Exact logo Monta

Exact Online koppeling

Kies voor de Exact Online koppeling met Monta en optimaliseer jouw orderverwerking binnen no-time. Handmatige invoer, zelf verwerken en data-analyses zijn verleden tijd. Door jouw fulfilment uit te besteden aan Monta profiteer je van diverse voordelen. Verhoog de efficiëntie van jouw webshop en kies voor een standaard Exact Online koppeling. De IT-specialisten van Monta gaan graag voor je aan de slag om de koppeling aan te leggen. Snel geregeld, direct aan het werk!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Exact online koppeling met monta

De Exact Online koppeling met Monta

Onze ontwikkelaars hebben een standaard Exact Online koppeling ontwikkeld. Hierdoor kun jij heel gemakkelijk jouw webshop synchroniseren met de MontaPortal. Wij leggen de basis aan, vervolgens heb jij alle vrijheid om de instellingen naar eigen wens te configureren. Binnen enkele klikken ben je weer operationeel. Wij dragen daarnaast ook zorg voor de ontvangst, opslag, verpakking én verzending van jouw bestellingen. Ook de retouren uitbesteden aan Monta? Geen enkel probleem! Wanneer kunnen we beginnen?

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Functionaliteiten van de Exact koppeling met je webshop

Wanneer je kiest voor een Exact koppeling met je webshop, profiteer je van onderstaande functionaliteiten:

  • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.
  • Track & trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data winkelanalyses en rapportages op. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.
Functionaliteiten integratie koppeling met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Koppeling met Exact Online; wat is het?

Exact Online is per definitie een alles-in-één ERP-pakket. De mkb bedrijven maken voornamelijk gebruik van dit platform. Het softwarepakket helpt ondernemers met het bijhouden van de boekhouding en CRM.

Naast de standaard pakketten, bieden ze ook licenties die speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfsactiviteiten en branches. Bijvoorbeeld in de accountancy, projectmanagement, HR en meer!

Exact Online; wat is het
ERP-systeem exact online met monta

Aansturen vanuit één platform

Koppel jouw ERP-systeem als Exact Online aan ons platform en stuur je volledige webshop aan vanuit één centraal platform. Hiermee creëer je overzicht en verhoog je de efficiency. Krijg meer grip op je webshop, voorraad en orders en begin met automatiseren.

Monta legt ook koppelingen aan met Exact Globe. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor een koppeling met Exact Online te bespreken.

Wij helpen jou verder te groeien

Een beter georganiseerd magazijn en optimale orderverwerking realiseren? Monta helpt je graag! Wij geloven dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop.

Vraag een demo aan. Onze specialisten demonstreren graag de diverse mogelijkheden voor een Exact Online koppeling. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Optimale orderverwerking met monta