FULFILMENT MET AANSLUITING OP BOL.COM

Door gebruik te maken van fulfilment kunt u op een efficiënte manier uw logistieke activiteiten uitvoeren. Door deze activiteiten uit te besteden houdt u meer tijd over voor andere zaken binnen uw onderneming. U bespaart dus veel tijd, heeft minder zorgen en u kunt zich richten op het maken van meer winst. Ga met ons in zee en sluit uw webshop gratis aan bij Bol.com. 

Fulfilment via Monta

Monta is hét e-commerce bedrijf in Nederland. Wij zijn één van de snelstgroeiende bedrijven op het gebied van fulfilment. We zetten ons in voor uw logistieke werkzaamheden. Hierbij verzamelen we uw producten, kijken we ze na op schade en kwaliteit, pakken we ze vakkundig voor u in en verzenden wij het artikel naar uw klant. Ook de bezorging is volledig in onze handen. Wij bieden uw klanten Same Day Delivery wat wil zeggen dat, wanneer uw klant voor 12 uur besteld via uw webshop, het artikel dezelfde dag nog geleverd wordt.

Fulfilment Bol.com

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Dat kan! Uw merk krijgt hierdoor meer naamsbekendheid én u bereikt vele malen meer potentiële kopers! De orders zullen daarmee ook stijgen waardoor u meer winst kunt generen. Dit vraagt natuurlijk wel om een goede logistiek. Gelukkig hoeft u zich, wanneer u Monta inzet, daar geen zorgen om te maken.

All-in fulfilment pakket

Het all-in fulfilment pakket dat Monta u aanbiedt bestaat uit verschillende componenten. U krijgt een gratis koppeling met Bol.com en Amazon. Daarnaast sluiten we uw webshop aan op ons RMA-portal. Op deze manier heeft u de laatste cijfers altijd en overal bij de hand! Dit programma geeft u namelijk real-time informatie over uw orders waardoor u dus altijd up-to-date bent. Het all-in pakket kunt u tegen de scherpste tarieven aanschaffen. Daarmee heeft u dan meteen een performance garantie van 99,98%. Dit pakket is binnen één week klaar voor gebruik!

Persoonlijke aandacht

Monta maakt gebruik van de nieuwste technologieën en wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo garanderen we u een optimale inzet en kunt u tevreden zijn over de resultaten. Wij hebben interesse in u, uw producten en uw bedrijf en helpen u graag met groeien. Daarnaast bouwen wij op een transparante, langdurige relatie.

Wilt u graag de logistieke activiteiten van uw webwinkel uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dan gaan we samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw webwinkel.

Vraag direct een offerte aan