Ons uitgangspunt is om jouw klanten de regie te kunnen geven over waar en wanneer hun bestelling bezorgd wordt. Het aanbieden van verschillende bezorgopties aan je klanten, draagt direct bij aan het verhogen van de conversie van jouw webshop.

Wie: vervoerders

Monta werkt alleen samen met gerenommeerde verzendpartners zoals PostNL, DHL, Budbee, Fedex, Deutsche Post, Trunkrs, UPS, DPD en GLS. Met al deze vervoerders hebben wij gestandaardiseerde IT-koppelingen waardoor voormelding, track & trace codes en het printen van labels probleemloos verloopt. We werken samen met al deze vervoerders om de keuze aan de consument te laten door welke vervoerder ze de bestelling willen laten vervoeren. Dit noemen we de ‘multi-carrier check out’ functie. Dit geldt voor ons maatwerk fulfilment. Bij all-in fulfilment wordt er verzonden middels één vervoerder. 

Weten met welke vervoerders we een koppeling kunnen realiseren?

Bekijk alle vervoerders

Wanneer: tijdstip

 • Zo snel mogelijk: Same Day Delivery
  Wil je jouw producten dezelfde dag nog bezorgd hebben? Dat kan bij Monta! Neem contact met ons op voor meer informatie. 
 • De volgende dag bezorgd: Next Day Delivery
  Wij hanteren een cut-off tijd van 23:45 uur. Bestellingen die tot die tijd gedaan worden, kunnen de volgende werkdag geleverd worden.  
 • Eigen dag- en tijdkeuze
  Een eigen dag en tijd kiezen is een optie die erg gewaardeerd wordt. Laat de consument kiezen in welk tijdvak en op welke dag ze hun bestelling bezorgd willen hebben.
 • Bezorging in de avond
  Ideaal, toch? Veel mensen zijn overdag aan het werk, dus zorgen wij ervoor dat jouw klant de bestelling ‘s avonds krijgt.
 • Zondagbezorging
  Veel klanten vinden het prettig als een bestelling op zondag kan worden bezorgd. En uiteraard is dat ook mogelijk. Jouw klant staat immers centraal.

Waar: locatie

 • Thuis, wereldwijd
  In het verzenden zijn we flexibel: ondanks dat onze vestigingen voornamelijk in Nederland gepositioneerd zijn, verzenden we wereldwijd. Wil je dus écht groeien, dan helpen onze internationale verzendmogelijkheden daar zeker weten mee.
 • Afhaallocatie
  Uiteraard is het mogelijk om de bestelling op te halen op een locatie in de buurt. Binnen Nederland alleen al zijn er 2.000 afhaallocaties. Onder andere bij winkels zoals de Bruna, Jumbo en Primera.
 • Locatie van het pakket
  Vanuit ons IT-systeem kunnen wij vanuit jouw naam de consument een notificatie-mail sturen waardoor jouw klant op de hoogte is van de order-status van het pakket. 

We hopen dat je nu een duidelijk beeld hebt van de bezorgopties van Monta. Hierbij willen we graag benadrukken dat alles mogelijk is. Staat de gewenste bezorgoptie er niet tussen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met je mee!

Robin van Beuzekom - Monta
Robin van Beuzekom
Sales

Heb je vragen over koppelingen?
Neem gerust contact met me op!

 • IT Koppeling

  De eerste stap naar optimaal fulfilment is zorgen dat jouw webshop systeem met ons software systeem gekoppeld wordt.

  Lees meer
 • Goederenontvangst

  Wanneer we jouw voorraad ontvangen, controleren we deze binnen twee uur. Dat doen we op een specifieke manier.

  Lees meer
 • Opslag

  Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad streng beveiligd op.

  Lees meer
 • Orderverwerking

  Jouw orders worden zorgvuldig gepickt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in ons Monta-portal.

  Lees meer
 • Verpakken

  De orders worden met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt. We bieden diverse mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren.

  Lees meer
 • Verzenden

  Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

 • Retourlogistiek

  Zelf je retouren bijhouden? Binnen onze fulfilment diensten bieden we je toegang tot een online retouren-systeem. Of wij doen het voor je!

  Lees meer
 • Voorraadbeheer

  Doordat alle data van de vorige stappen inzichtelijk is in het Monta-portal, kun je strategische beslissingen nemen die positief effect hebben op je voorraad.

  Lees meer
 • Rapportage

  Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal. Hier kan je tactisch op inspelen.

  Lees meer

Ook sneller groeien met de webshop?
Vertel ons over jouw uitdagingen.

Binnen 24u reactie - vaak ook in 4u

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops