CCV Shop Logo Monta

Koppeling CCV Shop

Meer inzichten krijgen in je logistieke webshopprocessen en nog meer omzet genereren? Koppel jouw webshopsysteem van CCV Shop aan de software van Monta. Beheer en optimaliseer al je kanalen vanuit onze Montaportal. Krijg duidelijk overzicht van je orders en bespaar tijd door je orderverwerking uit te besteden. Onze IT-specialisten leggen graag de CCV Shop-koppeling naar Monta aan. Het is snel geregeld!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

CCV shop koppeling monta

Wat is de waarde van CCV Shop?

CCV Shop biedt een alles-in-één oplossing voor webshops. Wanneer je een webshopssyteem hebt via CCV Shop betaal je een vast maandbedrag. Hiervoor krijg je het complete pakket, waaronder: hosting, updates, support en andere tools die helpen bij het runnen van een webshop. Binnen CCV Shop is het mogelijk om een koppeling of andere integratie toe te voegen. Bij Monta bieden wij een kant-en-klare CCV Shop-koppeling. Zet jouw online webshop volledig naar eigen hand en verhoog het gebruikersgemak van je klanten!

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Monta koppeling met CCV Shop

Op het moment dat jij dagelijks tien of zelfs tientallen bestellingen binnenkrijgt, wordt het lastig om voortdurend alles te monitoren. Toch is het erg belangrijk om het overzicht te behouden om de foutmarge tot een minimum te beperken. Handmatig orders invoeren en verwerken is haast niet meer te doen. Schakel dan Monta in! Wij nemen graag de complete orderverwerking uit handen, terwijl jij nog altijd toegang hebt tot de relevante en realtime informatie via onze Montaportal. De koppeling is direct klaar voor integratie. Eén van onze IT-specialisten helpt je bij het opzetten van de basis. Daarna geven we de controle weer terug aan jou.

Monta koppeling voor CCV shop

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Diverse functionaliteiten na integratie met Monta

Door jouw CCV Shop met onze webshopkoppeling te synchroniseren, krijg je direct meer overzicht. Voorbeelden van een aantal functionaliteiten:

  • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een feilloze verwerking.
  • Ordermanagement: Via onze Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Voorraadbeheer: Check je real-time voorraad in het systeem voor meer overzicht. Krijg inzicht in je langzame en stilstaande voorraad en speel hier handig op in.
  • Track & Trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software biedt op basis van beschikbare data (voorspellende) rapportages. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van je producten op al je verkoopkanalen. Door hierop in te spelen verbeter je je processen en dus de gebruikservaring voor klanten.
Diverse functionaliteiten na integratie met Monta
Webshopkoppeling maatwerk van monta

Start vandaag nog met verbeteren!

Wij geloven dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop. Wil jij ook groeien in omvang en omzet? Vraag een demo aan. Onze specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.