CCV Shop Logo Monta

Koppeling Deutsche Post

Monta verzendt ook via Deutsche Post. Lees hieronder meer over de verzendmogelijkheden via Deutsche Post. Op zoek naar een multi-carrier oplossing? Ook daar kan Monta je mee helpen!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verzenden met Deutsche Post

Pakketjes en post versturen; het is altijd een tijdrovend proces en kan zelfs frustrerend zijn bij een gebrek aan tijd. Door je orderverwerking uit te besteden is dat verleden tijd! Verzend je veel pakketjes naar Duitsland? Door te kiezen voor Monta en de standaard koppeling met Deutsche Post kun jij direct profiteren van meerdere voordelen. Bespaar ontzettend veel tijd en krijg meer ruimte voor andere belangrijke bedrijfsprocessen. Wij kunnen je orders snel picken en verzenden met deze vervoerder volgens de door jou gekozen bezorgopties.

Koppeling monta met deutsche post
Mogelijkheden verzenden met Deutsche post

Wij koppelen moeiteloos Deutsche Post aan je webshop

Onze IT-specialisten hebben al een standaard koppeling met Deutsche Post ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij in enkele minuten de koppeling aanleggen tussen jouw webshop, onze logistieke software en de vervoerder. Heb je een andere verzendoptie nodig of wil je een extra vervoerder erbij? Geen probleem. Binnen enkele klikken maken wij een nieuwe koppeling aan.

 • We picken en verpakken je orders en maken voorgemelde verzendlabels aan met één druk op de knop. Vervolgens haalt Deutsche Post de pakketjes op bij één van onze warehouses.
 • De track & trace informatie kunnen wij automatisch verzenden met een bevestiging naar de consument. Ook jij kunt deze informatie inzien!
 • Kies uit meerdere verzendprofielen en bezorgopties voor je bestellingen.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Verbeter de ervaring van jouw klanten

Bij Monta staat alles in het teken van jouw klant: de consument. Wij delen dan ook hetzelfde doel: een perfecte service leveren aan klanten die een aankoop doen in jouw webshop. Vanuit de MontaPortal sturen wij alles aan. Wil je jouw fulfilment uitbesteden? Met ons slimme systeem ben je verzekerd van een sterke logistieke verwerking achter je webshop. Bespaar niet alleen tijd voor jezelf, verbeter ook de ervaring van jouw klanten. Samen creëren we een optimale online winkelervaring.

 • Creëer meer zekerheid: Bij Deutsche Post is het ook mogelijk om te kiezen voor extra opties. Selecteer bijvoorbeeld een vereiste handtekening of leeftijdscontrole aan de deur.
 • Diverse bezorgopties: Je kunt je klanten de mogelijkheid bieden om te kiezen tussen meerdere vervoerders tijdens de laatste stap in het bestel-proces. Je kunt in dat geval kiezen om de Universele Check-Out (de multi-carrier oplossing van Monta) te gebruiken, zodat de consument kan bepalen hoe, waar en wanneer zij de bestelling willen ontvangen. In de avond, bij een Deutsche Post-afhaalpunt of bij de buren. Jouw klanten hebben zo de controle en keuzevrijheid.
 • Gemakkelijk retourneren: Onze RMA module (Return Merchandise Authorization) zit in het fulfilment pakket van Monta, je kunt hier als online ondernemer gebruik van maken zodat je klanten gemakkelijk items kunnen retourneren. Je bepaalt dan zelf het retourbeleid en alles is in eigen huisstijl op te maken. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige retourproces bij Monta uit te besteden.
Mogelijkheden verzending Deutsche post
Bezorgopties bij Monta

Bezorgopties bij Monta

Onderstaand een greep uit de meest gebruikte bezorgopties. Hierbij willen we graag benadrukken dat alles mogelijk is bij Monta. Onze all-in fulfilment formule voorziet in flexibele bezorgopties en een maximale late cut-off tijd. Staat de gewenste bezorgoptie er niet tussen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u direct aan de slag kunt met het optimaliseren van uw e-commerce logistiek.