Asendia koppeling met Monta

Asendia koppeling

Hecht jij veel waarde aan een CO2 neutrale bezorging en professionele aanpak? Overweeg dan eens om jouw bestellingen door Asendia te laten bezorgen. Monta heeft een standaard koppeling met Asendia ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij jouw orderverwerking volledig uit handen nemen en bestellingen direct laten verzenden met deze vervoerder. Benieuwd naar de voordelen?


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verzenden via Asendia met Monta

Onze IT-specialisten hebben een standaardkoppeling met Asendia ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij eenvoudig de bestellingen synchroniseren tussen ons magazijn en de vervoerder Asendia. Maak gebruik van onze Asendia koppeling en je profiteert direct van de volgende voordelen:

 • Asendia bezorgt internationaal;
 • Meer dan 200 bestemmingen;
 • Korte bezorgtijden in binnen- en buitenland;
 • Flexibele bezorgtijden en -opties voor de ontvanger;
 • CO2-neutrale bezorging en distributie;
 • Pakket- en/of vrachtzendingen zijn te volgen met Track & Trace.
Verzenden via Asendia met Monta
De verzendopties op een rijtje

De verzendopties op een rijtje

Asendia is een vervoerder met aandacht voor iedere webshop. Bij Asendia wordt er een onderscheid gemaakt tussen een viertal type diensten. Dit begint bij de standaard verzending (E-PAQ Standard). Dit geldt bijvoorbeeld voor pakketten tot en met 2 kg en biedt wereldwijde dekking. E-PAQ Plus is voor iedere webshop waarbij Track & Trace belangrijk is. E-PAQ Select en E-PAQ Elite zijn diensten voor de webshop waarbij snelle levering, geoptimaliseerde Track & Trace en zware pakketten een vast onderdeel zijn van de bestellingen. Onderstaand de verschillende diensten op een rijtje.

 • E-PAQ Standard: De goedkoopste internationale pakketbezorgservice, met basis Track & Trace; ideaal voor aankopen van lagere waarde;
 • E-PAQ Plus: De budgetvriendelijke oplossing voor situaties waar uitgebreide Track & Trace gewenst is;
 • E-PAQ Select: Een snelle, uitstekende Track & Trace pakketdienst voor verzending naar veel van 's werelds belangrijkste e-commercebestemmingen;
 • E-PAQ Elite: De snelste en meest uitgebreide bezorgservice van het Asendia e-commerce assortiment.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Koppel Asendia aan jouw persoonlijke MontaPortal

Wil jij ook gaan verzenden met Asendia? Wij helpen je graag! Omdat wij een standaardkoppeling hebben ontwikkeld, is alles binnen no-time gesynchroniseerd. Als de koppeling volledig operationeel is tussen jouw webshopsysteem, onze logistieke services en de vervoerder, kun je gebruik maken van onze MontaPortal. Dit is een persoonlijke omgeving waar je de status van alle bestellingen in één overzicht inziet. Binnen de MontaPortal is het ook mogelijk om zelfstandig de gewenste instellingen aan te passen. Selecteer de gewenste verzendopties en wij voeren het direct voor je door.

Koppel Asendia aan jouw persoonlijke MontaPortal
Wat is Asendia

Wat is Asendia?

Asendia is een bedrijf dat internationale post-, pakket- en e-commerceoplossingen biedt aan bedrijven. Het werd in 2012 opgericht als een joint venture tussen La Poste (de Franse postdienst) en Swiss Post (de Zwitserse postdienst). Asendia heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland, met kantoren en vestigingen in verschillende landen over de hele wereld.

Klaar voor de volgende stap?

Wil jij jouw orderverwerking uitbesteden en de bestellingen laten vervoeren door Asendia? Dan ben je bij Monta aan het juiste adres. Wij lichten onze werkwijze graag toe aan de hand van een persoonlijke demo. Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan!