Marketplace koppeling monta

Marketplace koppeling

Is jouw webshop actief op een (internationale) marketplace? Ook dan is het mogelijk om jouw fulfilment uit te besteden en je webshop te koppelen aan onze systemen. Aan nationale marketplaces kun je denken aan platformen zoals Bol.com, Fonq en Blokker (de laatste twee gaan via de koppeling met Mirakl), voorbeelden van internationale marketplaces zijn Zalando (via de koppeling met ChannelEngine) en Amazon. Zowel Zalando als Amazon kunnen we voor heel Europa regelen. Voor Amazon bieden we ook fulfilment aan voor Amazon Prime. Genoeg mogelijkheden dus!  


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Omzetgroei door koppeling marketplaces

Laat je omzet groeien door te koppelen met marketplaces

Door jouw webshop te koppelen aan grote marketplaces bereik je zonder twijfel miljoenen Nederlandse en/of Europese consumenten. Hiervoor hoef je geen grote investeringen te doen. Als de bestellingen eenmaal binnenkomen, is het misschien wel interessant om jouw fulfilment uit te besteden aan Monta. Door onze marketplace koppelingen zijn wij overal op voorbereid. Binnen enkele minuten zijn jouw webshop en de marketplaces waar jij op verkoopt gekoppeld aan de software van Monta. Onze IT-professionals zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd. Orders worden geautomatiseerd en in real-time verwerkt. Het resultaat? Extra omzet, zonder extra werk!

Wij koppelen met deze marketplaces:

Monta heeft standaard koppelingen voor onderstaande marketplaces ontwikkeld. Dit zijn zowel nationale als internationale marketplaces. Klik op een van de kanalen en kom meer te weten over de features die wij per platform aanbieden.

Internationale marketplaces koppeling

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Maatwerk koppeling marketplace

Maatwerk marketplace koppeling nodig?

Is jouw webshop actief op een andere marketplace dan één van bovenstaande platformen, maar wil je toch die specifieke marketplace kunnen koppelen aan Monta's systemen, zodat jij gebruik kan maken van ons fulfilment? We gaan dan graag met je in gesprek en kunnen in zo'n geval een maatwerk koppeling ontwikkelen.

We willen al je logistieke zorgen uit handen nemen, zodat jij je nog beter kan focussen op andere bedrijfsprocessen. Wij dragen dan zorg voor het volledige fulfilment, zodat jij kan groeien. Van opslag tot retouren. Samen zetten we de volgende stap!  

Eenvoudig in gebruik

Kies jij voor een koppeling met Monta? Dan krijg je ook toegang tot onze MontaPortal. Dit is een handig, gebruiksvriendelijk systeem waarbij alle belangrijke data in één overzicht worden weergegeven. Wil je producten gaan verkopen op een nieuwe marketplace? Kies de marketplace en wij maken een koppeling. Wellicht is er dan een maatwerk koppeling nodig. Laat het altijd even aan ons weten. Vrijwel alles is mogelijk!

Ons team helpt je graag met het opzetten van je account en het koppelen van je webshopsysteem, marketplaces, ERP-systeem, en de vervoerders waar je mee wil verzenden.

Montaportal systeem koppeling
Kennismaken met monta

Vraag vandaag nog een demo aan

Ieder webshop is anders en daarbij zijn ook de doelstellingen verschillend. Per systeem zijn er verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Wil jij weten wat er mogelijk is? Tijdens een persoonlijke demonstratie laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden en beantwoorden we al je vragen. Interesse? Vraag een demo aan.