CCV Shop Logo Monta

Fedex koppeling

Fulfilment uitbesteden en daarbij jouw bestellingen laten verzenden door een betrouwbare partner? Monta heeft de oplossing! Onze standaard FedEx koppeling is ontwikkeld om jou de voordelen van verzenden met FedEx te laten ervaren. Bestellingen worden binnen no-time verwerkt, verzonden en bezorgd. Op ieder moment van de dag kun jij de bestelstatus inzien binnen de MontaPortal. Ontdek de voordelen van een FedEx koppeling met Monta.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Verzenden via FedEx met Monta

Het belang van een snelle, correcte bezorging is niet te onderschatten. Niet alleen de consument, maar ook jij als ondernemer hecht natuurlijk veel waarde aan een kwalitatief goede bezorging welke aan de verwachtingen van de consument voldoet. Door te kiezen voor een FedEx koppeling ervaar je direct de volgende voordelen:

 • FedEx bezorgt wereldwijd;
 • Een Europees netwerk met one-stop-shop leveringen;
 • Tracken op de manier zoals jij wenst;
 • Continu jouw klanten op de hoogte houden met automatische statusupdates.
Verzenden via Fedex met Monta
Verzendopties Fedex

Diverse verzendopties

Een ander voordeel van de koppeling tussen Monta en FedEx, is de mate van flexibiliteit. Verkoop jij grote, zware producten of juist licht en klein in grote oplages?

 • Express levering: FedEx biedt snelle en betrouwbare levering van pakketten en documenten over de hele wereld. Met Express levering kunnen klanten kiezen uit verschillende verzendopties, waaronder ochtend, middag én avond-levering. FedEx heeft ook een internationaal netwerk van hubs en sorteercentra om ervoor te zorgen dat zendingen snel en efficiënt worden afgehandeld.
 • Economy levering: Naast Express levering biedt FedEx ook Economy levering; een optie voor klanten die minder haast hebben bij hun zendingen. Economy levering is een betaalbare optie voor internationale zendingen die niet zo dringend zijn.
 • Freight forwarding: Voor grote zendingen biedt FedEx Freight forwarding diensten aan. Deze diensten omvatten zowel lucht- als zeevracht, en FedEx biedt ook opslag- en distributiediensten aan. Met Freight forwarding kunnen klanten hun zendingen van begin tot eind beheren, inclusief het plannen van de verzending, douaneafhandeling en aflevering op de eindbestemming.

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Koppel FedEx aan onze MontaPortal

Omdat wij een standaardkoppeling voor FedEx hebben ontwikkeld, is het heel eenvoudig om de koppeling aan te leggen. De gegevens zijn binnen enkele minuten gesynchroniseerd en al snel is jouw webshop weer volledig operatief met Monta als fulfilment partij en FedEx als

vervoerder. Onze IT-specialisten helpen graag bij het aanleggen van de koppeling. Na volledige synchronisatie heb je ook toegang tot de MontaPortal. Dit is een handig portal waar alle belangrijke gegevens in één overzicht worden weergegeven. Stel alles in naar eigen wens en wij maken het in orde.

Koppel FedEx aan onze MontaPortal
Wat is FedEx

Wat is FedEx?

FedEx is een Amerikaans multinational koeriersbedrijf dat zich richt op wereldwijde verzending, logistiek en supply chain management. Het bedrijf werd opgericht in 1971 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste koeriersbedrijven ter wereld, met een aanwezigheid in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx biedt verschillende diensten aan, waaronder expressverzending, vrachtverzending en meer.

Direct aan de slag?

Wil jij jouw orderverwerking uitbesteden en ook de bezorging overlaten aan een ervaren partner? Dan gaat Monta graag voor je aan de slag. Aan de hand van een persoonlijke demo ontdek jij precies de meerwaarde voor jouw webshop. Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan!