaamheid gedurende alle fases van het logistieke proces, dus ook binnen het pick & pack proces.
 • Persoonlijke touch bij bestellingen: We bieden de mogelijkheid om een persoonlijk gebaar, zoals een kortingsvoucher of een bedankkaartje, toe te voegen aan elke bestelling.
 • Serienummerregistratie: Voor producten die dit vereisen, bieden we serienummerregistratie aan om nauwkeurigheid en traceerbaarheid te garanderen.
 • Performance garantie van 99.98%: Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles kunnen we een uitzonderlijk hoge nauwkeurigheid in orderverwerking garanderen.
Pick & Pack Snelheid en Nauwkeurigheid - De Pijler van Klanttevredenheid
Monta's Toewijding aan Jouw Webshop Succes

Monta’s toewijding aan het succes van jouw webshop

Bij Monta zijn we meer dan alleen een fulfilment bedrijf; we zijn een toegewijd partner in jouw e-commerce succes. Al sinds 2012 zijn we bezig met fulfilment, we hebben dus al meer dan 10 jaar ervaring binnen de e-commerce branche. Onze ervaring en expertise in de e-commerce logistiek zetten we in om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Hier is hoe we dat doen:

 • Onze visie en missie voor jouw e-commerce groei: Wij streven ernaar om jouw webshop te ondersteunen met logistieke oplossingen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf, door betrouwbare, efficiënte en conversieverhogende fulfilmentdiensten aan te bieden.
 • Klantverhalen en succesverhalen: Onze klantverhalen tonen de positieve impact van onze diensten op de groei en het succes van webshops in verschillende sectoren, wat een bron van inspiratie is en onze toewijding aan klanttevredenheid en succes aantoont.
 • Neem contact op voor een gratis demo en advies: Ontdek hoe Monta met fulfilment grote webshops kan helpen groeien. Neem contact met ons op voor een gratis demo, persoonlijk advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat klaar om jouw behoeften te bespreken en te laten zien hoe onze oplossingen jouw e-commerce activiteiten kunnen optimaliseren.

Kies voor Monta en ervaar de kracht van een ervaren fulfilment partner die zich inzet voor jouw succes. Samen bouwen we aan de toekomst van jouw webshop!

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!