Fulfilment Services

Ontdek de voordelen van onze fulfilment services.

Kies voor onze maatwerk- of all-in fulfilment services

Monta biedt twee soorten fulfilment services aan:

Bij Monta kun je kiezen tussen maatwerk fulfilment en all-in fulfilment. Beiden hebben zo hun eigen voordelen. Het voornaamste verschil is het volgende:

 • Maatwerk fulfilment
  Hierbij heb je voor iedere stap in ons fulfilment proces keuzemogelijkheden. Deze opties doorlopen we samen en jij bepaalt het gehele proces.
 • All-in fulfilment
  Hierin worden sommige beslissingen voor jou gemaakt. Onze experts kiezen daarin uiteraard altijd in jouw voordeel.

De voordelen van maatwerk fulfilment

Bij maatwerk fulfilment heb je voor iedere stap in ons fulfilment proces keuzemogelijkheden. Alle fulfilment-opties worden gezamenlijk met jou doorlopen en jij bepaalt het gehele proces.

Een groot voordeel hierbij is dat je door de verscheidenheid in mogelijkheden ook je klanten keuzes kan laten maken. Met onze uitgebreide opties in onder andere vervoerders, afhaallocaties, tijdvak-leveringen en cut-off tijden krijgt de consument de regie in handen. Zij kiezen hun voorkeuren, wat het voor hun fijn maakt om bij jou te bestellen.

Ontdek meer over maatwerk fulfilment

De voordelen van all-in fulfilment

Bij all-in fulfilment worden sommige beslissingen voor jou gemaakt. Dit doen onze experts uiteraard altijd in jouw voordeel. Keuzemogelijkheden kunnen hierdoor soms wat beperkter zijn ten opzichte van maatwerk fulfilment; bijvoorbeeld in het aantal vervoerders. Maar je mag er vanuit gaan dat dit wel de beste opties voor jou zijn.

Dankzij de vaste prijzen van all-in fulfilment krijg je een duidelijk overzicht van de kosten en een grote vorm van transparantie. Je weet precies wat elk onderdeel kost en je kunt op basis hiervan heel overwogen en efficiënt de prijsstelling en marketing van jouw webshop aanpassen. Je kunt snel afwegen of de kosten van bepaalde aanpassingen in cut-off tijden of tijdvak-leveringen voor jou rendement opleveren. Simpel en overzichtelijk.

Ontdek meer over all-in fulfilment

Voordelen van onze services in zowel maatwerk fulfilment als all-in fulfilment

 • Late cut-off tijd
  Besteld jouw klant voor 23.45 uur? Dan mag hij er vanuit gaan dat hij zijn pakketje de volgende werkdag ontvangt. Uiteraard blijft de optie bestaan om te kiezen voor een andere leverdatum of leveradres om het pakket te ontvangen.
 • Snelheid van werkzaamheden
  Naast de snelheid en betrouwbaarheid in het uitvoeren van onze fulfilment-werkzaamheden, kunnen we altijd binnen 1 week de IT-integratie met jouw webshop verzorgen. Onze eigen IT-afdeling ontwikkelt software op maat; alle interfaces zijn dus mogelijk. Ons IT-team neemt daarbij jouw zorg uit handen en biedt ook hier transparante kosten.
 • Betrouwbaarheidspercentage van 99,98%
  Met een orderpick performance van 99,98% is onze betrouwbaarheid zeer hoog. We werken met hetzelfde doel als jij: we willen jouw consumenten een perfecte service leveren.
 • Persoonlijk contact
  Bij Monta vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Daarom krijg je altijd een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen.
 • Slimme software
  Al 20 jaar ontwikkelen we onze software die ons helpt tijdens het gehele fulfilment proces. Die software gebruiken we in al onze eigen vestigingen en stellen we ook beschikbaar aan bedrijven met eigen magazijnen. Via bijbehorend monta-portal volg je het het volledige proces en krijg je inzichtelijke real-time data te zien.
 • RMA systeem (Return Managment Authorization)
  Kies je ervoor om je retouren zelf af te handelen? Dan bieden we je een gebruiksvriendelijk online omgeving waarmee je op een overzichtelijke manier voor snelle en efficiënte retourafwikkeling kan zorgen. Het is makkelijk in te stellen en aan te passen aan jouw huisstijl.
 • Dagelijks opzegbaar, open contract
  We streven ernaar om jou continu de best mogelijk service te leveren en voorgenoemde voordelen te bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen dat je bij ons een open contract kunt aangaan dat dagelijks opzegbaar is. Wij geloven erin dat wanneer je als organisatie op enthousiaste en excellente wijze je werk uitvoert, wurgcontracten met kleine lettertjes niet nodig zijn. Eigenaar Edwin van der Ham verwoordt het als volgt: “Bij Monta doen we zaken op basis van vertrouwen. Contracten waarmee we klanten binden, passen niet in onze filosofie. Dat is het unieke DNA van Monta.”
Bekijk het volledige fulfilment proces