CCV Shop Logo Monta

Bol.com koppeling

Met jouw webshop ook verkopen via Bol.com? Het is mogelijk om jouw Bol.com account te koppelen aan Monta. Binnen enkele klikken operatief en onze IT-specialisten verzorgen de complete integratie. Het systeem synchroniseert automatisch met Bol.com en wisselt alle productinformatie, voorraad en orders uit. Zo beheer je makkelijk en snel via één systeem je webshop.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verzenden via Bol.com: de voordelen

Wanneer je kiest voor een fulfilment pakket bij Monta profiteer je van een gratis webshop koppeling voor verzenden via Bol.com. Wij zorgen ervoor dat jouw logistieke planning aansluit bij de voorwaarden van Bol.com en regelen de juiste webshop-koppelingen. Zo bereik je binnen een korte tijd een grote hoeveelheid meer potentiële klanten en hebben zij hun producten of pakketjes binnen no-time in huis. Wil je meer weten over het uitbesteden van je webshop logistiek via Bol.com? Wij vertellen je er alles over. Liever direct in gesprek met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Koppeling bol.com webshop
Bol.com verzender orders koppeling

Koppelen met Monta en ervaar onderstaande voordelen

Koppel je Bol.com account aan Monta en profiteer direct van een aantal waardevolle functionaliteiten. Zie onderstaand overzicht:

  • Order entry: Orders via Bol.com worden meteen verwerkt en verzonden naar de consument: Wij zorgen voor een foutloze opvolging en verwerking van je orders.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je altijd en overal ter wereld real-time inzicht in de status van de orders.
  • Track & trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data en machine learning voorspellende rapportages op. Speel je hierop in, dan kun je je processen en de gebruikservaring voor klanten verbeteren.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Kies voor volledige uitbesteding

Heb je een groeiende webshop en wil je zichtbaar zijn op Bol.com met je producten? Of verkoop je al via (onder andere) Bol.com en verwerk je meerdere (ongeveer 10+) bestellingen per dag? Dan kan er vaak veel tijd gaan zitten in het verzendklaar maken en versturen van deze pakketten. Het is daarom een slimme keuze om de logistiek van je Bol.com webshop bestellingen uit te besteden. Zo houd je veel meer tijd over voor het innoveren van je bedrijf, het updaten van je marketing en het onderhouden van je netwerk, waardoor je bedrijf nog sneller kan groeien. Wij nemen bij Monta van het begin tot het eind alles voor je uit handen met betrekking tot de logistiek rondom je pakketjes. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Fulfilmentcenter voor bol.com bestellingen

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Fulfilment center voor Bol.com bestellingen

Uiteraard kun je ook bij Monta terecht als je nog niet bekend bent met verkopen op Bol.com. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Bol.com is een populaire marketplace. Maar we bieden ook koppelingen met andere marketplaces, zoals Amazon. Door te verkopen via een of meerdere marketplaces krijgt jouw merk meer naamsbekendheid én je bereikt vele malen meer potentiële kopers! Je orders zullen daardoor vaak ook stijgen waardoor je meer winst kunt generen. Dit vraagt natuurlijk wel om een goede logistiek. Gelukkig hoef je je, wanneer je Monta inzet, daar geen zorgen om te maken.

Real-time inzicht bol.com
Bol.com logistiek uitbesteden via monta

Zo gaan we bij Monta te werk:

Monta is het grootste en één van de snelst groeiende fulfilment centers in Nederland en dé partner in e-commerce logistiek voor bedrijven die via Bol.com verkopen. We checken en registreren alle producten zodra ze in ons warehouse binnenkomen. We zorgen ervoor dat ieder artikel veilig en onder de juiste omstandigheden wordt opgeslagen in een van onze magazijnen. We sluiten jouw webshop-systeem aan op ons portal en vervolgens kunnen we met je orderverwerking aan de slag. We verzorgen van verwerking en bezorging tot retournering en bieden een performance garantie van 99,98%. Je kunt binnen één week al volledig draaien via Monta als logistieke partner.

Een ander voordeel is dat alle orders die binnenkomen voor middernacht in Nederland, België en Duitsland, de volgende dag alweer vroeg geleverd kunnen worden. Daarbij bieden we veel keuzemogelijkheden in bezorgopties voor de consument door ons uitgebreide netwerk aan vervoerders waar we mee werken.

Groei met jouw webshop

We maken gebruik van de nieuwste technologieën en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo garanderen we jou een optimale inzet en kun je tevreden zijn over de resultaten. Wij hebben interesse in jou, je producten en je bedrijf en helpen je graag om verder te groeien. Door onze transparante manier van werken en communiceren hebben we langdurige relaties met onze klanten.

Koppel jouw webshop aan Bol.com via Monta en laat jouw webshop én omzet groeien. Daar helpen we je graag bij. Ontdekken hoe deze koppeling voor jouw shop werkt? We demonsteren het graag tijdens een persoonlijke demo!

Webshop groei door koppeling bol.com