Lightspeed koppeling Monta

Lightspeed koppeling

Synchroniseer jouw webshop met onze Lightspeed koppeling en profiteer van optimaal gebruiksgemak. Alle relevante informatie, zoals de status van je online orders en de gegevens van je voorraad worden automatisch realtime inzichtelijk gemaakt. Met één druk op de knop heb jij het gewenste overzicht. Verbeter de logistiek rondom jouw webshop met een Lightspeed koppeling en besteed je orderverwerking uit bij Monta!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verkoopsoftware lightspeed koppeling met monta

Wat is Lightspeed?

Lightspeed ontwikkelt geavanceerde verkoopsoftware speciaal ontworpen voor webwinkeliers, restaurants en retailers. Het platform biedt verschillende functionaliteiten die ideaal zijn voor bedrijven die zowel binnen Nederland als internationaal willen opereren.

De software is ontworpen met een sterke focus op marketing en sales. Hierdoor kunnen e-commerce businesses hun producten effectiever promoten en verkopen. Lightspeed biedt bovendien uitgebreide tools voor voorraadbeheer, klantenbeheer en analytics. Dit helpt bedrijven om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en te groeien.

Voor zowel kleine als grote bedrijven biedt Lightspeed de flexibiliteit en kracht die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Waarom kiezen voor een koppeling met Monta?

Is jouw webwinkel sterk aan het groeien en kost het steeds meer tijd om de volledige orderverwerking in goede banen te leiden? Dan is het uitbesteden van de logistiek een interessante optie. Monta neemt graag de logistiek van jouw webshop uit handen.

Wij dragen vanuit meerdere locaties in Nederland zorg voor de opslag, het picken, verpakken en verzenden van jouw webshopbestellingen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het proces en via onze online portal kun je onder andere de status van de orders real-time volgen.

Meer weten over de koppeling met Lightspeed? Ontdek Monta's pagina in de appstore van Lightspeed.

Lightspeed koppelen met Monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

De voordelen van een Monta-koppeling

Als jij kiest voor een Lightspeed koppeling tussen de software van Monta en jouw webshop, ervaar je onderstaande voordelen:

  • Onze IT-specialisten zorgen voor een kant-en-klare integratie. Met een paar klikken koppel je Lightspeed gekoppeld aan onze software. Lekker snel dus!
  • De geautomatiseerde koppeling biedt de mogelijkheid om de productgegevens, de orderstatus (inclusief aanmelding en terugkoppeling van T&T) en voorraadupdates in te zien.
  • Je bespaart een hele hoop tijd door je logistieke proces uit te besteden. Tijd die je kunt gebruiken voor je sales, marketing en bijvoorbeeld het vergroten van je netwerk!
De voordelen van een Monta-koppeling
Logistiek verbeteren mogelijkheden Monta

Ook groeien met je webshop?

Met meer dan tien bestellingen per dag kan het lastig worden om het overzicht te bewaren. De bestelprocessen vergen ongetwijfeld veel tijd en het is belangrijk om alles voortdurend te monitoren. Monta helpt graag mee en ondersteunt in de logistiek van jouw webshop.

We nemen de tijdrovende klus dan van je uit handen, terwijl je nog wel inzicht in de processen houdt via onze online portal. Met meer dan 17 unieke locaties in Nederland, België, Duitsland en Engeland hebben wij altijd een geschikt magazijn in de buurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct aan de slag? Wij zijn altijd bereid om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies! Neem contact op per mail of telefonisch, dan plannen we graag een demo met je in.