Fashion fulfilment

Elektronica fulfilment

Ben je eigenaar van een webshop in elektronica? Dan kunnen we jou uiteraard ook helpen met fulfilment. Met onze cut-off tijd van 23:45 uur in de Benelux en onze orderpickperformance van 99.98% zijn we de perfecte partner voor webshops. Door jarenlange ervaring kunnen we jou hoge kwaliteit diensten leveren. We kunnen rekening houden met batchnummer / serienummer registratie. Daarnaast behoort extra security voor je artikelen tot de mogelijkheden. En er is meer: Lees verder en kom alles te weten over ons Elektronica fulfilment.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Voordelen van Monta’s fulfilment

Monta is marktleider op het gebied van fulfilment. Dit zijn een aantal algemene voordelen van Monta:

Dit biedt Monta

 • Automatische webshop koppeling en eventuele marketplace koppelingen die onze IT experts voor jou regelen; 
 • Realtime inzicht in de status van orders en voorraad via de Montaportal; 
 • We nemen je logistiek compleet uit handen met een orderpickperformance van 99.98%; 
 • Retourlogistiek kan bij ons worden uitbesteed, of regel je eenvoudig via ons RMA retouren-module. 

Specifieke factoren welke aan bod komen voor fulfilment voor elektronica benoemen we nu.

Fulfilment via Monta voordelen
Batchnummer serienummer fulfilment

Batchnummer registratie + serienummer registratie  

Bij het in ontvangst nemen van je elektronica, kunnen we het batchnummer registreren. Dat is erg handig mocht er een terugroeping zijn van bepaalde producten. Dit wordt onder andere ook gedaan bij cosmetica en voedingswaren. Daarnaast registreren we bij elektronica ook altijd een serienummer bij de outbound (bij het inpakken voor verzending). Zo weten we altijd precies waar een specifiek apparaat naartoe verzonden is. 

Mogelijkheid tot het opslaan van grote producten 

Sommige elektronica zijn klein van formaat, denk bijvoorbeeld aan een elektrische tandenborstel. Andere elektronica - zoals een Amerikaanse koelkast - zijn juist weer heel groot. Welk formaat elektronica je ook verkoopt, bij Monta kunnen we het fulfilment in goede banen leiden mits het orderaantal voldoende is. Bij Monta is vrijwel alles mogelijk, dus ga zeker met ons in gesprek en dan kijken we hoe we jouw situatie het beste aanpakken.  

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Smart Stock Module

Als je producten hebt die niet of niet goed verkopen, dan is dat niet alleen vervelend, maar ze kunnen ook veel ruimte innemen in je voorraad! Met onze Smart Stock Module krijg je goed inzicht op de ‘slow-movers’ (langzame voorraad) en ‘death-movers’ (stilstaande voorraad), waardoor je keuzes kunt maken betreffende je voorraad. Denk aan een grote sale op die grote koelkasten die veel ruimte en dus kosten met zich meebrengen. Door zo’n actie kun je vervolgens die ruimte vullen met bestsellers. Of je kunt je voorraad reduceren, wat ook kostenbesparend werkt. 

Extra security voor high care producten 

Verkoop jij dure elektronica? Dan kunnen we deze high care producten extra beveiligen met “Borg 4”, de hoogste graad in beveiliging. Zo kunnen we jouw producten opslaan in een afgesloten ruimte met extra beveiligingsapparatuur binnen onze warehouses. Natuurlijk hanteren we ook een strikt toegangscontrolesysteem en een visitatieregeling bij al onze warehouses.  

Smart stock module monta
Universele check-out monta

Universele Check-Out module 

Met de Universele Check-Out module krijgen jouw consumenten invloed op de bezorging van hun elektronica. Tijdens de check-out in het bestelproces kan de consument kiezen tussen verschillende vervoerders (waarmee jij artikelen wil laten bezorgen), maar evengoed kunnen ze kiezen uit diverse ophaallocaties en tijdvakleveringen.  

RMA module 

Monta kan de retouren volledig voor je uit handen nemen. Daarnaast bieden we de RMA (Return Management Authorization) module aan, waarmee je het volledige retourbeleid zelf kunt bepalen. Zo kun jij bijvoorbeeld instellen hoe de consument zijn/haar retouren moet aangeven, uit welke vervoerders de consument kan kiezen en of de consument bepaalde kosten moet afrekenen voor het retouren van één of meerdere items. Deze RMA module kan in je eigen huisstijl worden gemaakt, zodat deze voor de consument vertrouwd aanvoelt. Het instellen van de RMA duurt niet meer dan een paar minuten!  


iBOOD over Monta 

iBood is een webshop die dagelijks scherpe deals aanbiedt. Één keer per kwartaal komt daar nog “De Hunt” bovenop, een actieperiode waarbij er in korte momenten van maar een paar minuten A-merkproducten tegen bodemprijzen worden aangeboden. Het is dan ook geen verrassing dat er op zulke momenten ontzettende pieken in de orderaantallen zijn. iBOOD’s COO Rogier van Egmond: “We verdrievoudigen dan de orderaantallen in vergelijking tot een normale dag. Op zo’n moment is een partner als Monta, die vliegensvlug onze orders kan verwerken, goud waard. Daarnaast wordt door Monta continu met ons meegedacht over de meest efficiënte processen, het is heel fijn schakelen met deze fulfilment partij!” 

Elektronica fulfilment ibood monta

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!