CCV Shop Logo Monta

Shopware koppeling

Is jouw Shopware webshop hard aan het groeien? Kost het veel tijd om alle orders te verwerken en is jouw orderverwerking aan een upgrade toe? Besteed het dan uit bij Monta! Door jouw Shopware webshop te koppelen aan onze software profiteer je van een gestroomlijnde opzet. Alles met betrekking tot orders, inkoop en de verwerking wordt uit handen genomen. Krijg meer grip op je webshop en groei nóg harder!regeld!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Shopware koppeling met monta

De Shopware koppeling van Monta

Het team van Monta heeft een standaard koppeling met Shopware ontwikkeld. Dit bevordert het instapproces, je kunt vrijwel direct aan de slag. Een dure implementatie die veel tijd vergt is verleden tijd. Onze specialisten kunnen de koppeling met een paar klikken regelen. Zodra de basis goed staat, heb jij alle vrijheid om je persoonlijke instellingen aan te brengen. Stem het systeem volledig af op basis van je bedrijf, markt en klanten. Kies je voor een koppeling met Shopware, dan krijg je toegang tot de volgende onderdelen:

  • Importeren van productinformatie vanuit Shopware
  • Updaten van volledige voorraad naar Shopware
  • Uitsturen van de order status vanuit Shopware naar Mijnwebwinkel
  • Versturen van voorraad updates naar Shopware voor producten met een veranderde voorraad
  • Importeren van bestellingen vanuit Shopware naar de portal

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Creëer nog meer waarde voor je stakeholders

Door te kiezen voor een koppeling van je Shopware webshop met Monta, ervaar je diverse voordelen. De Montaportal geeft direct inzicht in goederenstromen, voorraadinformatie, orderverwerking, retouren en nog veel meer waardevolle data. De klant krijgt een duidelijker beeld van de voorraad en ook de bestelstatus wordt voortdurend gedeeld. Een klant weet zo nóg beter wat de status van iedere bestelling is.

Optimale orderverwerking met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Wat is Shopware?

Shopware is een open-source webshop voornamelijk ontwikkeld voor een prettige klantervaring. Als de basis van je webshop kun je eenvoudig producten aanbieden, maar dat is niet alles. Creëer een complete beleving voor je bezoekers/klanten, door de verschillende mogelijkheden te benutten. Shopware groeit met jouw business mee, de grenzen zijn haast eindeloos. Door de flexibele functies kun je de volledige webshop naar eigen voorkeuren inrichten.

Benut interessante kansen

Wij geloven dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop. Wil jij ook groeien in omvang en omzet? Vraag een demo aan. Onze specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Wat is Shopware