Fashion fulfilment

Fashion fulfilment

In de mode-industrie is een goede structuur van het logistieke proces van belang. Bestellingen komen dag in dag uit binnen en vaak is er ook een hoger retourpercentage ten opzichte van andere branches. Daarom is het voor fashion webshops een uitstekende optie om de logistiek uit handen te geven en over te laten aan onze professionals. Terwijl jij je focust op de groei van jouw webshop en merk, zorgen wij dat jouw klanten hun bestelling goed verpakt en op de juiste locatie ontvangen. Door onze cut-off tijd van 23:45 uur in de Benelux kunnen jouw klanten tot ‘s avonds laat hun nieuwe kleding bestellen om het de volgende dag al in huis te hebben.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Voordelen van Monta’s fulfilment

Verkoop jij fashion en overweeg je om je fulfilment uit te besteden aan een expert? Dit zijn allereerst een paar algemene voordelen van Monta:

Dit biedt Monta

 • Automatische webshop koppeling en veel marketplace koppelingen beschikbaar die onze IT-experts voor jou regelen;
 • Jij hebt bij Monta altijd real-time inzicht in de status van orders en voorraad via de Montaportal;
 • We nemen je logistiek compleet uit handen met een orderpickperformance van 99.98%;
 • Retourlogistiek kan volledig bij ons worden uitbesteed, of regel je eenvoudig via onze retouren-module.

Specifieke factoren welke aan bod komen voor fulfilment voor fashion benoemen we nu.

Fashion fulfilment voordelen
Fashion retouren

RMA

Return Management Authorization (ook wel RMA) is binnen logistiek een belangrijk onderdeel, zeker in de modesector. In een sector waarin veel items geretourneerd of geruild worden, hangt de tevredenheid van de consument sterk af van het retourbeleid van je webshop. Als webshop wil je dat dit proces snel en soepel verloopt. Dit kan een uitdaging zijn. Als partner van Monta kun je de retourverwerking volledig bij Monta uitbesteden, of gebruik maken van ons RMA-systeem.

De RMA-module bieden wij standaard in het pakket aan wanneer je kiest voor fulfilment bij Monta. Of je laat het retourbeleid aan ons over, zodat jij meer tijd over hebt voor de groei van je webshop en het inspelen op de laatste trends.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Smart Stock Module

Mode webshops zijn ontzettend populair onder consumenten, het merendeel van online aankopen wordt op dit type webshops gedaan. Niet zo gek dat voorraden snel op kunnen raken. Daarnaast zul je vast merken dat niet elk product (of elke maat) even snel verkoopt. Maak daarom, als partner van Monta, gebruik van onze Smart Stock module (deze zit ook standaard in je pakket). Met Smart Stock kun je gemakkelijk data inzien van je langzame en stilstaande voorraad, vervolgens kun je met deze informatie slim besparen op je opslag en nieuwe voorraden inkopen. Maak optimaal gebruik van je opslagruimte en voorraadbeheer.

Goed om te weten: Naast slim voorraadbeheer denken we ook met je mee over je voorraad-opslag. Is het nodig dat we je fashion items hangend opslaan? Dan gaan we dat voor je regelen!

Smart stock module monta
Universele check out monta

Universele check-out

Laat jouw klanten zelf bepalen hoe ze voor hun bestelling willen betalen en met welke vervoerder ze hun pakket willen laten bezorgen. Denk ook aan de keuze tussen bezorging aan huis en bezorging bij een pick-up point. Consumenten waarderen het enorm wanneer zij hier een voorkeur kunnen aangeven. Klik hier voor meer informatie over de universele check-out.

BALR. over Monta

Het luxe lifestylemerk BALR. heeft gekozen voor fulfilment van Monta. Efficiëntie, effectiviteit en gebruiksgemak staan voorop in deze samenwerking. Director of Operations BALR.: “Onze orderverwerking is door de samenwerking met Monta sneller en inzichtelijker geworden.” Naast fulfilment maakt BALR. ook gebruik van de software MontaWMS in hun eigen magazijn. Door koppelingen tussen de systemen blijft het eenvoudig en overzichtelijk. 

Balr magazijnsoftware fulfilment

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!