Fulfilment kleine webshop

FULFILMENT VOOR KLEINE WEBSHOPS

U hebt een kleine webshop, maar u weet niet goed hoe u de logistiek binnen uw onderneming moet uitvoeren. Om deze in goede banen te laten leiden kunt u uw fulfilment uitbesteden. Ook voor kleine webshops voert Monta fulfilment uit. 

Fulfilment kleine webshop

De logistiek van uw kleine webshop uitbesteden aan een professionele organisatie als Monta kan u een hele hoop administratie en werkzaamheden schelen. Bovenal bespaart u een hele hoop kostbare tijd. Hierdoor kunt u zich weer meer richten op het ondernemen, het generen van meer winst of het promoten van uw webshop. Om maar een aantal dingen te noemen die bij ondernemen komen kijken.

Hoe werkt fulfilment?

Het logistieke gedeelte komt neer op het afhandelen en verwerken van opdrachten en activiteiten die voortkomen uit het contact met uw klant. Het gaat hierbij om het uitvoeren van orders uit webwinkels. Deze orders worden in het WMS (Warehouse Management System) van de verkopers geplaatst. Vervolgens worden deze orders doorgestuurd naar Monta, waarop wij direct voor u aan de slag gaan. Via ons online portal, heeft u altijd en overal een overzicht van uw orders en kunt u de laatste cijfers inzien. Wist u dat we bijna ieder webshopsysteem kunnen koppelen?

Wat doet Monta precies?

Wij zorgen er dus voor dat de orders worden verwerkt en verzonden. Wij controleren de producten op schade en kwaliteitseisen en nemen deze in de voorraden op. Wanneer er een order binnenkomt verzamelen we de bestellingen en pakken we ze in. Daarnaast zorgen we ervoor dat de pakketten worden bezorgd. Leveringstijden zijn namelijk heel erg belangrijk. Wij werken met o.a. Same Day Delivery; dit houdt in dat we dezelfde dag bezorgen wanneer een order vóór 12 uur is geplaatst. Wanneer de klant niet tevreden is en het product wil retourneren, verzorgen wij ook de retourverwerking van de orders. Wist u overigens dat u zelf uw vervoerder(s) kunt kiezen?

Onze service

Monta staat bekend om een persoonlijke houding naar de klant. We leveren een hoge kwaliteit op het gebied van fulfilment en packaging. en werken op een transparante, betrouwbare manier. We werken met verschillende pakketten tegen vaste kosten. Zo komt u dus niet voor onverwachte verrassingen te staan! We werken snel en efficiënt en zetten ons altijd voor de volle 100% in voor uw kleine webshop! 

Meer weten over all-in fulfilment voor uw kleine webshop of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing.