CCV Shop Logo Monta

Koppeling Mijnwebwinkel

De orderverwerking van jouw Mijnwebwinkel webshop optimaliseren? Integreer jouw webshop met de software van Monta en krijg nog meer waardevolle inzichten. Onze cloud-based software synchroniseert direct met jouw webshopsysteem. Daardoor heb je voortdurend real-time toegang tot relevante informatie zoals orderstatus, voorraadgegevens en meer. Verbeter de logistiek rondom jouw webshop en besteed je orderverwerking uit bij Monta.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Webshopsysteem koppeling mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel; wat is het?

Mijnwebwinkel is een webshopsysteem. Je kunt heel eenvoudig een eigen webshop starten en deze vervolgens beheren. Dit systeem biedt alle essentiële tools om jouw business vorm te geven. Er zitten geen verplichtingen aan! Je verkoopt de producten precies zoals jij dat zelf wilt. Een groot voordeel aan een Mijnwebwinkel-systeem is het feit dat je zowel volledig online als fysiek kunt verkopen. Zowel retailers als wholesalers kunnen gebruikmaken van Mijnwebwinkel. Lokaal of wereldwijd. Bovendien is het maken van koppelingen met andere systemen die relevant zijn voor jouw businessmodel zo gedaan.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Waarom jouw Mijnwebwinkel webshop koppelen met Monta

Heeft jouw webwinkel de laatste maanden/jaren een flinke groei doorgemaakt? Dan is toegang tot de juiste informatie natuurlijk ontzettend belangrijk. Je wilt weten waar de uitdagingen zitten en waar eventueel nog ruimte ligt om verder te groeien. Draait jouw shop op Mijnwebwinkel? Dan biedt Monta een kant-en-klare koppeling. Onze Mijnwebwinkel-koppeling geeft direct toegang tot relevante functionaliteiten, zoals het:

  • Importeren van productinformatie vanuit Mijnwebwinkel;
  • Updaten van volledige voorraad naar Mijnwebwinkel;
  • Uitsturen van de order status vanuit Montaportal naar Mijnwebwinkel;
  • Versturen van voorraad updates naar Mijnwebwinkel voor producten met een veranderde voorraad;
  • Importeren van bestellingen vanuit Mijnwebwinkel naar de portal.

De IT-specialisten ondersteunen bij het maken van de koppeling. Zodra de basis goed staat, heb jij direct toegang tot alle benodigde informatie. Je hebt de vrijheid om instellingen aan te passen, zodat deze naadloos aansluiten op jouw wensen, behoeften en die van je klanten.

Functionaliteiten mijnwebwinkel met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

De voordelen van een integratie met Monta

Met meer dan tien bestellingen per dag wordt het lastiger om voortdurend het overzicht te behouden. Monta ondersteunt graag in de logistieke processen en orderverwerking van jouw webshop. Wij nemen alle tijdrovende processen uit handen, terwijl jij nog altijd toegang hebt tot de belangrijke informatie via onze Montaportal! In totaal hebben we meer dan 15 unieke magazijnlocaties in Nederland. Daardoor is er altijd een ruimte in de buurt waar jij de koppeling met Monta aan kunt gaan.

De voordelen van een integratie met Monta
Maatwerk mijnwebwinkel en monta

Ontdek het potentieel van jouw webshop

Onze koppelingen sluiten naadloos aan op jouw webshopsysteem. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je de koppeling van Monta in de praktijk ervaren? Onze specialisten zijn altijd bereid om jou te voorzien van deskundig advies. Neem per mail of telefonisch contact met ons op. We plannen graag een demo met je in.