CCV Shop Logo Monta

Budbee koppeling

Wil jij jouw bestellingen laten verzenden door een professionele partij mét aandacht voor het klimaat? Kies dan voor Budbee als vervoerder en vergroot de tevredenheid van jouw klanten. Monta heeft een standaard koppeling met Budbee. Wij kunnen jouw orderverwerking uit handen nemen en bestellingen automatisch verzenden met deze vervoerder. Ontdek de voordelen.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Voordelen verzenden met budbee

Verzenden via Budbee: de voordelen

Je kunt zelf kiezen welke bezorgopties je wil aanbieden via Budbee. Budbee heeft de bezorgtijden afgestemd op de momenten dat mensen over het algemeen het vaakst thuis zijn. Doordeweeks wordt er door deze vervoerder voornamelijk tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Ook op zaterdag kunnen jouw klanten pakketjes ontvangen. Dan wordt er namelijk tussen 14:00 en 19:00 uur bezorgd. Deze flexibele bezorgtijden blijken erg succesvol onder consumenten. In totaal wordt 98% van alle pakketten welke worden verzonden via Budbee tijdens de eerste afleverpoging bezorgd. Onderstaand een aantal andere voordelen van Budbee:

  • Next Day Delivery en zelfs Same Day Delivery mogelijk tussen 17:00 en 22:00 uur;
  • Milieubewuste bezorging: Budbee bezorgt volledig CO2 neutraal;
  • De verzendlabels van Budbee worden automatisch aangemaakt;
  • De ontvanger kan live meekijken via de Track & Trace status;
  • Bij 5 tot 20 pakketten per dag is er een drop-off mogelijkheid bij één van Budbee's hubs of drop-off punten;
  • Budbee scoort een reviewscore van 4.8.

Bewust bezorgen

Hecht je binnen jouw organisatie veel waarde aan duurzaamheid? Dan is Budbee een interessante optie. Budbee compenseert namelijk alle uitstoot door te investeren in regenwoud-projecten. Bovendien bezorgen ze fossielvrij, waardoor de CO2 uitstoot tot een minimum wordt beperkt. In plaats van schadelijke brandstoffen gebruiken ze een plantaardige brandstof en bezorgen ze veelal met elektrische busjes en bakfietsen. In 2025 wil Budbee compleet volledig emissievrij zijn.

Duurzaam verzenden met Budbee

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Koppeling met Budbee

Wij leggen de koppeling met Budbee aan


Wil jij graag dat jouw consumenten genieten van bovenstaande voordelen? Monta legt graag de koppeling aan. Onze IT-specialisten hebben een standaardkoppeling ontwikkeld waardoor we heel makkelijk een verbinding kunnen leggen tussen jouw webshop, de software van Monta (voor het logistieke gedeelte) en Budbee (als vervoerder). Wij dragen dan dus de zorg voor de logistieke verwerking en Budbee geeft hier als vervoerder nog eens een extra groen tintje aan. Je kunt ook besluiten om met meerdere vervoerders te verzenden, waaronder met Budbee. In dat geval kan de consument kiezen voor Budbee als vervoerder wanneer jij als online ondernemer en/of de consument bijvoorbeeld waarde hecht aan duurzaamheid en/of het pakketje dezelfde dag nog in huis wil hebben.

Wat is Budbee?

Budbee is van origine een Zweedse organisatie, maar ondertussen al voor langere tijd in Nederland actief. Daarnaast is deze partij ook actief in België en Duitsland. In Denemarken, Zweden en Finland is Budbee zelfs marktleider.

Met de Same Day Delivery en Next Day Delivery filosofie, heeft deze vervoerder snel naam gemaakt. Daarbij staat de optimale klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De consument bepaalt dan ook de bezorgtijd en -plek. Hebben jouw klanten andere wensen? Geen enkel probleem. De bezorgers zijn flexibel en spelen snel in op de wensen van de consument. Via de trackinglink of de Budbee-app kan de consument zijn of haar wensen aangeven.

Wat is budbee?
Groeien met jouw webshop?

Klaar voor de volgende stap?

Wil jij verder groeien met jouw webshop? Monta helpt jou graag verder. Door de complete orderverwerking uit handen te nemen, kun jij je beter focussen op andere belangrijke bedrijfsprocessen! Tijdens een demo komen we graag meer te weten over je wensen en uitdagingen. Vraag een demo aan via onze website of neem contact op.