Koopjedeal.nl kiest voor Montapacking

Koopjedeal.nl kiest voor Montapacking

Afgelopen week besloot Koopjedeal.nl haar fulfilment voor de komende jaren bij Montapacking uit te besteden. Koopjedeal.nl-eigenaar Ilias Ahayan: “Wij groeien hard en verkopen ieder maand meer. We krijgen met onze dagelijkse aanbiedingen zo’n 1500 orders per dag binnen. Aangezien wij verwachten dat deze groei zich zeker zal voortzetten, zijn wij ons gaan oriënteren op de mogelijkheden tot outsourcing van het totale fulfilment. Vanwege de hoge eisen aan het fulfilmentproces, het gemak en de specialistische IT-kennis gecombineerd met slimme logistiek, kozen we voor uitbesteding bij Montapacking.” Door deze vorm van samenwerking met Montapacking heeft de consument elke bestelling tot middernacht al de volgende werkdag in huis.

Edwin van der Ham, eigenaar van Montapacking: “Geweldig blij met deze match! Koopjedeal.nl is een klant die perfect past bij onze manier van werken en onze bedrijfsfilosofie. Koopjedeal.nl gaat voor het behalen van een 10 naar de klant toe en kiest heel bewust voor een persoonlijke en perfecte klantbeleving. Deze mannen weten exact waar ze mee bezig zijn, hebben passie en visie. Het is geweldig om daarin te mogen bijdragen.”

Mede-eigenaar van Koopjedeal.nl Karrar Al-Hasa'i vult aan: “Al vanaf het eerste gesprek met Montapacking hadden we direct door dat we met echte ondernemers aan het praten waren; ondernemers met een drive en een passie voor hun diensten en producten, net zoals wij dat hebben. Ook het feit dat er geen wurgcontracten worden afgesloten, betekende voor ons dat Montapacking overtuigd is van hun eigen kwaliteit. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en bij Montapacking vertaalden ze dit direct naar heel concrete mogelijkheden en oplossingen. Flexibel, transparant en dynamisch zijn de woorden die echt bij hen passen.”

“De uitgangspunten van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan,” aldus Van der Ham, “beiden stellen de consument centraal en gaan daarbij voor de beste service. Zo voorzien de service en mogelijkheden die Montapacking met all-in-fulfilment levert precies in de behoefte van Koopjedeal.nl. Een perfecte match van twee bedrijven met visie.”

Koopjedeal.nl is een zeer snel groeiende organisatie die dagelijks producten, zogenaamde deals, aanbiedt tegen lage prijzen. Elke dag staan er vijf aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Koopjedeal.nl adverteert,  dagelijks in verschillende landelijke dagbladen zoals: het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf.