CCV Shop Logo Monta

Shopify koppeling

Heb je een Shopify webshop en zoek je een partner voor fulfillment? Met Monta verzorgen wij de complete logistieke afhandeling van al jouw webshop orders. Dat betekent dat we jouw artikelen opslaan, je orders verwerken, verpakken en verzenden naar de consument en dat we eventueel je retouren voor je afhandelen. Hiermee nemen wij jou de zorg voor het logistieke deel van jouw webshop uit handen. Zodat jij je kunt richten op de ontwikkeling en promotie van jouw webshop.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Shopify koppelen met monta

Jouw Shopify webshop koppelen met Monta

Koppel jouw Shopify webshop aan Monta en profiteer direct van een aantal waardevolle functionaliteiten. Zie onderstaand overzicht:

  • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.
  • Track & trace; trace; trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data winkelanalyses en rapportages op. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Shopify, wat is het?

Het grootste webshopsysteem ter wereld: Shopify. Dit systeem wordt gebruikt door zowel beginners als gevorderden. Gemakkelijk in gebruik en met een hele prettige lay-out ga je zo aan de slag. Met hun alles-in-een pakket heb je alle handvatten om jouw webshop op te starten en te laten groeien. Shopify werkt cloud-based, daardoor heb jij overal en altijd toegang tot je webshop vanaf een aangesloten apparaat.   
 
Meer weten over Shopify en de koppeling met Monta? Klik hier om naar Monta's pagina te gaan in de appstore van Shopify. 

Grootste webshop systeem shopify koppelen met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Universele Check-out met jouw Shopify webshop

Naast de algemene koppeling met Shopify is er voor dit webshopsysteem ook de mogelijkheid om te werken met Monta's Universele Check-out. Met deze Universele Check-out biedt Monta een multi-carrier oplossing aan. Dit werkt als volgt: eerst selecteer je met jouw webshop meerdere vervoerders en vervoerders-opties waar Monta mee samenwerkt, vervolgens kun je dan met je webshop de consument de keuze bieden uit deze verschillende vervoerders en/of bezorgopties. Deze keuzevrijheid voor de consument werkt conversie-verhogend voor jouw webshop! De meeste consumenten hebben nu eenmaal voorkeur voor een bepaalde vervoerder of een afhaalpunt in de buurt. Keuzevrijheid hierin kan dus van doorslaggevende reden zijn om wel of niet bij jouw webshop te bestellen. Klik hier om naar Monta's Universele Check-out pagina te gaan in de appstore van Shopify.

Universele Check-out met jouw Shopify webshop
Optimale orderverwerking met monta

Benut interessante kansen

Een optimale orderverwerking is de basis voor verdere groei van jouw webshop. Daar geloven wij bij Monta in! Wil jij ook groeien in omvang en omzet? Vraag een demo aan. Onze IT-specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.