Webshop verpakken uitbesteden

Het verpakken van de webshop bestellingen is een onmisbaar onderdeel van het verkoopproces voor webshops. Het uitbesteden van producten verpakken is een slimme keus voor webshops. Door jarenlange ervaring weten we hoe we snel en goed te kunnen verpakken.

Verpakken uitbesteden

Het verpakken van de webshop bestellingen is een onmisbaar onderdeel van het fulfilment proces. Door jarenlange ervaring weten we hoe we snel en goed kunnen verpakken. Wil jij voor jouw webshop dit soort taken uitbesteden, zodat je meer de focus kunt leggen op andere zaken binnen je bedrijf? Kies dan voor de fulfilment mogelijkheden van Monta!

 • Verpakken uitbesteden aan een fulfilment partner met jaren ervaring
 • Snelle en zorgvuldige verpakking van jouw producten
 • Voeg iets extra’s toe aan elke bestelling, zoals een kortingsvoucher of een kaartje met een sneak peek van de nieuwe collectie
 • We werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor het verpakken van producten
Verpakken uitbesteden webshops
Verpakken uitbesteden bij monta

Webshop uitbesteden verpakken

Monta beschikt over veel kennis op het gebied van beschermende verpakkingsmaterialen voor je producten. Ieder product vereist een specifieke verpakking om in perfecte staat bij jouw klant afgeleverd te worden. We bieden tevens het voordeel dat wij op grote schaal specifieke verpakkingsmaterialen voordelig voor je kunnen inkopen.

Bij Monta is het ook mogelijk dat we de producten verpakken in verpakkingsmateriaal dat aangeleverd wordt vanuit de webshop. Bovendien bieden we de mogelijkheid om eigen kaartjes of kortingsvouchers aan de bestelling toe te voegen. Zo geef je het een extra leuke, persoonlijke touch en/of of stimuleer je je klanten om nóg meer aankopen bij jouw webshop te doen!

Hoe te starten?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!
Webshop producten verpakken service monta

Webshop producten verpakken met de service van Monta

Jouw producten staan centraal bij Monta. Daarom bieden we je altijd de beste oplossing aan wanneer het op het inpakken van de artikelen aankomt. Wil jij voor jouw webshop het verpak- (en verzend) proces uitbesteden? We werken alleen met de beste werknemers die zorgvuldig en snel werken. Sommige van onze werknemers werken via Sterk@Werk of SOVAK. Lees meer over Sterk@Werk en SOVAK op onze MVO-pagina.

Benieuwd wat webshop verpakken uitbesteden kan betekenen voor jouw webshop? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen met een aanpak (op maat) voor jouw logistieke vraagstuk!