Amazon in Nederland: Montapacking verwerkt binnen 6 uur eerste pakket vanuit nieuwe koppeling.

E-fulfilment bij Monta die verwerkt binnen 6 uur eerste pakket vanuit nieuwe koppeling.

De Amerikaanse webwinkelreus Amazon heeft dinsdag zijn webshop in Nederland geopend. De eerste pakketten zijn vandaag bij ons binnengekomen en verzonden. Dit kan dankzij Montaconnect. Met Montaconnect heb je een perfecte springplank naar miljoenen kopers die via Amazon, Bol.com of welke marktplaats dan ook op zoek zijn naar jouw product.

Montaconnect
Montaconnect is de verbinding tussen jouw webshop en alle grote online verkoopkanalen. Je ziet dat steeds meer  consumenten met het zoeken naar producten op een marktplaats starten. Daar wil je als webshop van meeprofiteren maar als zelfstandige is de drempel om mee te doen met bijvoorbeeld Amazon best hoog. Het is arbeids- en tijdsintensief om een koppeling te realiseren en daarom bieden wij al onze klanten als service een standaardkoppeling aan met de grote marktplaatsen. Dat noemen we Montaconnect en het is niet alleen gratis maar ook snel te implementeren: klanten kunnen binnen 24 uur hun producten op verschillende marktplaatsen te koop aanbieden.

Onderdeel van de service is ook het synchroniseren van de voorraden. Zijn er 10 exemplaren beschikbaar in het warehouse en iemand bestelt er 1 op Bol.com dan wordt de voorraad voor alle aangesloten marktplaatsen direct aangepast. Het voordeel voor de ondernemer: één voorraad, verkoop op verschillende belangrijke kanalen en goede, snelle uitlevering via één partner. Met Montaconnect heb je een perfect overzicht over de verschillende verkoopkanalen (inclusief jouw eigen site), kun je realtime de orders volgen, jouw voorraad centraal houden en eveneens centraal via ons laten versturen. Makkelijker kan niet!

De groei die onze klanten de afgelopen 3 maanden realiseerden met de verkoop via Amazon is gemiddeld 28% gebleken! Bovendien zien we dat klanten die via meerdere marktplaatsen én hun eigen webshop actief zijn, verreweg de meeste groei doormaken.

Meer weten over de eenvoudige koppeling van jouw website naar marktplaatsen? Klik dan hier en wij nemen vandaag nog contact met je op!