CCV Shop Logo Monta

Koppeling PrestaShop

Voorkom tijdrovende processen zoals handmatig orders verwerken en orders invoeren. Kies voor een PrestaShop-koppeling van Monta en bespaar je kostbare tijd! Via de Montaportal heb jij binnen no-time direct inzicht in alle belangrijke processen met betrekking tot jouw webshopbestellingen, terwijl Monta de zorg draagt over het verwerken van jouw orders. De PrestaShop-koppeling met Monta is ontwikkeld voor iedere ondernemer die graag verder wilt groeien.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Prestashop maatwerk met monta

PrestaShop; Dit moet je weten

PrestaShop is een open-source e-commerce platform waarmee jij makkelijk een webshop opstart en onderhoud. Het platform is uitermate geschikte voor kleinere en grote bedrijven. PrestaShop wordt onderhouden door een community met diverse specialisten. Zij beschikken ook over de kennis om het platform regelmatig te ontwikkelen met updates. De volledige diensten worden gratis aangeboden.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Wat is de waarde van de PrestaShop-koppeling van Monta?

Op het moment dat jij dagelijks meer dan tien bestellingen gaat verwerken, merk je dat het overzicht behouden een lastige klus wordt. Misschien kom je ruimte tekort om je complete voorraad te plaatsen of lukt het niet meer om de bestellingen tijdig en correct te verzenden. Dan biedt Monta de oplossing. De PrestaShop-koppeling is een geautomatiseerd systeem waardoor handmatige fouten verleden tijd zijn. Krijg meer tijd voor het ondernemen en profiteer van onderstaande functionaliteiten:

  • Orderverwerking: Al je orders worden automatisch doorgestuurd naar het systeem van Monta. Wij zorgen vervolgens voor een goede afhandeling.
  • Terugkoppeling via track & trace: Volledige integratie met nationale en internationale koeriersdiensten waarbij je pakketjes via track & trace kunt volgen.
  • Voorraad beheren: Real-time inzicht in je voorraad. Krijg ook overzicht van je langzame en stilstaande voorraad, zodat je hierop kan inspelen.
  • Uitgebreide rapportages: Overzicht van je voorraad- en verkoopgegevens en voorspellende data-analyses. Dankzij het gepersonaliseerde dashboard en rapportages op maat maak je doordachte beslissingen, gebaseerd op data.
Prestashop koppeling orderverwerking met monta

1.500+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Binnen no-time geregeld

Het voordeel van onze standaardkoppelingen is het feit dat de koppeling snel wordt gerealiseerd. De PrestaShop-koppeling is een kant-en-klare koppeling. Onze specialisten ondersteunen bij het opzetten van de basis. Vervolgens ben jij volledig vrij om de diverse instellingen om te zetten naar persoonlijke voorkeuren. Creëer een webshopomgeving waar jijzelf en je klanten profiteren van optimaal gebruiksgemak. Via de Montaportal coördineer en optimaliseer je alle processen van je PrestaShop webshop.

Start vandaag nog of vraag een demo aan!

Ga direct aan de slag en kies voor Monta! Ontdek zelf hoe waardevol een koppeling met PrestaShop is. Vraag een demo aan! Ons team met specialisten staat voor je klaar. Meteen aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact met ons op.

webshop koppeling