Webshop koppeling monta

Webshop koppeling

Monta ontwikkelt koppelingen voor diverse webshopsystemen. Tevens is het mogelijk om een koppeling op maat te laten ontwikkelen voor jouw webshopsysteem. Kies jij ervoor om jouw fulfilment uit te besteden aan Monta? Wij zorgen ervoor dat jij toch overzicht houdt van je orderstromen: Het logistieke proces wordt efficiënt verwerkt in één van onze warehouses, terwijl jij de controle houdt via de MontaPortal.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppeling meest gebruikte platformen

Webshop koppeling met de meest gebruikte platformen

Omdat wij werken met standaard koppelingen is het koppelen van jouw webshop aan onze software vaak binnen enkele minuten geregeld. Je krijgt vrijwel direct toegang tot alle benodigde informatie en deze wordt continu geüpdatet. Monta heeft een standaard koppeling met onderstaande webshopsystemen:

Liever een maatwerk koppeling?

Is jouw webshop actief via een ander platform dan een van de bovenstaande systemen? Dat is helemaal niet erg! Ons team met IT-professionals ontwikkelt een maatwerk koppeling die perfect aansluit op de behoeftes en functionaliteiten van jouw webshop. We komen graag meer te weten over het webshopsysteem dat je gebruikt en de eisen die je stelt aan een koppeling. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden, neem hier contact op!

Maatwerk koppeling naar behoeftes webshop

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

webshopsystemen monta

Al je webshopsystemen koppelen aan onze software

Heb je één webshop of meerdere? Het maakt voor ons niet uit. Wij koppelen met alle plezier zoveel webshopsystemen als je zelf wilt. De data per webshop is terug te vinden in de MontaPortal, je kunt hier eenvoudig switchen tussen accounts. Je krijgt toegang tot alle benodigde informatie over de status van je orders, je voorraad, inkoopadvies en diverse maatwerk rapportages. Je kunt ook gebruik maken van onze retourenmodule, deze zit ook in de software. Verkoop je niet alleen via je webshop, maar ook op andere marketplaces? Geen probleem! We bieden ook marketplace koppelingen met marketplaces als Bol.com of Amazon.

Real-time overzicht van alle data

Doordat wij standaard koppelingen en koppelingen op maat hebben ontwikkeld is de integratie een fluitje van een cent. Alle informatie over bestellingen, voorraad en producten wordt verwerkt in ons systeem. Zo hoef je niet meer in meerdere systemen in te loggen om informatie te verzamelen. Dit staat allemaal overzichtelijk weergegeven binnen de MontaPortal.

Real-time overzicht data
Contact met Monta

Wij helpen jou graag verder

Jouw fulfilment uitbesteden aan Monta? Vraag een demo aan! We helpen jouw webshop graag met groeien. Liever vandaag al aan de slag? Of heb je behoefte aan advies of aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op.