Fulfilment services

Groeien met je webshop? Ontdek de fulfilment services van Monta. Wij nemen alle onderdelen van je webshop logistiek uit handen. Van goederenontvangst tot retourzending; en alles daar tussenin. Klaar voor de volgende stap?

Wat zijn de voordelen van fulfilment services uitbesteden?

Klantverwachtingen zijn hoger dan ooit. Ze verwachten een razendsnelle levering, soepel retourproces en glasheldere communicatie. Aan webshops de taak om aan alle wensen en verwachtingen te voldoen. Doe je dit goed? Dan neemt de kans op herhaalaankopen flink toe. Door je fulfilment services uit te besteden aan een fulfilment specialist zoals Monta, zorgen we samen voor tevreden klanten!

 • Efficiënte orderverwerking: Al onze processen zijn geoptimaliseerd voor snelle en nauwkeurige orderverwerking, wat leidt tot snellere leveringstijden.
 • Kostenbesparing op opslag en verzending: Door schaalvoordelen kunnen we vaak lagere tarieven bieden voor opslag en verzending dan individuele webshops.
 • Flexibiliteit in voorraadbeheer: We kunnen gemakkelijk opschalen tijdens piekperiodes, waardoor je niet vastzit aan ongebruikte ruimte of beperkte capaciteit.
 • Meer grip op je webshop: Dankzij overzichtelijke dashboards, real-time updates en continue procesoptimalisaties heb je alles onder controle.
 • Onbeperkt groeien: Groei jij? Of heb je ambities om internationaal te gaan verzenden? Geen enkel probleem. Wij groeien met je mee.
 • Verbeterde klanttevredenheid: Met professionele verpakking en betrouwbare levering verbeter je de klanttevredenheid en stimuleer je herhaalaankopen.
Wat zijn de voordelen van fulfilment services uitbesteden
De fulfilment services voor jouw webshop

De fulfilment services voor jouw webshop

We begrijpen goed dat elke webshop unieke behoeften heeft. Daarom bieden we uitgebreide fulfilment services aan die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsvoering. Of je nu een startende, kleine, middelgrote of grote webshop hebt, wij hebben de expertise om jouw logistieke processen te optimaliseren.

Van geautomatiseerde integraties tot persoonlijke klantenservice en van efficiënte orderverwerking tot flexibele opslagoplossingen – wij hebben alles in huis om jouw logistieke processen te optimaliseren.

Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste fulfilment diensten en hoe ze jouw webshop kunnen ondersteunen.

Kant-en-klare integraties

Onze eigen developers hebben kant-en-klare koppelingen ontwikkeld voor de meest gebruikte webshopsystemen, vervoerders, marketplaces en ERP-systemen. Een plug & play integratie, waardoor je binnen no-time operationeel bent.

Diverse webshopsystemen
We koppelen jouw webshop aan onze software en magazijn. Ook zorgen we ervoor dat de communicatie tussen de vervoerder en consument vlekkeloos verloopt. Want goed geïnformeerde klanten, zijn blije klanten.

Vervoerders
We hebben samenwerkingen met topvervoerders in binnen- en buitenland om jou de beste fulfilment service aan te bieden. Next Day Delivery, Same Day Delivery of avondbezorging: het kan allemaal via Monta.

ERP-systemen
Werk slimmer, sneller en efficiënter door je ERP-systeem te koppelen. Iedereen heeft altijd en overal hetzelfde overzicht. Dat laat je e-commerce bedrijf groeien!

Marketplaces
Verkoop je al op marketplaces of is dit een wens? Via Monta is de koppeling met de meest bekende Nederlandse en internationale marketplaces binnen een handomdraai geregeld, zonder grote investeringen te doen.

Kant- en-klare integraties

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

Monta is al jarenlang onze fulfilment partner waar we samen onze groei mee realiseren. Naast het bevoorraden van onze winkels regelt Monta ook de complete online orderverwerking. Ook op internationaal vlak maken we flinke stappen. Monta regelt nu ook ons fulfilment vanuit Duitsland, erg fijn! 
Sander Groenendijk
CFOO Pink Gellac
Het is mooi om te zien hoe hard er daar wordt gewerkt om al onze pakketjes te versturen. We hebben hoge ambities en Monta helpt ons deze te realiseren. De logistieke samenwerking verloopt naar grote tevredenheid, zowel in Nederland als in Duitsland!
Teun van Leijsen
Oprichter van Stoov®
Voor ons is de combinatie van IT en logistiek doorslaggevend geweest in de keuze voor MontaWMS. Monta heeft ons geholpen bij het opnieuw inrichten van de processen waarbij efficiëntie, effectiviteit en gebruiksgemak voorop staat en daar zijn we tot de dag van vandaag erg bij mee.
Olaf Berendsen
Director of Operations bij BALR
Als digital-first bedrijf is er grote vraag naar flexibiliteit, snelheid en correctheid. Zeker op het gebied van logistiek, waarbij klantervaring leidend is. Dagelijks komen we nieuwe en complexe vraagstukken tegen, waarbij Monta helpt om op de meest efficiënte en effectieve manier te werk.
Michel Kobus
Oprichter van Yummygums
Flexibiliteit en snelheid staan voor ons op één. Toen we in contact kwamen met Monta kregen we al snel het gevoel dat een partnership met deze partij wel eens heel goed bij onze manier van bedrijfsvoering zou passen. En dat bleek.
Rogier van Egmond
Chief Operating Officer bij iBood
Goederontvangst en -opslag

Goederenontvangst en -opslag

De artikelen uit je webshop worden netjes bij ons fulfilmentcentrum geleverd. Vervolgens worden alle goederen geteld, gecontroleerd, ingeboekt en krijgen ze een plekje in ons magazijn. De manier waarop we je producten opslaan is afhankelijk van het type product dat we ontvangen. Kleding slaan we anders op dan elektronische apparaten.

Alle locaties krijgen een unieke barcode, zodat we ze snel kunnen vinden en klaarmaken voor verzending.

Orderverwerking

Zodra een order binnenkomt gaan onze orderpickers aan de slag met het verzamelen en controleren van de bestelling voordat de artikelen ingepakt worden. Dit doen we zo efficiënt mogelijk door gebruik te maken van slimme looproutes en geavanceerde hardware en software.

Inpakken en versturen

Aan de inpaktafel wordt bepaald hoe een order wordt ingepakt. Dit kan een normale verzenddoos zijn, maar ook speciale cadeauverpakkingen zijn mogelijk. Eventueel kunnen we de order personaliseren door handgeschreven kaartjes toe te voegen, de order te sealen of door beschermende verpakkingsmaterialen toe te voegen. Bestelling compleet en keurig ingepakt? Dan gaat de order mee met de vervoerder.

Monta hanteert een cut-off tijd van 23.45 uur. Alle bestellingen tot die tijd worden dezelfde dag nog verzonden!

Retourverwerking

Retourzendingen verwerken is een belangrijk onderdeel van onze fulfilment services. Een goed retourbeleid heeft invloed op je klanttevredenheid. Het ruilen van artikelen moet vlot gebeuren en als er terugbetaald moet worden, dan het liefst zo snel mogelijk!

Inpakken en versturen
Rapportage op maat

Rapportage op maat

Meten = weten. Cliché, maar waar. Als webshopeigenaar wil je vanzelfsprekend altijd op de hoogte zijn van onder andere alle openstaande orders, actuele voorraad en omzet. Via de MontaPortal heb je real-time inzicht in deze data en kun je ook voorspellingen doen en trends zien.

Direct schakelen met je eigen contactpersoon

Een ander onderdeel van onze fulfilment services is persoonlijk contact met je eigen contactpersoon. Heb je vragen over bestellingen, de voorraad of het proces? Of gaat er ergens iets mis? Dan schakel je snel en makkelijk met je vaste contactpersoon.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Waarom kiezen voor Monta?

 • Vestigingen door heel Nederland, België en daarbuiten
 • Elk pakketje is even belangrijk
 • Totaaloplossing op het gebied van fulfilment
 • Eigen team van developers
 • Eenvoudig op- of afschalen

Ook groeien? Vraag een offerte aan

Bij Monta staan we klaar om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen met onze uitgebreide fulfilment services. Wil je meer weten over hoe we jou kunnen helpen groeien en efficiëntie kunnen verhogen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact met Monta