CCV Shop Logo Monta

Koppeling PostNL

Met de standaard PostNL koppeling van Monta bespaar je tijd en krijg je meer ruimte voor andere belangrijke bedrijfsprocessen. Jouw pakketjes en post worden door Monta’s fulfilment verwerkt en vervolgens automatisch verzonden met deze vervoerder, volgens de door jou gekozen bezorgopties. Ontdek de meerwaarde van een PostNL koppeling!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Zonder problemen jouw webshop koppelen aan PostNL

Onze IT-specialisten hebben al een standaardkoppeling ontwikkeld, waardoor we binnen enkele minuten jouw webshop, onze fulfilment services en PostNL als vervoerder kunnen verbinden. We integreren jouw PostNL-account met ons systeem en zijn daardoor snel operationeel. Als je een andere verzendoptie nodig hebt of van vervoerder wilt wisselen, is dat geen probleem. Met slechts een paar klikken kunnen we een nieuwe koppeling maken. Schakel eenvoudig met je contactpersoon binnen Monta wanneer je dit aangepast wil hebben of je vervoerders wil uitbreiden.

 • Wij maken voorgemelde verzendlabels aan met één druk op de knop;
 • De Track & Trace informatie verzenden wij automatisch met een bevestiging naar de consument. Ook jij kunt deze informatie verkrijgen;
 • Kies de juiste verzendprofielen en bezorgopties voor je bestellingen, of laat de keuze bij de consument.
Verzenden met postnl
Mogelijkheden verzenden postnl

Nog meer tevreden klanten

Bij Monta draait alles om jouw klanten. We hebben hetzelfde doel: een uitstekende service bieden aan de klanten die aankopen doen in jouw webshop. Vanuit de MontaPortal beheren we alles voor jou en kan jij alle data inzien. Wil je jouw fulfilment uitbesteden? Met ons slimme systeem zorgen we voor een efficiënte logistieke afhandeling achter jouw webshop. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd voor jezelf, maar verbeter je ook de ervaring van jouw klanten. Samen creëren we een optimale online winkelervaring. Wil je graag zakelijk versturen met (onder andere) PostNL? Dan zijn dit je verzendopties:

 • Same Day Delivery
 • Next Day Delivery (met een cut-off tijd van 23:45 uur)
 • Eigen dag- en tijdkeuze
 • Avondbezorging
 • Zondagbezorging

Ook zijn er uiteraard allerlei mogelijkheden qua bezorging die de consument kan kiezen als ze PostNL aanklikken in de webshop. De bekendste optie is levering aan huis, maar ook levering bij een PostNL-punt behoort tot de mogelijkheden.

En alhoewel onze fulfilment centers in Nederland, België en Duitsland zijn, kunnen we ook makkelijk naar andere landen verzenden. Via een koppeling met je webshop kunnen we de consument op de hoogte stellen waar zijn/haar pakje zich bevindt en wanneer de vervoerder deze zal leveren.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Opties binnen PostNL

Verzenden via PostNL kan middels de volgende varianten.

 • PostNL: Voor het versturen van pakketten vanuit Nederland naar de meeste landen in de wereld.
 • PostNL Groot: Voor het versturen van pakketten vanuit Nederland naar de meeste landen in de wereld. Voor pakketten die groter zijn dan de maximale afmetingen van PostNL rekent PostNL een toeslag.
 • PostNL Pakketje gemak: voor het versturen naar PostNL afhaalpunten in Nederland en België.
 • Extra @ Home: Verzenden en eventueel ook installatieservice voor grote / XL producten binnen de Benelux. Deze leveringen worden veelal door twee persoon bezorgd.
Verzendopties PostNL met monta
Wat is PostNL

Wat is PostNL?

PostNL is een toonaangevend Nederlands post- en logistiek bedrijf. Met een uitgebreid netwerk van postkantoren, brievenbussen en bezorgers zorgt PostNL voor de afhandeling van miljoenen poststukken en pakketten in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf biedt diverse diensten aan, waaronder brievenpost, pakketbezorging en internationale verzending.

Klaar om verder te groeien?

Verzend moeiteloos jouw webshopbestellingen met behulp van Monta. Met onze eenvoudige oplossing kun je snel en gemakkelijk gebruikmaken van de diensten van PostNL. Ontdek vandaag nog de voordelen! Vraag een demo aan via onze website of neem contact op.