Channelengine koppeling met monta

ChannelEngine koppeling

Jouw orderverwerking optimaliseren? Besteed dan jouw fulfilment uit aan Monta. Koppel jouw ChannelEngine marketplace integrator aan onze software en krijg toegang tot diverse waardevolle inzichten. Vanuit onze Montaportal behoud je het overzicht en kun je direct bijsturen waar nodig! De IT-specialisten van Monta gaan graag voor je aan de slag om een ChannelEngine-koppeling aan te leggen. Snel geregeld, direct aan de slag!


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Channelengine koppeling met monta

Monta koppelen met ChannelEngine

De IT-specialisten van Monta hebben een standaard koppeling ontwikkeld. Hierdoor is de basis voor een integratie al gelegd en kun jij binnen enkele klikken al operationeel zijn. Onze experts helpen je graag bij het aanleggen van de verbinding. Nadat het systeem volledig is geïntegreerd, krijg je direct toegang tot alle handige functionaliteiten en waardevolle data. Handmatig orders invoeren is verleden tijd, onze experts nemen de fulfilment uithanden. Hierdoor bespaar jij kostbare tijd die je kunt investeren in andere bedrijfsprocessen! Verlies je door het uitbesteden van de orderverwerking het overzicht? Absoluut niet! Je hebt nog altijd toegang tot relevant informatie en data. Zie je een potentiële kans die je wilt benutten? Stuur direct bij en wij voeren de wijzigingen door.

Vrijblijvende offerte binnen een dag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing

Startende webshop? Wel +/- 10 orders per dag? Klik hier!

Ivo Meerbeek - Monta

Ivo Meerbeek

Account Manager

Heb je vragen?

Diverse functionaliteiten na integratie met Monta

Door jouw ChannelEngine marktplaatsen met onze koppeling te synchroniseren, krijg je direct meer overzicht. Onderstaand een aantal waardevolle functionaliteiten na integratie met Monta:

  • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.
  • Track & trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data winkelanalyses en rapportages op. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.
Diverse functionaliteiten integratie monta

1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

Verkopen via Zalando en ChannelEngine

Monta beschikt over de kennis om via ChannelEngine een koppeling en dus het fulfilment voor Zalando te verzorgen. Webshops die op Zalando binnen Nederland, België, Duitsland en Engeland willen verkopen kunnen bij ons terecht. Per Q1 2023 kunnen wij dit voor ALLE landen waar Zalando actief is realiseren. Benieuwd naar de voordelen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan alles op onze nieuwspagina.

Verkopen via Zalando en ChannelEngine
Channelengine online marketplaces met monta

Waarom werken met ChannelEngine?

Het Nederlandse bedrijf ChannelEngine helpt gebruikers verkopen op online marketplaces. Systemen van webshops worden verbonden met internationale markten en verkoopkanalen. De gebruiker heeft zo meer controle over verkoopkanalen en je hebt duidelijke inzichten in je orders. Door de juiste strategie toe te passen creëer je meer omzet!

Besteed vandaag nog je orderverwerking uit!

Jouw omzet, aantal bestellingen en efficiëntie verder laten groeien? Monta helpt je graag! Wij geloven dat een optimale orderverwerking de beste basis is voor verdere groei van jouw webshop. Vraag een demo aan. Onze specialisten demonsteren graag de diverse mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Orderverwerking uitbesteden monta