CCV Shop Logo Monta

Lightspeed koppeling

Synchroniseer jouw Lightspeed webshop met onze koppeling en profiteer van optimaal gebruiksgemak. Alle relevante informatie, zoals de status van je online orders en de gegevens van je voorraad worden realtime inzichtelijk gemaakt. Met één druk op de knop heb jij het gewenste overzicht. Verbeter de logistiek rondom jouw webshop en besteed je orderverwerking uit bij Monta!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verkoopsoftware lightspeed koppeling met monta

Lightspeed; wat is het?

Lightspeed ontwikkelt verkoopsoftware voor webwinkeliers, restaurants en retailers. Het platform is ideaal voor bedrijven die in Nederland én buiten onze landsgrenzen willen ondernemen. De focus van de software ligt volledig op de marketing en sales van een webshop.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Waarom jouw webshop koppelen met Monta?

Is jouw webwinkel sterk aan het groeien en kost het steeds meer tijd om de volledige orderverwerking in goede banen te leiden? Dan is het uitbesteden van de logistiek een interessante optie. Monta neemt graag de logistiek van jouw webshop uit handen. Wij dragen vanuit meerdere locaties in Nederland zorg voor de opslag, het picken, verpakken en verzenden van jouw webshopbestellingen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het proces en via onze online portal kun je onder andere de status van de orders real-time volgen.

Meer weten over de koppeling met Lightspeed? Klik hier om naar Monta’s pagina te gaan in de appstore van Lightspeed.

Orderverwerking uitbesteden bij Monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

De voordelen van een Monta-koppeling

Als jij jouw Lightspeed webshop(s) koppelt aan de software van Monta ervaar je onderstaande voordelen:

  • Onze IT-specialisten zorgen voor een kant-en-klare integratie. Met een paar klikken wordt Lightspeed gekoppeld aan onze software. Lekker snel dus!  
  • De geautomatiseerde koppeling biedt de mogelijkheid om de productgegevens, de orderstatus (inclusief aanmelding en terugkoppeling van T&T) en voorraadupdates in te zien. 
  • Je bespaart een hele hoop tijd door je logistieke proces uit te besteden. Tijd die je kunt gebruiken voor je sales, marketing en bijvoorbeeld het vergroten van je netwerk!
De voordelen van een Monta-koppeling
Logistiek verbeteren mogelijkheden Monta

Verbeter de logistiek van jouw webshop!

Met meer dan tien bestellingen per dag kan het lastig worden om het overzicht te bewaren. De bestelprocessen vergen ongetwijfeld veel tijd en het is belangrijk om alles voortdurend te monitoren. Monta helpt graag mee en ondersteunt in de logistiek van jouw webshop. We nemen de tijdrovende klus dan van je uit handen, terwijl je nog wel inzicht in de processen houdt via onze online portal. Met meer dan 15 unieke locaties in Nederland hebben wij altijd een geschikt magazijn in de buurt. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct aan de slag? Wij zijn altijd bereid om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies! Neem contact op per mail of telefonisch, dan plannen we graag een demo met je in.