Skal-certificering

Monta, een Skal-gecertificeerde fulfilment provider, biedt betrouwbare en duurzame logistieke oplossingen voor webshops met biologische producten.

Monta, Jouw Partner in Biologisch Fulfilment

Monta, aanbieder van fulfilment services, beschikt al jarenlang over een Skal-certificering. Hierdoor kunnen we ook webshops met biologische producten logistieke oplossingen op maat bieden. We waarborgen de hoogste normen in biologische orderafhandeling en bieden betrouwbare, duurzame e-fulfilment diensten.

Biologisch fulfilment services via Monta
SKAL gecertificeerd biologisch fulfilment partner

Monta's Toegevoegde Waarde als Skal Gecertificeerd Biologisch Fulfilment Bedrijf

Het aantal biologische producten op de markt groeit en groeit, maar wanneer is je product nu eigenlijk écht biologisch? Een biologisch product krijgt de stempel ‘biologisch’ wanneer het aan de strenge eisen van Skal Biocontrole voldoet. Dit is een onafhankelijke organisatie die de betrouwbaarheid van de biologische sector in Nederland waarborgt. Niet alleen het product zelf dient dan te voldoen aan strenge eisen, maar ook de schakels van de supply chain welke het product aflegt. Het Skal-certificaat van Monta bevestigt dat wij voldoen aan de strikte normen en eisen van Skal-certificering voor de verwerking en distributie van biologische producten. Het Skal keurmerk is een teken van betrouwbaarheid en kwaliteit binnen de biologische sector.

Wat onze klanten zeggen

Voordeel van een biologische fulfilment partij als Monta

Wanneer je kiest om samen te werken met een Skal-gecertificeerde fulfilment partij als Monta, dan behoud je het recht om het Europese keurmerk voor biologische producten te hanteren, heb je gegarandeerd een snelle orderverwerking en verzending van je producten (zonder hier zelf iets aan te doen) en kun je op meerdere platforms tegelijk verkopen met maar één voorraad.

Daarnaast vinden we duurzaam fulfilment erg belangrijk, je leest er hier meer over

Monta als biologisch fulfilment partij
Logistiek uitbesteden bij een biologisch fulfilment partner

Logistiek uitbesteden bij een biologische fulfilment partner?

Ben jij op zoek naar een e-fulfilment partner welke jou alle logistieke hoofdpijn ontneemt? Monta kan het logistieke proces van A-Z van je overnemen en denkt graag met je mee in je wensen en eisen. We hechten waarde aan een persoonlijke service en zijn flexibel. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Veelgestelde vragen

Wat is een Skal certificering?

SKAL is een onafhankelijke organisatie in Nederland die verantwoordelijk is voor het toezicht houden op en certificeren van biologische producten en processen volgens de Europese biologische regelgeving. Een SKAL-certificering bevestigt dat een product voldoet aan de wettelijke normen en voorschriften voor biologische productie en verwerking. Bedrijven die biologische producten willen produceren en op de markt willen brengen, moeten vaak worden gecertificeerd door SKAL om het biologische label te mogen dragen.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
  • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
  • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

  • Ontvang al binnen één dag een offerte!