Fulfilment per branche

Denk jij eraan om misschien je fulfilment uit te besteden? Dan snappen we dat jij het fijn vindt dat we bekend zijn met het juiste fulfilment proces binnen jouw branche. Per branche zijn er namelijk andere factoren waar extra waarde aan wordt gehecht bij het fulfilment proces.

Fulfilment per branche

Dat er per branche aan andere factoren extra waarde wordt gehecht bij het fulfilment proces is niet zo vreemd.

Het fulfilment proces verschilt tussen branches doordat er andere behoeften zijn binnen iedere branche. Bij Monta regelen we het fulfilment voor webshops met zeer uiteenlopende producten. Voor het gemak delen we deze even in de volgende categorieën in: Cosmetica & Verzorging, Elektronica, Fashion, Food, Home & Kids, Sport & Gezondheid. Lees hieronder kort over deze categorieën, en klik op de button onder de branche waarbinnen jij actief bent met je webshop voor meer informatie over het fulfilment proces!

Fulfilment per branche monta
COsmetica fulfilment monta

Cosmetica & Verzorging

Het fulfilmentproces voor cosmetica en verzorgingsproducten heeft specifieke behoeften vanwege hun unieke kenmerken:

 • Breekbaarheid en temperatuurgevoeligheid: Veel cosmetica- en verzorgingsproducten vereisen speciale opslagomstandigheden en zorgvuldige behandeling.
 • Risico op lekkage: Vloeibare producten zoals lotions en parfums kunnen lekken als ze niet goed verpakt zijn, wat schade aan andere producten in dezelfde zending kan veroorzaken.
 • Snelle levering: Gezien de concurrentie in de markt, is snelle levering essentieel voor klanttevredenheid.
 • Presentatie en merkbeleving: De manier waarop producten worden gepresenteerd en geleverd speelt een belangrijke rol in de merkbeleving, wat extra aandacht vereist in het fulfilmentproces.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons unieke fulfilmentproces voor jouw cosmetica en verzorgingsproducten, nodigen we je uit om naar de volgende pagina te gaan. Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw producten.

Elektronica

Het fulfilmentproces voor elektronica producten heeft specifieke behoeften vanwege hun unieke kenmerken:

 • Gevoeligheid en waarde: Elektronische producten zijn vaak gevoelig voor schade en hebben een hoge waarde, wat zorgvuldige behandeling en beveiligde opslag vereist.
 • Compliance en regelgeving: Elektronica moet voldoen aan verschillende internationale en lokale regelgeving, inclusief veiligheidsnormen en recyclingvoorschriften.
 • Retourbeheer: Gezien de complexiteit en de waarde van elektronische producten, is een efficiënt en effectief retourbeheerproces cruciaal.
 • Snelheid en traceerbaarheid: Klanten verwachten snelle levering en volledige traceerbaarheid van hun elektronica aankopen.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons gespecialiseerde fulfilmentproces voor jouw elektronica producten, nodigen we je uit om naar de volgende pagina te gaan. Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw producten.

Elektronica fulfilment monta
Fashion fulfilment monta

Fashion

Het fulfilmentproces voor mode- en kledingproducten heeft specifieke behoeften vanwege hun unieke kenmerken:

 • Seizoensgebondenheid en trends: Mode is sterk afhankelijk van seizoenen en snel veranderende trends, wat flexibiliteit en snel aanpassingsvermogen vereist in het fulfilmentproces.
 • Grootte en kleurvariaties: De grote variëteit aan maten, kleuren en stijlen in mode vraagt om een georganiseerd voorraadbeheer.
 • Hoge retourpercentages: Mode heeft over het algemeen hogere retourpercentages dan andere industrieën, wat een efficiënt retourbeheer vereist.
 • Presentatie en merkbeleving: De verpakking en presentatie van modeproducten speelt een cruciale rol in de merkbeleving, wat extra aandacht vereist in het fulfilmentproces.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons gespecialiseerde fulfilmentproces voor jouw mode- en kledingproducten, nodigen we je uit om naar de volgende pagina te gaan. Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw producten.

160,000

m² magazijn

15

vestigingen

1,000

werknemers

1,500

webshops

Food

Het fulfilmentproces voor voedingsproducten heeft specifieke behoeften vanwege hun unieke kenmerken:

 • Houdbaarheid en opslag: Voedingsmiddelen hebben vaak een beperkte houdbaarheid en vereisen speciale opslagomstandigheden, zoals koeling of vriezen.
 • Voedselveiligheid en compliance: Voedselproducten moeten voldoen aan strenge voedselveiligheidsvoorschriften en -normen, wat zorgvuldige behandeling en traceerbaarheid vereist.
 • Variatie in verpakkingen: Voedingsmiddelen komen in een breed scala aan verpakkingen, van blikken en potten tot zakken en dozen, wat flexibiliteit vereist in het verpakken en verzenden.
 • Snelle levering: Gezien de beperkte houdbaarheid van voedselproducten, is snelle levering cruciaal om versheid te garanderen.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons gespecialiseerde fulfilmentproces voor jouw voedingsproducten, nodigen we je uit om naar de volgende pagina te gaan. Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw producten.

Food fulfilment monta
Fulfilment speelgoed home

Home & Kids

Het fulfilmentproces voor Home & Kids producten heeft specifieke behoeften vanwege hun unieke kenmerken:

 • Diversiteit in productgrootte en -gewicht: Home & Kids producten kunnen variëren van kleine, lichte items tot grote, zware meubels, wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen vereist in verpakking en verzending.
 • Veiligheidsnormen en regelgeving: Producten voor kinderen moeten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en regelgeving, wat zorgvuldige behandeling en compliance vereist.
 • Seizoensgebondenheid en trends: Net als mode, kunnen Home & Kids producten afhankelijk zijn van seizoenen en trends, wat flexibiliteit vereist in voorraadbeheer en snelle aanpassing in het fulfilmentproces.
 • Retourbeheer: Gezien de diversiteit en waarde van Home & Kids producten, is een efficiënt retourbeheerproces cruciaal.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons gespecialiseerde fulfilmentproces voor jouw Home & Kids producten, nodigen we je uit om naar de volgende pagina te gaan. Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw producten.

Sport & Gezondheid

Het fulfilmentproces voor Sport & Gezondheid producten heeft specifieke behoeften vanwege hun unieke kenmerken:

 • Verscheidenheid aan producttypes: Sport & Gezondheid producten kunnen variëren van kleine, lichte items zoals vitaminesupplementen tot grote, zware uitrusting, wat flexibiliteit vereist in verpakking en verzending.
 • Gevoeligheid en houdbaarheid: Veel gezondheidsproducten kunnen gevoelig zijn voor temperatuur of een beperkte houdbaarheid hebben, wat speciale opslagomstandigheden vereist.
 • Regelgeving en compliance: Producten in deze categorie moeten voldoen aan diverse gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, wat een strikte naleving en traceerbaarheid vereist.
 • Snelle levering: Klanten verwachten vaak snelle levering van hun sport- en gezondheidsproducten, vooral voor tijdgevoelige items zoals voedingssupplementen.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons gespecialiseerde fulfilmentproces voor jouw Sport & Gezondheid producten, nodigen we je uit om naar de volgende pagina te gaan. Klik op de onderstaande knop om verder te ontdekken hoe we voldoen aan de specifieke behoeften van jouw producten.

Sport en gezondheid fulfilment monta

Hoe te starten met fulfilment?

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Verwachten van Monta?

Bij aanlevering voor 12:00 uur, dezelfde dag nog verwerkt
Snelheid is een groot onderdeel van het succes van jouw webshop. Daarom wordt een retour, die vóór 12:00 uur bij ons is aangeleverd, dezelfde dag nog verwerkt. Het gehele proces wordt, net als alle andere fulfilment processen, gecoördineerd door onze customer-service medewerkers, zodat de klant optimaal geïnformeerd blijft over waar zijn of haar retour zich bevindt en wanneer hij en zij terugbetaald wordt.

Service en kwaliteit voorop
Fulfilment voor jouw webshop is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte logistiek. Snelheid van een orderverwerking, handige afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening inclusief een uiterst eenvoudige en efficiënte retourlogistiek.

Gemak voor je bedrijf en voor de klant
Omdat wij onze retourlogistiek zo goed op orde hebben, brengt dit veel gemak voor jou mee. Bovendien kun je zelf als ondernemer de retourkosten voor je webshop kiezen (zo kun jij zelfs met je retouren winst maken!) en de retourvoorwaarden uitschrijven. Wij zorgen er dan voor dat alles goed gaat.

Service en kwaliteit van monta