WooCommerce  Logo Monta

WooCommerce koppeling

Nog altijd bezig met het handmatig invoeren van orders of ben je veel kostbare tijd kwijt aan het verwerken van alle bestellingen? Met meer dan tien bestellingen per dag kan het lastig zijn om goede en snelle orderverwerking te houden. Besteed de complete orderverwerking van jouw WooCommerce webshop uit aan Monta en ervaar de totaaloplossing. Met onze WooCommerce koppeling kunnen wij jouw webshop nog efficiënter laten draaien. Snelle integratie en efficiënt werken! Daar staat Monta voor.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Woocommerce koppeling met monta

Koppel jouw WooCommerce webshop met Monta

Ons team van specialisten heeft een standaard koppeling voor WooCommerce ontwikkeld. Daardoor wordt het nu nog makkelijker om de koppeling te realiseren. Wij regelen de basis. Een handmatige implementatie met een API is verleden tijd. Zodra alles is verwerkt, kun je direct aan de slag. Later kun je zelf de instellingen nog aanpassen naar eigen voorkeuren. Zo creëer je een systeem dat volledig aansluit op jouw wensen en eisen, maar ook op die van klanten, leveranciers en/of andere partners. Daarnaast dragen wij uiteraard zorg voor alle processen in het magazijn. Samen groeien we nog verder!

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Snel en eenvoudig WooCommerce koppelen

Kies je voor een WooCommerce koppeling met Monta? Dan krijg je toegang tot de volgende onderdelen:

  • Importeren van productinformatie vanuit WooCommerce
  • Updaten van volledige voorraad naar WooCommerce
  • Uitsturen van de order status naar WooCommerce
  • Versturen van voorraad updates naar WooCommerce van producten met een veranderde voorraad
  • Importeren van bestellingen vanuit WooCommerce naar de portal
Koppeling woocommerce met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Direct profiteren van een naadloze integratie

Nadat de integratie is voltooid, kun je alle bestellingen importeren naar de MontaPortal. Daarna kun je altijd en overal alle belangrijke data real-time tracken, terwijl wij zorgen dat alle pakketjes snel en met zorg ingepakt de deur uitgaan. Overige noemenswaardige functionaliteiten zijn:  

Automatische prijs- en voorraadwijzigingen 
De WooCommerce koppeling van Monta werkt automatisch prijs- en voorraadwijzigingen bij in je webshop wanneer er een wijziging wordt aangebracht in de software. Nooit meer handmatig gegevens invoeren. Je bespaart zo niet alleen tijd en kans op handmatige fouten, maar je creëert ook direct meer overzicht! 

Voorspellende rapportages  
Onze koppeling geeft niet alleen inzicht in belangrijke data, je ontvangt ook na enige tijd een passend inkoop-advies op basis van al je beschikbare data uit de portal. Onze software houdt uitvoerige analyses en herkent dan patronen in je verkoop-data. Wij bieden ook extra rapportages op maat aan: jij geeft aan welke data je wilt inzien en wij regelen de rest.

Direct profiteren van een naadloze integratie
Universele check-out optie met monta

De multi-carrier oplossing voor jouw WooCommerce webshop

Monta biedt meer dan alleen de algemene koppeling met WooCommerce. Het is namelijk ook mogelijk om een Universele Check-out toe te voegen aan jouw koppeling; dit is Monta's multi-carrier oplossing. Dit werkt als volgt: Je selecteert eerst meerdere van Monta’s partnervervoerders en bezorgopties in de webshop. Vervolgens biedt je de keuze aan de consument.

Deze keuzevrijheid van de consument heeft een verhogend effect op de conversie van webshop: de meeste consumenten hebben voorkeur voor een specifieke vervoerder of afhaalpunt in de buurt. De vrijheid om zelf te kiezen kan hierin dus een doorslaggevende factor zijn om via jouw webshop te bestellen. Klik hier om naar Monta's Universele Check-out pagina te gaan in de appstore van WooCommerce.

Benieuwd? Ga naar Monta's Universele Check-out pagina in de appstore en ontdek de WooCommerce plugin.

Wat is WooCommerce?

WordPress heeft de plugin WooCommerce ontwikkeld om webshops op te zetten. Relatief makkelijk te installeren en zeer eenvoudig in gebruik. De functionaliteiten zijn dan ook zeer breed. Je kunt met dit systeem van alles verkopen, fysiek en digitaal. Daarnaast is het systeem schaalbaar en groeit het met je mee. Jij bent volledig in control.

Direct aan de slag of meer weten?

Wil jij meer weten over de WooCommerce koppeling met Monta? Vraag een demo aan. Onze specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Optimaliseren orderverwerking met monta