DHL verzenden met Monta

DHL koppeling

Bij Monta werken we samen met ontzettend veel verschillende vervoerders. Zo ook met DHL! Op zoek naar een vervoerder met veel verschillende verzendopties? Kies voor de standaard DHL koppeling met Monta. Monta zorgt voor een correcte verwerking van jouw orders en vervolgens worden je pakketjes verzonden via DHL. Alles wordt met zorg ingepakt en snel verzonden.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Koppeling met DHL Parcel via Monta

DHL heeft een hoop vestigingen over de hele wereld. DHL Parcel is de Nederlandse tak van deze internationale organisatie. Door jouw DHL-account te koppelen met Monta worden alle bestellingen automatisch gesynchroniseerd. Onze IT-specialisten hebben daarvoor een standaard koppeling met DHL ontwikkeld, zodat jouw webshop snel aangesloten kan worden. Binnen enkele minuten is de hele koppeling tussen Monta, DHL en jouw webshop operatief. 

Zakelijk verzenden met DHL
Mogelijkheden met DHL verzenden

Volledig naar eigen wens te configureren

Onze koppeling met DHL is een standaard koppeling, maar het is eenvoudig om de instellingen binnen de MontaPortal volledig naar eigen wens aan te passen. Het systeem biedt verschillende opties. Geef de mogelijkheid om bestellingen verzekerd te versturen, vraag om een verplichte handtekening, of vraag om een 18+ check bij bezorging. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden: er is veel mogelijk!

Wat onze klanten zeggen

De voordelen van DHL

Verzenden via DHL of DHL Parcel via Monta biedt verschillende voordelen, waaronder: 

 • Same Day Delivery
 • Next Day Delivery (met een cut-off tijd van 23:45 uur voor Benelux)
 • Eigen dag- en tijdkeuze
 • Avondbezorging
 • Zondag bezorging
 • Afhaallocatie of thuisadres

Goed om te weten: Alhoewel onze fulfilment centers in Nederland, Duitsland, België en Engeland zitten, kunnen we wereldwijd verzenden. Door een handige IT-koppeling kunnen we de consument – in Nederland en wereldwijd – een e-mail sturen, waardoor diegene kan traceren waar het pakket zich bevindt en wanneer DHL voor de deur zal staan of het pakket zal afgeven op een afhaallocatie.

Koppeling fulfilment met DHL
DHL diensten met monta

De diensten van DHL

Voor ons maakt het niet uit hoe jouw webshop is ingericht. Verkoop je voornamelijk grote, zware producten of juist licht en klein? Met onze DHL koppeling wordt ieder product tijdig en correct verzonden. In Nederland en daarbuiten. Onze koppeling met DHL maakt een pakket versturen via DHL toegankelijk, makkelijk en snel. Maak gebruik van één of meerdere diensten:

 • DHL Parcel: Voor zendingen binnen Nederland.
 • DHL Parcel Buspakje: Voor zendingen binnen Nederland die door de brievenbus passen. Dit type zending is goedkoper, doordat de bezorger niet hoeft aan te bellen.
 • DHL Parcel Groot: Voor zendingen via DHL Parcel die groter zijn dan eigenlijk door DHL is toegestaan, waardoor DHL een toeslag zal rekenen.
 • DHL Servicepunt: Voor zendingen binnen Nederland naar DHL afhaalpunten.
 • DHL Parcel Connect: Voor zendingen van Nederland naar een aantal landen binnen de Europese Unie. Alle gegevens van het pakket worden in een grote QR-achtige barcode op het verzendlabel geprint. In het land van ontvangst wordt deze barcode uitgelezen en wordt het pakket aangemeld. De track&trace code werkt dus pas als het pakket aangekomen is in het land van ontvangst.
 • DHL Parcel Connect Pickup Point: Voor zendingen van Nederland naar een afhaalpunt in een aantal landen binnen de Europese Unie.
 • DHL Pallet: Voor pakketzendingen van Nederland naar een aantal landen binnen de Europese Unie.
 • DHL Paket: Voor zendingen binnen Duitsland.
 • DHL Europlus: Voor zakelijke pakketten van Nederland naar een aantal landen binnen de Europese Unie. Die worden bijvoorbeeld niet na 17:00 uur bezorgd, omdat bedrijven dan vaak dicht zijn.

Wij gaan graag voor je aan de slag

Wil je graag via (onder andere) DHL verzenden met Monta? Dan kunnen we dat snel voor je regelen. Ons team met IT-specialisten legt binnen no-time de koppeling aan. Tijdens een vrijblijvende demo laten we je graag zien hoe dit voor jouw webshop werkt. Liever direct even bellen? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Fulfilment via Monta