CCV Shop Logo Monta

Bol.com koppeling

Met jouw webshop ook verkopen via Bol.com? Het is mogelijk om jouw Bol.com account te koppelen aan Monta. Binnen enkele klikken operatief en onze IT-specialisten verzorgen de complete integratie. Het systeem synchroniseert automatisch met Bol.com en wisselt alle productinformatie, voorraad en orders uit. Zo beheer je makkelijk en snel via één systeem je webshop.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verzenden via Bol.com: de voordelen

Wanneer je kiest voor een fulfilment pakket bij Monta profiteer je van een gratis webshop koppeling voor verzenden via Bol.com. Wij zorgen ervoor dat jouw logistieke planning aansluit bij de voorwaarden van Bol.com en regelen de juiste webshop-koppelingen. Zo bereik je binnen een korte tijd een grote hoeveelheid meer potentiële klanten en hebben zij hun producten of pakketjes binnen no-time in huis. Wil je meer weten over het uitbesteden van je webshop logistiek via Bol.com? Wij vertellen je er alles over. Liever direct in gesprek met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Koppeling bol.com webshop
Bol.com verzender orders koppeling

Koppelen met Monta en ervaar onderstaande voordelen

Koppel je Bol.com account aan Monta en profiteer direct van een aantal waardevolle functionaliteiten. Zie onderstaand overzicht:

  • Order entry: Orders via Bol.com worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.   
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.  
  • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.  
  • Track & trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.  
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data en machine learning voorspellende rapportages op. Speel je hierop in, dan kun je je processen en de gebruikservaring voor klanten verbeteren.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Kies voor volledige uitbesteding

Heb je een groeiende webshop en wil je zichtbaar zijn op Bol.com met je producten? Of verkoop je al via (onder andere) Bol.com en verwerk je meerdere (ongeveer 10+) bestellingen per dag? Dan kan er vaak veel tijd gaan zitten in het verzendklaar maken en versturen van deze pakketten. Het is daarom een slimme keuze om de logistiek van je Bol.com webshop bestellingen uit te besteden. Zo houd je veel meer tijd over voor het innoveren van je bedrijf, het updaten van je marketing en het onderhouden van je netwerk, waardoor je bedrijf nog sneller kan groeien. Wij nemen bij Monta van het begin tot het eind alles voor je uit handen met betrekking tot de logistiek rondom je pakketjes. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?


Fulfilmentcenter voor bol.com bestellingen

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Fulfilment center voor Bol.com bestellingen

Wil jij je naamsbekendheid vergroten door te verkopen via Bol.com? Dat kan! Jouw merk krijgt hierdoor meer naamsbekendheid én je bereikt vele malen meer potentiële kopers! De orders zullen daarmee ook stijgen waardoor je meer winst kunt generen. Dit vraagt natuurlijk wel om een goede logistiek. Gelukkig hoef je je, wanneer je Monta inzet, daar geen zorgen om te maken.

Monta is hét fulfilment center in Nederland en de partner in e-commerce logistiek voor bedrijven die via Bol.com verkopen. We verzorgen van verwerking en bezorging tot retournering. Dit maakt ons specialist in fulfilment en packaging. Een van onze voordelen is dat alle orders die binnenkomen voor middernacht in Nederland, België, Duitsland en Engeland de volgende dag alweer vroeg geleverd worden.

Real-time inzicht bol.com

Groei met jouw webshop

Koppel jouw webshop aan Bol.com via Monta en laat jouw webshop én omzet groeien. Daar helpen we je graag bij. Ontdekken hoe deze koppeling voor jouw shop werkt? We demonsteren het graag tijdens een persoonlijke demo!

Webshop groei door koppeling bol.com

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen productverpakkingen toevoegen aan de bestellingen via logistiek van Bol.com en Monta?

Als je jouw Bol.com account hebt gekoppeld aan Monta, is het gewoon mogelijk om specifieke branding of verpakking toe te voegen aan de bestellingen. Wij raden het aan om vooraf de gewenste verpakkingen af te stemmen met je persoonlijke contactpersoon binnen Monta. Onze inpakkers zorgen vervolgens dat alle bestellingen met de gewenste branding worden verzonden.

Hoe werkt de Bol.com logistiek via Monta?

De producten van jouw webshop worden correct opgeslagen in een van de vestigingen van Monta. Omdat jouw Bol.com account is gekoppeld aan Monta, krijgen wij direct een signaal binnen zodra er een bestelling wordt geplaatst. Vervolgens gaan onze mensen aan de slag met de volledige orderverwerking. Jouw Bol.com bestelling doorloopt alle logistieke processen in het magazijn van Monta en wordt daarna verzonden.