CCV Shop Logo Monta

ManoMano koppeling

Flink aan het groeien met jouw webshop, maar wordt het verwerken van alle bestellingen een uitdaging? Integreer met de ManoMano-koppeling van Monta en ervaar optimale orderverwerking. Door jouw fulfilment uit te besteden, krijg je toegang tot onze MontaPortal. Binnen deze portal heb je een breed overzicht met waardevolle informatie. Op basis van onze analyses voorzien wij je van relevante data en advies. Benieuwd naar meer? Waar wacht je nog op! Kies voor een ManoMano-koppeling en geniet van puntfijne orderverwerking. Klaar om nóg meer te groeien?


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppeling manomano met monta

Koppelen met ManoMano

Onze IT-specialisten hebben een standaard koppeling ontwikkeld voor webshops die werken met een ManoMano-marketplace. De basis voor een foutloze integratie is dus al gelegd. Wij helpen je graag om vlekkeloos te integreren. Binnen enkele drukken op de knop is de koppeling gemaakt en is jouw webshop weer operationeel!

Wij regelen alle logistiek voor jouw webshop. Dit begint uiteraard bij de ontvangst van de producten. Wij zorgen na ontvangst dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen. Ook bestellingen met specifieke benodigdheden kun je bij ons onderbrengen. Vervolgens dragen wij zorg voor het verpakken en verzenden van de orders naar de klant. Is de consument niet tevreden of komt het pakketje retour? Wij zorgen voor de correcte logistieke afhandeling. Door fulfilment uit te besteden, bespaar je niet alleen kosten, maar ook tijd!

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Functies na de integratie met Monta

Synchroniseer jouw marktplaats met Monta en krijg direct toegang tot de MontaPortal. In deze portal heb jij een duidelijk overzicht en kun je real-time op de hoogte blijven van de bestelprocessen. Daarnaast beschik je over de volgende functies:

  • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.
  • Track & trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data winkelanalyses en rapportages op. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.
Functies intergratie met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

ManoMano, wat is het?

Werkzaam in de tuinbranche, woningbranche of ben je een enthousiaste doe-het-zelver? Dan is ManoMano de perfecte marktplaats voor jou. Met meer dan 3 miljoen producten en 2,5 miljoen gebruikers is ManoMano actief in verschillende Europese landen.

Vraag een demo aan via onze website

Wil jij jouw omzet, het aantal bestellingen en de efficiëntie nog verder optimaliseren? Monta helpt je graag! Wij geloven dat een overzichtelijke orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop. Vraag een demo aan. Onze IT-specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Wat is ManoMano