All-in fulfilment voor Duitsland

Zó verover je de Duitse markt met gemak samen met Monta

Ben jij er klaar voor om je Nederlandse webshop uit te breiden naar Duitsland? Pak nu je kans met Monta’s alles-in-één fulfilment service! Onze oplossing biedt alles wat je nodig hebt om moeiteloos te verkopen in Duitsland, van snelle en betrouwbare verzending tot naadloze integratie met populaire e-commerce platforms.

Voordelen fulfilment monta

Neem de stap richting Duitsland samen met Monta. Maak gebruik van onze kennis van de markt en de tools die we te bieden hebben!

Wat zijn de voordelen van Monta?

 • Schaalbaarheid: Met Monta kun je moeiteloos uitbreiden naar de Duitse markt en je business laten groeien dankzij onze alles-in-één fulfilment service.
 • Betrouwbare verzending: Monta verzorgt betrouwbare en snelle verzending, zodat jouw Duitse klanten tevreden zullen zijn en sneller nog eens bij je bestellen. 
 • Bespaar geld: Wij onderhandelen met verzendpartners om de beste tarieven te krijgen, zodat je geld kunt besparen op verzending en meer kunt investeren in je bedrijf.
 • Professionele service: Monta biedt professionele, flexibele service die naadloos aansluit op jouw behoeften en wensen. Wij zijn er om jouw business te ondersteunen en te laten groeien.
 • Bereik een breder publiek: Door uit te breiden naar Duitsland, bereik je een breder publiek en kun je je omzet verhogen. Wist je dat de Duitse markt maar liefst 5x groter is dan de Nederlandse markt? Door uit te breiden naar Duitsland, bereik je een breder publiek en kun je je omzet verhogen.
Voordelen fulfilment monta
Wanneer kies je voor fulfilment?

Amazon Seller Fulfilled Prime

Verover de Duitse markt met het Seller Fulfilled Prime programma van Amazon! Met SFP kunnen we jouw orders binnen twee dagen leveren aan Prime-klanten zonder gebruik te maken van Amazon’s fulfilment-centra. Kies voor SFP en ontvang een badge met Amazon Prime logo, waardoor jij gegarandeerd meer exposure krijgt op Amazon. Het SFP heeft strenge eisen op het orderverwerkingsproces, maar daar voldoen wij bij Monta aan, dus hier hoef jij niets mee te doen! Lees hier meer over Amazon SFP

Dus: Wil je echt relaxed online ondernemen? Laat jouw logistiek regelen door Monta. Zo behoud je de mogelijkheid om op meerdere verkoopkanalen tegelijkertijd je producten aan te bieden. Kies voor Monta’s alles-in-één fulfilment service en laat jouw business in Duitsland groeien!

All-in fulfilment voor Duitsland: Wat krijg je dan?

 • Koppelingen: Koppelingen met jouw webshop-systeem, marktplaatsen en vervoerders. 
 • Goederenontvangst: We registreren nauwkeurig je voorraad.
 • Software: Je voorraad, bestellingen en retouren overzichtelijk in één software. Rapportages op maat. 
 • Webshop opslag: We slaan je producten op, en helpen je in opslagkosten te besparen. 
 • Orderverwerking: Dit doen wij vliegensvlug. Dat komt door 20 jaar ervaring. 
 • Verpakken: Heb je bepaalde wensen? We denken met je mee. 
 • Verzenden: Vervoerders en bezorgopties laten kiezen door de consument? No problem! 
 • Retourlogistiek: Wij kunnen dat voor je overnemen, of je regelt het zelf met onze inbegrepen retourmodule. 
Klaar voor explosieve groei Ontdek Monta nu!

Wat onze klanten zeggen


1.800+ webshops gingen je voor

Weet binnen 24u hoeveel meer omzetgroei jouw webshop kan realiseren met fulfilment.

De e-commerce omzet in Duitsland is meer dan 3x zo hoog. Pak die kans. Wij helpen je.

We leren je graag wat beter kennen: Waar ben jij naar op zoek in een logistiek partner? Het is ons streven dat jij op logistiek gebied helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken. 

Monta in het kort:

 • Transparant: Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software
 • Betrouwbaar: 20 jaar ervaring. Onze orderpick-performance scoort daarom 99,98%.
 • Flexibel: Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen. We denken altijd met je mee!
 • All-in tarieven: All-in fulfilment al vanaf €5,95 per order.
 • Persoonlijk: Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Samen bespreken we de mogelijkheden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!

Veelgestelde vragen over fulfilment in Duitsland

Hoe beginnen met e-commerce in Duitsland?

Om te starten met e-commerce in Duitsland, is ons advies om eerst marktonderzoek te zorgen en zorgen voor juridische naleving. Optimaliseer je website, bied populaire Duitse betaalmethoden aan, regel efficiënte logistiek en verzorg klantenservice in het Duits. Gebruik digitale marketing, pas een geschikte prijsstrategie toe en overweeg lokale partnerschappen. Optimaliseer je website met lokale zoekwoorden en blijf flexibel om in te spelen op marktveranderingen voor duurzaam succes in de Duitse e-commerce.

Waar liggen de kansen in Duitsland?

Mogelijke kansen in Duitsland zijn te vinden in sectoren zoals technologie, duurzame energie, gezondheidszorg en digitalisering. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de lokale marktvraag en regelgeving.

160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops