Webshop verpakken uitbesteden

Het verpakken van de webshop bestellingen is een onmisbaar onderdeel van het verkoopproces voor webshops. Het uitbesteden van producten verpakken is een slimme keuze voor webshops. Door jarenlange ervaring hebben we juiste kennis voor het inpakken van webshop bestellingen.

Wat zijn de voordelen van verpakken uitbesteden?

Het verpakken van de webshop bestellingen is een onmisbaar onderdeel van het fulfilment proces. Door jarenlange ervaring weten we hoe we snel en goed kunnen verpakken. Wil jij voor jouw webshop dit soort taken uitbesteden, zodat je meer de focus kunt leggen op andere zaken binnen je bedrijf? Kies dan voor de fulfilment mogelijkheden van Monta!

 • Een fulfilment partner met jaren ervaring
 • Snelle en zorgvuldige verpakking van jouw producten
 • Voeg iets extra’s toe aan elke bestelling. Denk aan een kortingsvoucher of een kaartje met een sneakpeak van de nieuwe collectie
 • We werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor het verpakken van producten
Verpakken uitbesteden webshops
Verpakken uitbesteden bij monta

Voor ieder product de juiste verpakking

Monta beschikt over veel kennis op het gebied van beschermende verpakkingsmaterialen voor je producten. Ieder product vereist een specifieke verpakking om in perfecte staat bij jouw klant afgeleverd te worden.

Bij Monta zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten beschermende verpakkingsmaterialen. Of je nu elektronica, cosmetica of etenswaren wilt verzenden, elk product pakken wij optimaal in schade tijdens het transport te voorkomen.

Bovendien kunnen we dankzij onze grote inkoopkracht hoogwaardige verpakkingsmaterialen voordelig verkrijgen, waardoor we betaalbare oplossingen kunnen bieden die passen bij de behoeften van jouw bedrijf.

Inpakken van webshop bestellingen met jouw verpakking

Bij Monta is het ook mogelijk dat we de producten verpakken in verpakkingsmateriaal dat aangeleverd wordt vanuit de webshop. Bovendien bieden we de mogelijkheid om eigen kaartjes of kortingsvouchers aan de bestelling toe te voegen. Zo geef je het een extra leuke, persoonlijke touch en/of stimuleer je je klanten om nóg meer aankopen bij jouw webshop te doen!

Bovendien is het inpakken van webshop bestellingen met een persoonlijke touch een uitstekende manier om de merkidentiteit te versterken. Door unieke verpakkingsmaterialen en speciale toevoegingen te gebruiken, kunnen webshops een blijvende indruk achterlaten bij hun klanten en tegelijkertijd loyaliteit opbouwen.

Het zijn de kleine details die het verschil maken en ervoor zorgen dat jouw merk opvalt in de drukke wereld van e-commerce.

Is het mogelijk om mijn eigen branding toe te voegen aan de verpakkingen 

Hoe te starten?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!
Webshop producten verpakken service monta

Webshop producten verpakken met de service van Monta

Jouw producten staan centraal bij Monta. Daarom bieden we je altijd de beste oplossing aan wanneer het op het inpakken van webshop bestellingen aankomt. Wil jij voor jouw webshop het verpak- (en verzend) proces uitbesteden? We werken alleen met de beste werknemers die zorgvuldig en snel werken.

Sommige van onze werknemers werken via Sterk@Werk of SOVAK. Lees meer over Sterk@Werk en SOVAK op onze MVO-pagina.

Efficiënt en zorgeloos je bestellingen inpakken

Benieuwd wat het uitbesteden van verpakkingsdiensten voor jouw webshop kan betekenen? Wij begrijpen dat elke webshop uniek is, met zijn eigen specifieke behoeften en uitdagingen. Daarom staan onze specialisten klaar om je te helpen met een op maat gemaakte aanpak voor jouw logistieke vraagstukken. Efficiëntere verpakkingsprocessen, kostenbesparingen of een verbeterde klantbeleving; wij hebben de expertise en ervaring om je te begeleiden.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe we jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen en tegelijkertijd de algehele klanttevredenheid kunnen verbeteren.

Efficiënt en zorgeloos je bestellingen inpakken