B2B fulfilment

B2B fulfilment vraagt meestal om grotere opslagcapaciteit, snelle levering en stelt vaak hogere eisen aan de handling en het transport. Met warehouses op verschillende locaties in Nederland en een tientallen jaren ervaring in het verzorgen van het logistieke proces van B2B klanten kan Monta je hierin volledig ontzorgen.

Bij B2B fulfilment gaat het vaak over leveringen bij consumenten. Een order bestaat dan uit een of enkele artikelen en de levering vindt aan huis of op een afhaallocatie plaats. Maar wat als de order een heel andere bestemming heeft, en niet aan de consument, maar een andere onderneming is? Ook hiervoor biedt Monta de beste oplossing. Wil je weten wat Monta voor jou kan betekenen op het gebied van B2B fulfilment? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voordelen voor jouw webshop

  • Vrijwel alle e-commerce platforms en webshops zijn te koppelen
  • Portal voor toegang tot real-time relevante webshop data en inzichten
  • Maatwerk rapportages gebaseerd op webshop data
B2B fulfilment
B2B fulfilment via Monta

B2B fulfilment nodig?

B2B fulfilment vraagt meestal om grotere opslagcapaciteit, snelle levering en stelt vaak hogere eisen aan de handling en het transport. In plaats van een enkel pakketje zoals bij een levering aan consumenten gaat het meestal om grote aantallen en een combinatie van verschillende producten. Hierin is B2B fulfilment in de meeste gevallen veel complexer en een grotere uitdaging dan B2C fulfilment. Deze uitdaging gaan we bij Monta zeker niet uit de weg. Met warehouses op verschillende locaties in Nederland en een uitgebreide ervaring in het verzorgen van het logistieke proces van B2B klanten kan Monta je hierin volledig ontzorgen en de beste service bieden richting jou en je klanten.

Op zoek naar snelle én flexibele service?

Ben je leverancier of producent? Dan heb je vaak te maken met sterke concurrentie en worden hoge eisen gesteld aan de dienstverlening. Je bent op zoek naar snelheid, flexibiliteit en het liefst tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Gaat er in het logistieke proces iets mis, dan is de kans groot dat je hierdoor nieuwe orders misloopt en dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Door het gehele logistieke proces achter jouw webwinkel uit te besteden aan Monta voorkom je ontevreden klanten.

B2B fulfilment uitbesteden bij Monta

Wat onze klanten zeggen

Jarenlange ervaring

Monta is in 2006 begonnen met het uitbreiden van haar dienstverlening. Naast het verpakken van producten kwam de vraag vanuit de markt om deze producten ook op te slaan en te verzenden naar distributiecentra van de klanten van onze klanten. In eerste instantie waren dit enkel B2B orders. In de jaren die volgden kwam er ook steeds meer vraag naar B2C fulfilment vanuit de markt. Inmiddels mogen wij ons logistiek partner van vele nationale en internationale webshops noemen, in totaal verzorgen we nu de logistiek voor meer dan 1700 webshops. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en professionele dienstverlening: neem contact met ons op via onderstaande button!

Ervaring met B2B fulfilment
Volledige ontzorging B2B orders

Volledige ontzorging

B2B fulfilment houdt in dat je het volledige logistieke proces van je webshop bij Monta neerlegt. Van opvang tot uitlevering, alle onderdelen van het logistieke proces verzorgen wij voor je. Hierbij houden wij uiteraard rekening met geldende kwaliteitsnormen en veiligheidseisen zoals deze gelden binnen jouw industrie. Maar ook met specifieke wensen en eisen op het gebied van levering, zoals levering binnen tijdvakken, het aanleveren van verzenddocumenten en het aanmelden van leveringen. Wil je meer informatie over B2B fulfilment door Monta of heb je nog vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Makkelijk om mee te werken

Monta is een sterk IT-gedreven organisatie. Daarbij is ons IT-DNA: IT moet áltijd dienstbaar zijn naar de klant. Niet ons IT-systeem is leidend. Het gaat primair om jouw wensen met betrekking tot informatiestromen en de verwerking daarvan. We bieden dus ook maatwerk webshop rapportages aan; jij geeft aan welke informatie je graag zou willen inzien en wij zorgen ervoor dat jij er overzichtelijke webshop rapportages voor terugkrijgt.

Webshop koppeling

Kijk hieronder of je jouw webshop platform er tussen ziet staan. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op per mail of via de chat. Wij kunnen ook maatwerk opleveren, specifiek voor de koppeling van jouw webshop.

Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor een maatwerk webshop koppeling:

Webshop koppeling via Monta

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

  • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
  • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
  • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
  • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
  • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
  • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
  • Ontvang al binnen één dag een offerte!