Edwin van der Ham (Monta) over e-commerce, mvo en een tevreden werkvloer

Monta over E-commerce en mvo

Monta is een e-commercebedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1.700 webwinkels. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en gelukkig personeel staan zeer hoog op de agenda van het bedrijf. Oprichter en directeur Edwin van der Ham is 25 april tussen 11.00 en 13.00 uur co-host van De Ondernemer Live.

Monta biedt talloze logistieke services aan ruim 1.700 webwinkels. Op fulfilment-vlak werkt het bedrijf vanuit 14 zelfstandige e-commerce-warehouses en verzorgt men de verwerking en bezorging van online orders wereldwijd. Daarnaast verhuurt Monta zelfontwikkelde software. En dat al vele jaren lang. Met enorm veel succes. Alleen dat is al genoeg voor veel gesprekstof voor presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling die Monta-eigenaar Edwin van der Ham dinsdag 25 april tussen 11.00 en 13.00 uur ontvangen in de De Ondernemer Live-studio in Hilversum.

Echter, hold you horses! Monta staat ook voor gelukkig personeel op de werkvloer. Het personeelsbeleid is gericht op een langetermijnrelatie. Door verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, wordt er volgens het bedrijf een hele hoge mate van betrokkenheid en ondernemerschap gecreëerd bij de medewerkers. Dat resulteert in goed opgeleide, enthousiaste, betrokken en klantgerichte medewerkers. Verder is er ook het MVO-aspect waar Monta zich steeds weer voor de volle honderd procent mee bezighoudt. Dat, tips en adviezen van de Monta-oprichter en nog veel meer komt aan bod tijdens de laatste uitzending van april.

Bekijk de uitzending hieronder: