Hoe kunnen we helpen?

Start vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen.
Kun je jouw antwoord nergens vinden? Neem contact op!

1. Klopt het dat Monta eerst Montapacking heette?

Dat klopt! Sinds de oprichting in 1999 heetten wij Montapacking. Per 1 januari 2022 is deze naam officieel gewijzigd naar Monta. Wil je meer weten over waarom we dit gedaan hebben? Daar lees je meer over in dit nieuwsbericht.

2. Wat is fulfilment?

Fulfilment betekent simpelweg het afhandelen van bestellingen uit webshops. Een klant van een webshop bestelt iets, wij krijgen die melding binnen in ons systeem en gaan aan de slag. We ‘picken’ de producten, zoals dat heet, en verpakken ze voor verzending. Meer weten? Lees alles over fulfilment!

3. Wat zijn jullie tarieven?

Voor meer informatie over onze tarieven, verwijzen we je graag door naar onze tarieven-pagina. Daar kun je zowel informatie vinden over onze fulfilment-services als over het afnemen van onze software.

4. Voor welke typen artikelen bieden jullie fulfilment services?

We bieden fulfilment services aan voor bijna alle soorten producten. Twijfel je toch of we je kunnen helpen met jouw soort producten? Neem even contact op en vraag het na!

5. Welke verzendpartijen bieden jullie aan?

Bij Monta werken we samen met diverse vervoerders, zoals de bekende PostNL of DHL, maar ook de minder bekende als Budbee of Trunkrs. Op deze pagina vindt je een volledig overzicht van alle verzendpartijen waar we mee samenwerken.

6. Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ook verzenden naar het buitenland is mogelijk als je kiest voor Monta. We werken met verschillende verzendpartijen samen die de orders van jouw internationale klanten kunnen verzenden.

7. Welke webshop koppelingen kunnen jullie maken?

We kunnen eenvoudig een koppeling maken met de meest bekende webshop platformen. Denk aan Shopify, WooCommerce, Bol.com of Amazon. Maar ook als je een minder bekend platform gebruikt, kunnen we deze voor je koppelen. Onze IT’ers helpen je daar graag bij. Meer informatie over webshop koppelingen.

8. Waarom verhuren jullie je software?

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen we onze eigen software en werken daar in ons eigen warehouse met volle tevredenheid mee. We willen graag dat webshops ook zelf de gemakken van onze software kunnen ervaren; zowel de startende webshops als de webshops met een eigen magazijn.

9. Wat is MontaWMS?

MontaWMS is onze magazijnsoftware. Deze gebruiken we in onze eigen magazijnen én bieden we aan om te huren. Zo kun je als grote webshops de gemakken van onze software in je eigen magazijn ervaren. Kom meer te weten over MontaWMS.

10. Waar zit jullie hoofdkantoor?

Bij Monta werken we op een decentrale manier. Al onze warehouses werken tot op zekere hoogte onafhankelijk. Een overzicht van al onze locaties vindt je hier.

Ons postadres is:

Monta Molenaarsgraaf BV
Polderweg-Oost 19
2973AN  Molenaarsgraaf

We zijn ook bereikbaar via 085 – 020 86 90 of info@monta.nl.

11. Kan ik persoonlijke service verwachten?

Monta helpt meer dan 1800 webshops. We kunnen ons voorstellen dat je het gevoel hebt dan geen persoonlijke service te krijgen. Maar dat is niet waar wij voor staan. Monta werkt namelijk op een decentrale manier. Dat betekent dat jouw artikelen in één van onze warehouses zijn opgeslagen en je een eigen contactpersoon aangewezen krijgt. Zo kunnen we lijntjes tussen jou en ons kort houden.

Andere vraag? Neem contact met ons op

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de chat of ons contactformulier.

Geen antwoord kunnen
vinden op je vraag?