Conversie webshop verhogen?

Wat is conversie en hoe verhoog je die?
Conversie is het deel van de bezoekers dat ook klant wordt. Bij een conversie van 10% zijn er 10 bezoekers van elke 100 die overgaan tot een aankoop nadat ze de site hebben bezocht. Conversie betekent omzet en is dus feitelijk de meest maatgevende aanknopingspunt voor het succes van de webshop.
Hoe hoger de aantal kopers op de website, hoe relevanter de bezoekers worden.

Een aantal tip om de conversie van je webshop te verhogen.
– maak het persoonlijk, wie ben je als bedrijf
– creëer betrokkenheid, wil een klant bij je horen?
– toon een telefoonnummer op een prominente plaats op je website
– laat klantervaringen weergeven door een onafhankelijk review programma op je website
– een goed uitnodigend design wat past bij je producten en ook bij je doelgroep
– duidelijk navigatie, zodat er binnen een paar klikken een aankoop mogelijk is.

Monta levert een meetbare bijdrage aan de marktpositie van haar klanten op logistiek gebied, door het leveren van de hoogste vorm van service en kwaliteit voor haar diensten. Alles wat Monta aan haar klanten aanbiedt moet voor zowel de klant als voor Monta een toegevoegde waarde hebben. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zowel u als uw klanten of leveranciers graag zaken willen doen met Monta en dat de medewerkers trots zijn om voor Monta te mogen werken.

Transparant en snel
Monta werkt alleen samen met gerenommeerde verzendpartners zoals PostNL, DHL, Selektvracht, UPS, DPD en GLS. Met al deze vervoerders hebben wij gestandaardiseerde IT-koppelingen waardoor voormelding, track&trace codes, printen van labels probleemloos verloopt. Vanuit ons IT-systeem kunnen wij uw klant een notificatiemail sturen (vanuit uw naam) waardoor uw klant op de hoogte is dat het pakket verzonden is. Dit zal ook de conversie webshop verhogen. Standaard hanteren wij een cut-off tijd van 23.45 uur: alle bestellingen tot die tijd worden nog dezelfde dag verzonden. Andere cut-off-tijden zijn bespreekbaar. Alles willen wij laten meewerken om de conversie te verhogen voor uw webshop.