CCV Shop Logo Monta

Mirakl koppeling

Jouw fulfilment uitbesteden en de orderverwerking verder optimaliseren? Koppel dan jouw Mirakl marktplaats aan Monta. Met onze standaard Mirakl koppeling, ben jij binnen enkele minuten na integratie weer operationeel. Met onze Montaportal krijg je direct toegang tot waardevolle informatie en relevante data. Behoud het overzicht en stuur bij waar nodig! Onze IT-specialisten leggen graag de basis aan. Snel geregeld, direct aan de slag!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Mirakl koppeling met monta

Mirakl koppelen met Monta

Door jouw Mirakl marktplaats te koppelen met Monta kun je nog gemakkelijker een groter publiek bereiken. Van oorsprong komt Mirakl uit de Franse markt, maar tegenwoordig gaat dit platform internationaal. Je kunt dus heel snel je business verder laten groeien. Tegelijkertijd dragen wij zorg voor de optimale orderverwerking. Wij zien wanneer de bestellingen binnenkomen, zodra alle producten zijn verwerkt en opgeslagen in ons magazijn, gaan we direct aan de slag. Aan de hand van onze innovatieve magazijnsystemen hebben wij alle tools in huis om orders foutloos te verwerken. Het resultaat: tevreden consumenten. Bestellingen voor 23:45 kunnen de volgende dag nog worden bezorgd! Bang dat je het overzicht verliest als je jouw orderverwerking uitbesteed? Dat is nergens voor nodig. Via onze Montaportal heb je altijd en overal real-time inzicht in de status van jouw bestellingen. Zie je een potentiële kans die je wilt benutten? Stuur direct bij in de Montaportal en wij voeren de wijzigingen door.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Functies na koppeling met Monta

Door jouw Mirakl marktplaats met onze koppeling te synchroniseren, krijg je de beschikking over diverse handige functionaliteiten. Onderstaand overzicht:

 • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.
 • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
 • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.
 • Track & trace; trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
 • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data winkelanalyses en rapportages op. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.
Mirakl marktplaats koppeling met monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Wat is Mirakl?

Het Franse cloudbased e-commercesoftwarebedrijf Mirakl levert online marktplaatssoftware aan retailers, fabrikanten en groothandels. Mirakl is specifiek ontwikkeld om externe verkopers en providers met elkaar te verbinden op een geschikte marktplaats. Groothandels-, productie-, en detailhandel processen worden geautomatiseerd door externe partners te zoeken. Monta heeft een koppeling met Mirakl voor de volgende platformen:

 • Fonq (online woonwinkel met een ruim assortiment in de home & living branche welke actief is in de Nederlandse markt en Vlaanderen)
 • Brico Privé (Franse website voor particuliere verkoop gewijd aan doe-het-zelvers, tuinieren en woningverbetering)
 • Eprice (Italiaanse online marktplaats voor IT-producten, huishoudelijke apparaten, films, dvd's en meer.
 • Fnac (Franse warenhuisketen voor boeken, cd's, dvd's, software en consumentenelektronica)
 • Blokker (Nederlandse keten van winkels in huishoudartikelen)
 • Decathlon (Franse winkelketen met sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen)
Wat is Mirakl
Optimaliseren orderverwerking maatwerk met monta

Snel en makkelijk integreren

Wil je jouw webshop verder professionaliseren? Dan is het optimaliseren van de orderverwerking een ideale volgende stap. Zo houd jij meer tijd over voor andere belangrijke aspecten. Vraag een demo aan. Onze specialisten demonstreren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.