Fulfilment uitbesteden aan Monta

De 8 voordelen van het uitbesteden van webshop fulfilment bij Monta:

 • Complete logistieke ontzorging
 • Snelle en betrouwbare orderverwerking
 • Cut-off mogelijk tot 23:45 uur
 • Persoonlijke & flexibele service
 • Wereldwijd leveren mogelijk
 • Veel cross-border mogelijkheden via Monta's warehouses in Europa
 • Overzichtelijke software met conversieverhogende features
 • Duurzame processen

Vanuit 18 warehouses en geavanceerde magazijnsoftware bieden wij snelle, efficiënte en duurzame fulfilment oplossingen. 

Monta helpt bedrijven in alle fases; van 2.500 tot 2,5 miljoen+ zendingen per jaar. Klaar voor je online avontuur?

Samenwerking Pink Gellac en Monta
Pink Gellac - Monta

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

"Monta is al lange tijd onze betrouwbare fulfilmentpartner. Ze bevoorraden onze winkels, handelen al onze online bestellingen af en beheren ons gehele fulfilment vanuit Nederland en Duitsland. Fantastisch!"

Sander Groenendijk

CFOO Pink Gellac


Persoonlijk & flexibel

99,98% prestatiegarantie

20+ jaar ervaring

Wat is fulfilment?

Wat is fulfilment?

Definitie

Fulfilment omvat alle processen die betrokken zijn bij de afhandeling van een order, van het moment dat de order binnenkomt tot aan de levering bij de klant. Dit omvat opslag, orderpicking, verpakken en verzending.

Fulfilment vs. E-fulfilment

E-fulfilment richt zich specifiek op de verwerking van online bestellingen. Het verschil zit in de schaal en snelheid van de operaties, waarbij e-commerce fulfilment is geoptimaliseerd voor de dynamische online markt.

Fulfilment vs. Fulfillment

"Fulfilment" en "fulfillment" zijn beide correcte spellingen van hetzelfde woord. "Fulfilment" is Brits-Engels, terwijl "fulfillment" Amerikaans-Engels is. In Nederland wordt vaak de Britse spelling gebruikt, vooral in de logistieke sector en e-commerce.

Wat is fulfilment?

Moeiteloos groeien met Monta

Je webshop groeit snel en je merkt dat je vastloopt met het afhandelen van alle orders.
Het wordt steeds moeilijker om alles bij te houden en de klanttevredenheid hoog te houden.

Stap 1: Je uitdaging

Je e-commerce business groeit hard en je loopt vast met de orderverwerking, retouren en voorraadbeheer. De stress en werkdruk nemen toe.

Stap 2: De oplossing

Laat Monta jouw complete orderverwerking overnemen. Wij bieden efficiënte processen, schaalvoordelen en duurzame oplossingen die jouw logistieke zorgen wegnemen.

Stap 3: Het resultaat

Geniet van verbeterde klanttevredenheid en houd tijd over om je bedrijf verder uit te bouwen en te laten groeien, terwijl wij zorgen voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van jouw bestellingen.

De voordelen van fulfilment uitbesteden
De voordelen van fulfilment uitbesteden

De voordelen van fulfilment uitbesteden

Bij Monta zorgen we ervoor dat je kunt groeien. Als ervaren fulfilment partner bieden we maximale service en ondersteuning, zodat jij je niet druk hoeft te maken over logistieke uitdagingen en de rust hebt om je bedrijf uit te breiden. Jij verkoopt, wij regelen de rest.

 • Meer tijd voor kernactiviteiten: Door uit te besteden, kun jij je richten op marketing en productontwikkeling. Monta neemt de logistieke zorgen uit handen.
 • Kostenbesparing: Uitbesteding kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Jij bespaart op ruimte, personeel en verzendkosten door gebruik te maken van onze schaalvoordelen en efficiënte processen.
 • Verbeterde klanttevredenheid: Snelle en nauwkeurige levering zorgt voor tevreden klanten en verhoogde klantloyaliteit. Ons geavanceerde systeem minimaliseert fouten en optimaliseert levertijden.
 • Schaalbaarheid: Monta’s fulfilment services zijn flexibel en groeien mee met jouw bedrijf. Of jij nu 300 of 300.000 orders per maand verwerkt, wij passen ons aan jouw behoeften aan.
De voordelen van fulfilment uitbesteden

Ontdek hoe ons fulfilment jouw webshop kan helpen in een overzichtelijke brochure.

Er gingen jou al meer dan 1.800 tevreden webshops voor. Wil je weten of Monta ook voor jouw logistiek interessant is?  

Laat dan hier eenvoudig je e-mailadres achter en download meteen de brochure! 

De voordelen van fulfilment uitbesteden

Welke diensten leveren we?

Voorraadbeheer

Geavanceerd voorraadbeheer inclusief ontvangst, inspectie en ruimte voor goederen. Ons systeem houdt jouw voorraad nauwkeurig bij en biedt real-time updates.

Orderverwerking

Ons geautomatiseerde systeem zorgt voor snelle en foutloze afhandeling. De bestelde producten worden gepickt, verpakt en verstuurd volgens de hoogste standaarden.

Retourlogistiek

Wij beheren de retourverwerking, inclusief inspectie, herverpakking en terug in voorraad brengen, of je kunt retouren zelf beheren via Monta's RMA-systeem.

Klantondersteuning

Ons team staat klaar om jou te ondersteunen met vragen en problemen, zodat jouw klanten altijd de beste service ervaren.

Zo ziet het proces bij Monta eruit

Monta's fulfilment proces

Jouw webshop koppelen

De eerste stap naar optimaal fulfilment is een koppeling maken tussen jouw webshopsysteem met onze software.

Goederenontvangst

Wanneer we jouw goederen ontvangen, worden deze zorgvuldig gecontroleerd en snel verwerkt

Opslag in ons magazijn

Monta beschikt over verschillende typen opslaglocaties. We slaan jouw voorraad beveiligd op.

We verwerken je orders

Jouw order fulfilment pakken we efficient aan. Orders worden gepickt, verpakt en gecontroleerd. Alles wat we doen is digitaal en dus terug te vinden in onze Monta-portal.

Razend snelle verzending

Tijd om te verzenden! Door optimale verzendopties via onze universele check-out feature kan jouw klant (de consument) zelf beslissen waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

Retourafhandeling

Zelf je retouren bijhouden? Bij Monta bieden we je toegang tot een online retouren-systeem (RMA). Of wij doen de retouren voor je!

Rapportage en analyse

Ook informatie als trends, forecasts, track en trace codes en je klant top 10 zijn in te zien op het Monta-portal in handige rapportages. Hier kan je tactisch op inspelen.

Monta's fulfilment proces

Integraties

Koppelingen met de bekendste webshopsystemen, vervoerders en marketplaces

Duurzaamheid

Duurzaam opslaan, verpakken en versturen van producten.

Branches

Maatwerk oplossingen voor elke branche; van elektronica tot fashion.

Locaties

Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, liggen jouw producten altijd dicht bij je klanten.

Profiteer van onze connecties

Dankzij het grote aantal bestellingen dat wij verzenden, profiteren we van aanzienlijke kortingen bij alle grote post- en koeriersdiensten.
Sommige van onze klanten kunnen hun fulfilmentkosten volledig dekken met de besparingen die zij realiseren door onze voordelige verzendtarieven.

PostNL koppeling met Monta
Logo DHL
DPD integratie Monta
GLS integratie Monta
PostNL koppeling met Monta
DPD integratie Monta
Logo DHL
GLS integratie Monta

Wat onze klanten zeggen

Kies Monta als fulfilmentpartner
Kies Monta als fulfilmentpartner

Veelgestelde vragen

Wat doet een fulfilment bedrijf?

Een fulfilment center verwerkt en verzendt orders voor bedrijven zoals online winkels. Dit omvat taken zoals opslag, verpakking, verzending en retourafhandeling. Het doel is om de logistieke last voor bedrijven te verminderen, zodat ze zich kunnen concentreren op andere cruciale onderdelen zoals verkoop en marketing.

Wat zijn de voordelen van fulfilment?

Onze fulfilment stelt bedrijven in staat hun producten efficiënt en kosteneffectief aan klanten te leveren. Het biedt meer flexibiliteit, zoals verschillende verzendopties, verbeterde klantervaring en verlaagde verzendkosten voor retourzendingen. Dit helpt jouw bedrijf sneller te groeien.

Welke vormen van fulfilment zijn er?

Er zijn verschillende soorten:

 • Orderverwerking: Verpakken en verzenden van bestellingen.
 • Warehousing: Opslag van producten.
 • B2B: Distributie naar retailers.
 • Value-added diensten: Extra services zoals maatwerk verpakking.

Wanneer kies je voor fulfilment?

Als de verkopen toenemen, is het een goede keuze. Een partner neemt alles uit handen: van ruimte, inpakken, verzenden tot retourafhandeling. Zo kun jij je focussen op de groei van je bedrijf.

Wat is het verschil met online winkel logistiek?

Fulfilment richt zich op het volledige proces van orderafhandeling, terwijl logistiek specifiek de logistieke processen voor online winkels omvat.

Hoe schaalbaar is het voor mijn bedrijf?

Onze diensten zijn schaalbaar door flexibele oplossingen die meebewegen met de groei van je bedrijf. Extra zendingen en voorraad kunnen tijdens piekperiodes makkelijk worden verwerkt zonder extra investeringen.

Vanaf hoeveel orders wordt het interessant om je fulfilment uit te besteden?

Uitbesteden kan al interessant zijn vanaf 10 orders per dag. Vraag direct een offerte aan om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Welke duurzame praktijken hanteren wij?

Wij gebruiken duurzame verpakkingsmaterialen, optimaliseren verzendroutes om CO2-uitstoot te verminderen en maken onze warehouses energiezuiniger. Onze vestigingen in Oosterhout (NL) en Coventry (UK) zijn volledig CO2-neutraal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies nu voor Monta!

 • Complete ontzorging en schaalbare oplossingen: All-in service die je volledig ontzorgt, met flexibele diensten die meegroeien met jouw bedrijf.
 • Duurzaam en wereldwijd: Vestigingen in Nederland, België, Duitsland en de UK, met respect voor mens en milieu, en wereldwijde verzending om klanten overal te bedienen.
 • Persoonlijke service en innovatie: Elke klant krijgt een eigen contactpersoon en toegang tot ons geavanceerde Montaportal voor optimale ondersteuning.
 • Snelle en nauwkeurige levering: Performance garantie van 99,98% en flexibele bezorgopties om aan de wensen van jou en je klanten te voldoen.
 • Cross border mogelijkheden: Uitgebreide fulfilment opties voor internationale groei zonder zorgen.
offerte fulfilment arno

Vul het formulier in en verstuur het om binnen één dag een vrijblijvende offerte te ontvangen.