Koppelingen

Door de automatische koppelingen met jouw webshop worden de bestellingen direct doorgezet. Jij verkoopt, wij verpakken en verzenden.

Webshop koppeling voor automatisch bestellingen verwerken

Of je nu gebruik maakt van de bekende webshop platforms als Shopify en WooCommerce of verkoopt via Bol.com en Amazon of een WordPress website; we kunnen een koppeling realiseren voor alle type webshops. Ook als je een niet bekend webshop platform gebruikt, kunnen onze IT’ers je helpen om een koppeling tot stand te brengen.

Voordelen voor jouw webshop

 • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
 • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
 • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
Fulfilment website koppeling
Webshop koppeling fulfilment

Een perfecte webshop koppeling is essentieel

Meest van belang hierbij is:

 • Volledige communicatie over de afhandeling van orders binnen het Monta-portal.
 • Heldere management-informatie voor bijvoorbeeld trendanalyse. We bieden maatwerk rapportages aan, zodat jij precies de info kunt inzien die jij relevant vindt.
 • De koppeling tussen vervoerders en ons portal; zo kun je onder andere verzendinformatie en track & trace gegevens inzien.
 • De koppeling tussen jouw webshop software en ons portal voor het realtime doorsturen van orders.

Wat onze klanten zeggen

Makkelijk om mee te werken

Monta is een sterk IT-gedreven organisatie. Daarbij is ons IT-DNA: IT moet áltijd dienstbaar zijn naar de klant. Niet ons IT-systeem is leidend. Het gaat primair om jouw wensen met betrekking tot informatiestromen en de verwerking daarvan. We bieden dus ook maatwerk webshop rapportages aan; jij geeft aan welke informatie je graag zou willen inzien en wij zorgen ervoor dat jij er overzichtelijke webshop rapportages voor terugkrijgt.

Onze IT-systemen zijn altijd up-to-date en we hebben op dit gebied de beste kennis in huis door onze jarenlange ervaring.

Webshop koppeling

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Webshop koppeling wms

Portal voor toegang tot relevante webshop data

We beschikken over een eigen webshop dashboard: Monta-portal, waarin je realtime inzicht hebt in de goederenontvangst,  voorraadinformatieorderverwerkingverzendingretouren en andere interessante data.

Webshop koppeling met vervoerders

Uiteraard kunnen we jouw webshop, via het Monta portal, met diverse vervoerders koppelen. Voor verzending van webshop bestellingen hebben we met diverse vervoerders standaard koppelingen operationeel, waardoor voormeldingen, verzendlabels en track & trace informatie probleemloos gerealiseerd kunnen worden.

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

webshop koppeling

Veelgestelde vragen over webshop koppelingen

Wat is een webshop koppeling?

Wat is een webshop koppeling? Monta.nl

Een webshopkoppeling is een stukje technologie waarmee een webshop en andere online systemen gegevens kunnen uitwisselen. Voorbeelden van deze gegevens zijn bestellingen, klantinformatie, productdetails en prijsinformatie. klantgegevens, productinformatie en prijzen zijn. De koppeling maakt het mogelijk dat de gegevens tussen de verschillende systemen worden gesynchroniseerd, waardoor het mogelijk is om geautomatiseerde transacties uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van geautomatiseerde logistieke processen voor webshops?

Wat zijn de voordelen van geautomatiseerde logistieke processen voor webshops? Monta.nl

De voordelen van geautomatiseerde logistieke processen voor webshops zijn talrijk. Door geautomatiseerde logistieke processen te gebruiken, kunnen webshops de verwerking van bestellingen accelereren en kosten besparen. Het vermindert ook de tijd die nodig is om bestellingen te verwerken en items te verzenden, waardoor klanten sneller hun producten krijgen. Geautomatiseerde logistieke processen verminderen ook de kans op fouten in de verwerking van bestellingen, waardoor klanten tevreden zijn met de kwaliteit van de service die ze krijgen. Tot slot helpen geautomatiseerde logistieke processen webshops om betere verzendkosten te berekenen, waardoor klanten meer kans hebben om te profiteren van lagere verzendkosten.

Leer ons kennen.
Monta, aangenaam.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Hoe te starten met fulfilment?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!