Ontwikkeling: Nieuwe software features

Nieuwe software features monta

Wat staat er op de planning?

Bij MontaWMS zijn we de software continu aan het uitbouwen en optimaliseren. Hierbij alvast een tipje van de sluier van de mooie functionaliteiten die we dit jaar op de roadmap hebben staan.

  • Voor zowel MontaFulfilment als MontaWMS klanten: Het inkoopsysteem krijgt een flinke upgrade met diverse handige tools om nog slimmer voorraad te kunnen inkopen. Denk bijvoorbeeld aan een inkoopkalender, zodat je precies weet wanneer je wat moet inkopen!
  • Ter info voor onze MontaFulfilment klanten: Misschien heb je er al van gehoord; onze montacoins. Bij Monta zijn we een gamification project gestart, om medewerkers te motiveren en te focussen op wat zij goed doen. Hiermee kunnen medewerkers (zowel individueel als in teamverband) dus montacoins verdienen. Met deze coins kunnen ze producten en kleding kopen, en sparen voor uitjes. Zo worden de medewerkers op een positieve manier aangespoord voor nog snellere orderpicking!
  • Voor onze MontaWMS klanten hebben we een leuk nieuwtje: De montacoins (zie hierboven) gaan we nu ook extern beschikbaar maken zodat er per medewerker inzichtelijk wordt hoeveel coins er verdient zijn. Webshops kunnen dan zelf bepalen welke waarde voor een coin staat en wat ermee gedaan wordt.
  • Ook voor klanten van MontaWMS: Er komt een tool beschikbaar in de magazijn-configurator (te vinden in je montaportal) waarmee je visueel je eigen magazijn kunt intekenen. Vervolgens kun je middels een heatmap zien welke locaties veel gebruikt worden en welke locaties juist niet. Dit draagt bij aan het optimaliseren van de looproutes!

Zodra de features (bijna) live zijn zullen we nog extra informatie geven. Dit volgt dus in een latere nieuwsbrief.