Het verpakken van de producten is een onmisbaar onderdeel van het (all-in) fulfilment proces. Door jarenlange ervaring weten we hoe we snel en goed kunnen verpakken. 

Verpakken

Monta beschikt over veel kennis op het gebied van beschermende verpakkingsmaterialen voor je producten. Ieder product vereist een specifieke verpakking om in perfecte staat bij jouw klant afgeleverd te worden. We bieden tevens het voordeel dat wij op grote schaal specifieke verpakkingsmaterialen voordelig voor je kunnen inkopen.

Gepersonaliseerd

Bij Monta bieden we de mogelijkheid om eigen kaartjes of kortingsvouchers aan de bestelling toe te voegen. Zo geef je het een extra leuke, persoonlijke touch en/of of stimuleer je je klanten om nóg meer aankopen bij jouw webshop te doen!

Service

Jouw producten staan centraal bij Monta. Daarom bieden we je altijd de beste oplossing aan wanneer het op het inpakken van de artikelen aankomt. We werken alleen met de beste werknemers die zorgvuldig, snel en excellent werken. Sommige van onze werknemers werken via Sterk@Werk of SOVAK. Lees meer over Sterk@Werk en SOVAK op onze MVO-pagina.

Robin van Beuzekom - Monta
Robin van Beuzekom
Sales

Heb je vragen over koppelingen?
Neem gerust contact met me op!

 • IT Koppeling

  De eerste stap naar optimaal fulfilment is zorgen dat jouw webshop systeem met ons software systeem gekoppeld wordt.

  Lees meer
 • Goederenontvangst

  Wanneer we jouw voorraad ontvangen, controleren we deze binnen twee uur. Dat doen we op een specifieke manier.

  Lees meer
 • Opslag

  Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad streng beveiligd op.

  Lees meer
 • Orderverwerking

  Jouw orders worden zorgvuldig gepickt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in ons Monta-portal.

  Lees meer
 • Verpakken

  De orders worden met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt. We bieden diverse mogelijkheden en kunnen je hierin adviseren.

 • Verzenden

  Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

  Lees meer
 • Retourlogistiek

  Zelf je retouren bijhouden? Binnen onze fulfilment diensten bieden we je toegang tot een online retouren-systeem. Of wij doen het voor je!

  Lees meer
 • Voorraadbeheer

  Doordat alle data van de vorige stappen inzichtelijk is in het Monta-portal, kun je strategische beslissingen nemen die positief effect hebben op je voorraad.

  Lees meer
 • Rapportage

  Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal. Hier kan je tactisch op inspelen.

  Lees meer

Ook sneller groeien met de webshop?
Vertel ons over jouw uitdagingen.

Binnen 24u reactie - vaak ook in 4u

0

m² magazijn

0

vestigingen
Montaman Icoon

0

medewerkers

0

webshops