Fashion fulfilment

Fulfilment voor Grote Webshops: Excelleren met Monta’s Expertise

Fulfilment voor Grote Webshops: Ontdek waarom Monta de ideale partner is voor het uitbesteden van jouw e-commerce fulfilment. Met hun geavanceerde integratiemogelijkheden en maatwerkoplossingen tilt Monta jouw webshop naar nieuwe hoogten. Lees verder en leer hoe Monta’s expertise in fulfilment een cruciale rol speelt in het succes van jouw online onderneming.


Je eigen contactpersoon

Voor 23:45 besteld, morgen in huis*

Wereldwijd verzenden

Waarom Monta? Jouw E-commerce fulfilment uitbesteden

Bij Monta begrijpen we dat het succes van jouw webshop afhangt van efficiënt en betrouwbaar fulfilment. Daarom bieden we bijvoorbeeld unieke integratiemogelijkheden die precies aansluiten op jouw specifieke e-commerce behoeften.

Unieke integratiemogelijkheden: Webshop systemen, marktplaatsen, vervoerders, ERP-systemen, en custom koppelingen

Monta’s expertise in integratie biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw webshop efficiënter en effectiever te maken. Van platformintegraties tot maatwerkoplossingen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een soepele e-commerce ervaring.

 • E-commerce Platforms: Monta werkt naadloos samen met toonaangevende e-commerce platforms zoals Magento, Shopify, Lightspeed en WooCommerce. Dit zorgt voor een gestroomlijnde synchronisatie van jouw producten, bestellingen en klantgegevens.
 • Marketplaces: We bieden ook integraties met een groot aantal populaire marketplaces, zoals Bol en Amazon. Zo kun je jouw verkoopkanalen uitbreiden zonder zorgen over de logistieke afhandeling. We kunnen door middel van koppelingen ervoor zorgen dat we alsnog maar 1 voorraad hanteren. We werken ook met integrators als ChannelEngine. 
 • Vervoerders: Onze samenwerking met vele diverse vervoerders garandeert dat jouw producten op tijd en op de juiste locatie bij jouw klanten aankomen. Kies zelf of laat de consument de keuze tussen vervoerders door onze multi-carrier functie welke we kunnen integreren in de check-out van je webshop (we noemen dit onze Universele Check-out functie). 
 • ERP-Systemen: Monta integreert met ERP-systemen zoals Exact en AFAS, waardoor jouw voorraadbeheer, financiële administratie en klantenservice naadloos op elkaar aansluiten.
 • Custom Koppelingen: Heb je specifieke wensen? Ons team staat klaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw unieke bedrijfsprocessen. Dit gaat via onze RestAPI. 
Waarom Monta Jouw E-commerce fulfilment uitbesteden
Monta's geavanceerde technologie Jouw partner in webshop fulfilment

Monta’s geavanceerde technologie: Jouw partner in webshop fulfilment

Naast een groot aantal koppelingen welke kunnen worden gerealiseerd, zijn er nog een hoop andere voordelen wanneer je besluit het fulfilment uit te besteden aan Monta:

 • Innovatieve Montaportal Functies: Monta’s Montaportal is uitgerust met geavanceerde functies zoals Smartstock. Smartstock biedt real-time inzicht in jouw voorraadniveaus, waaronder je langzame en stilstaande voorraad. Daarnaast worden toekomstige voorraadbehoeften voorspeld met behulp van AI, waardoor je nooit misgrijpt of overstock hebt. Je kunt dus inzien wat de juiste voorraad is, waardoor je meer orders binnenhaalt en tegelijkertijd bespaart op opslagkosten. 
 • Monta’s Check-out Module: Monta’s Check-out functie biedt jouw klanten flexibiliteit en gemak. Klanten kunnen kiezen uit verschillende vervoerders en bezorgopties, wat bijdraagt aan een betere klanttevredenheid en hogere conversieratio’s (Monta’s klantendata toont een stijging in conversie van maarliefst 6,1%).
 • Toegewijde Accountmanagers en Klantenservice: Bij Monta krijg je een toegewijde accountmanager toegewezen die jouw bedrijf kent en je ondersteunt bij elke stap. Onze klantenservice staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van jouw webshop.
 • MVO-Initiatieven vanuit het bedrijf: Monta zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), wat betekent dat we duurzaamheid en ethische praktijken in al onze processen integreren. Zo is er bijvoorbeeld het streven van Monta dat minimaal 10% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, tot nu toe is dit altijd gelukt en zit het percentage zelfs boven die 10%. 
 • Grote IT- en R&D Afdeling: Monta’s IT- en R&D-afdeling zorgen voor constante innovatie en verbetering van de fulfilment diensten. We zijn in totaal in deze twee afdelingen met zo’n 100 man sterk. Het maakt onze zelf-ontwikkelde software betrouwbaar (betrouwbaarheidspercentage van 99,98%!) en we kunnen door dit grote team de software ook blijven uitbreiden in functionaliteiten. De software welke wij bieden wordt veelal omschreven door klanten als een alles-in-1 software. Diverse licenties voor verschillende logistieke vraagstukken zijn namelijk niet meer nodig; onze software laat niet alleen real-time data van orders zien, maar toont ook voorraadrapportages en voorspellende grafieken, én biedt functies zoals een retourmodule en de eerdergenoemde Universele Check-out. Deze laatste functie lichten we hieronder nog wat verder toe. 

Monta’s Multi-Carrier Oplossing voor Efficiënte Verzending

Monta’s innovatieve multi-carrier oplossing is ontworpen om zowel webshopeigenaren als consumenten maximale flexibiliteit en gemak te bieden. Dit biedt het gebruik van de Universele Check-out binnen de checkout van jouw webshop:

 • Keuzevrijheid voor de Consument: Met de Universele Check-out van Monta kunnen consumenten zelf kiezen tussen verschillende vervoerders, thuisbezorging vs. levering bij een afhaalpunt in de buurt, en gewenste tijdsloten. Deze vrijheid om zelf bezorgopties te selecteren wordt zeer gewaardeerd door klanten en draagt bij aan een hogere klanttevredenheid.
 • Verhoogde Conversie: Uit onze data blijkt dat het aanbieden van deze keuzevrijheid in bezorgopties de conversie gemiddeld met 6.1% verhoogt. Dit onderstreept het belang van flexibiliteit en klantgerichtheid in de moderne e-commerce.
 • Aanpasbare Instellingen voor Webshopeigenaren: Als webshopeigenaar heb je volledige controle over de aangeboden verzendopties. Dit stelt je in staat om de logistieke ervaring naadloos af te stemmen op jouw specifieke bedrijfsmodel en de voorkeuren van jouw klanten. Ben je bijvoorbeeld een zeer duurzaam merk? Dan kun je ervoor zorgen dat je keuzevrijheid aan je consumenten biedt, maar wel alleen binnen een groep groene vervoerders / bezorgopties. 
 • Wereldwijde Verzendmogelijkheden: Onze Universele Check-out is wereldwijd inzetbaar, met een breed scala aan vervoerders en opties per land. Dit faciliteert niet alleen internationale expansie, maar verbetert ook het bereik en de service aan jouw klanten over de hele wereld.
 • Naadloze Integratie met E-commerceplatforms: De Universele Check-out van Monta integreert moeiteloos met toonaangevende e-commerceplatforms zoals Shopify, Magento2, WooCommerce, en BigCommerce. Dit maakt het een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor een breed scala aan webshops, ongeacht hun grootte of sector.
Monta's Multi-Carrier Oplossing voor Efficiënte Verzending
160,000

m² magazijn

17

vestigingen

1,000

werknemers

1,800

webshops

Verpakkingsoplossingen Inpakmachine op maat of eigen verpakking

Verpakkingsoplossingen: Inpakmachine op maat of eigen verpakking

Of je nu kiest voor een heel duurzame oplossing (onze inpakmachine die heel precies op maat verpakt) of jouw eigen unieke verpakking, wij zorgen ervoor dat elk pakket jouw merkidentiteit uitstraalt en bijdraagt aan een onvergetelijke unboxing-ervaring voor jouw klanten.

 • Inpakmachine: De inpakmachines die we gebruiken passen de verpakking automatisch op de grootte van de producten aan. Dit zorgt voor minder volume per verpakking, waardoor je kunt profiteren van goede verzendtarieven. Daarnaast is dit natuurlijk ook een zeer duurzame manier van verpakken, omdat er meer pakketjes met minder ritjes kunnen worden vervoerd. 
 • Eigen verpakking: Je kunt uiteraard ook je eigen verpakking aanleveren, dan zorgen wij dat we je artikelen in je eigen verpakking meegeven aan de vervoerders. Dit stelt je in staat om unieke, merk-specifieke verpakkingen te gebruiken die jouw merkidentiteit versterken en een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten. Jij bepaalt! 
 • Duurzame opties: Monta biedt ook de mogelijkheid om verpakkingen te regelen van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Deze duurzame opties helpen niet alleen het milieu te beschermen, maar versterken ook jouw merk als milieubewust en verantwoordelijk. We gaan dan in overleg en kijken samen naar een passende verpakking. 
 • Toevoegingen extra’s: Monta biedt de optie om persoonlijke kaartjes of kortingsvouchers toe te voegen, wat zorgt voor een persoonlijke touch en herhaalaankopen stimuleert.

Monta’s Multi-Warehouse Oplossingen: Internationale Fulfilment Center Voordelen

Door Monta’s warehouses over de grens kun je jouw marktbereik vergroten en efficiënter opereren in verschillende landen, inclusief het verbeteren van de retourlogistiek. In deze landen zit Monta momenteel gevestigd:

 • Nederland: Met onze geavanceerde opslagfaciliteiten in Nederland bieden we een strategische locatie voor distributie binnen Europa.
 • België: Onze aanwezigheid in België zorgt voor een naadloze toegang tot zowel de Belgische als de Franse markt.
 • Duitsland: Profiteer van onze Duitse magazijnen om de grootste economie van Europa te bereiken. 

Wanneer je gebruik maakt van een lokale voorraad in het land waar je veel verkoopt, dan levert dat de volgende voordelen:

 • Kortere Doorlooptijden: Door voorraad dichter bij internationale klanten te plaatsen, zorgen we voor snellere leveringen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en versterkt jouw reputatie als betrouwbare online verkoper.
 • Kleinere Ecologische Voetafdruk: Onze strategie vermindert de afstanden die jouw producten afleggen, wat resulteert in een lagere ecologische impact. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar spreekt ook milieubewuste klanten aan.
 • Voordeligere Tarieven: Door samen te werken met lokale vervoerders in verschillende landen, kunnen we de verzendkosten verlagen. Dit voordeel geven we door aan jou, wat helpt bij het optimaliseren van jouw prijsstrategie.
 • Betrouwbaar en Snel Retourproces: Lokale retouren maken het proces voor internationale klanten eenvoudiger en betrouwbaarder. Snellere verwerking van retouren betekent ook dat producten eerder weer beschikbaar zijn voor verkoop.
 • Altijd Voorraad Beschikbaar: Onze geavanceerde voorraadbeheer zorgt ervoor dat je zelfs tijdens piekperiodes niet misgrijpt. Dat komt niet alleen door slimme voorraadverdeling, maar ook door eventuele snelle aanvulling vanuit andere locaties. 
Monta's Multi-Warehouse Oplossingen Internationale Fulfilment Center Voordelen
Toekomstige Crossborder Uitbreidingsplannen van Monta

Toekomstige Crossborder Uitbreidingsplannen van Monta

Monta is voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van haar diensten om aan de groeiende behoeften van e-commerce bedrijven te voldoen. Onze toekomstige crossborder uitbreidingsplannen zijn gericht op het verder vergemakkelijken van internationale handel voor onze klanten. Hier zijn enkele kernpunten van onze strategie:

 • Integraties met Internationale Marktplaatsen: We zijn actief bezig met het ontwikkelen van integraties met grote internationale marktplaatsen. Dit stelt onze klanten in staat om hun producten moeiteloos te verkopen en te distribueren op platforms over de hele wereld, waardoor ze toegang krijgen tot nieuwe markten en klanten.
 • Uitgebreid Partner Netwerk: Om de uitbreiding naar andere landen te vereenvoudigen, bouwen we aan een uitgebreid netwerk van lokale en internationale partners. Dit netwerk zal niet alleen helpen bij logistieke uitdagingen, maar biedt ook ondersteuning op het gebied van lokale marktkennis, regelgeving en marketingstrategieën.
 • Samenwerking met Internationale Vervoerders: Een sleutelonderdeel van onze strategie is de samenwerking met een reeks internationale vervoerders. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte levering van producten over de grenzen heen, met concurrerende tarieven en betrouwbare service. Ons netwerk hierin zijn we continu aan het uitbreiden. 
 • Technologische Innovatie voor Crossborder Handel: Tot slot zetten we in op technologische innovatie om de complexiteit van crossborder e-commerce te verminderen. Dit omvat geavanceerde tracking- en beheersystemen, evenals AI-gedreven tools voor voorraadbeheer en vraagvoorspelling.

Inslag, Opslag, en Pick & Pack: De Kern van Jouw E-fulfilment

Bij Monta zorgen we ervoor dat elk aspect van jouw e-fulfilment proces vlekkeloos verloopt, van de inslag tot de uiteindelijke levering.

 • Inslag: Bij ontvangst in onze magazijnen worden jouw producten zorgvuldig geïnspecteerd en geregistreerd in ons systeem. Ieder artikel moet voorzien zijn van een barcode, zodat we dit direct kunnen registreren in onze software. Het zorgt voor nauwkeurigheid in voorraadbeheer en een soepele inslagprocedure.
 • Opslag: Onze opslagfaciliteiten zijn veilig en geoptimaliseerd voor efficiëntie. We bieden flexibele opslagoplossingen die meegroeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte of het type producten.
 • Pick & Pack: Onze pick & pack diensten zijn snel en nauwkeurig. We gebruiken geavanceerde technologieën, zoals pick2light, pallet2light en andere methoden om ervoor te zorgen dat bestellingen correct en efficiënt worden verwerkt.
Inslag, Opslag, en Pick & Pack De Kern van Jouw E-fulfilment
Opslag Veilig en Efficiënt - Een Fundament voor Jouw Webshop Succes

Opslag: Veilig en Efficiënt – Een Fundament voor Jouw Webshop Succes

Bij Monta begrijpen we het belang van een veilige en efficiënte opslag voor het succes van jouw webshop. Daarom bieden we opslagoplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften.

 • Mogelijkheid tot beveiligde opslag van luxe webshop producten: We bieden hoogwaardige beveiligingsopties voor luxe en waardevolle producten.
 • Opslagruimtes met specifieke temperatuur en/of luchtvochtigheid: Onze faciliteiten zijn uitgerust om producten te bewaren onder specifieke klimaatcondities, essentieel voor bepaalde artikelen.
 • Voorraadopslag voor extra grote producten: Geen product is te groot. We hebben de capaciteit om ook grotere items efficiënt op te slaan. Zo hebben we meerdere vestigingen gericht op alleen XL producten.
 • Mogelijkheid om fashion items hangend op te slaan: We bieden de optie om modeartikelen hangend te bewaren, waardoor ze in perfecte staat blijven. Ideaal voor kledingwebshops. 

Pick & Pack: Snelheid en Nauwkeurigheid – De Pijler van Klanttevredenheid

In het hart van onze e-fulfilment diensten ligt ons pick & pack proces, waarbij snelheid en nauwkeurigheid centraal staan. We streven ernaar om elke bestelling met de grootste zorg en precisie te behandelen.

 • Duurzame werkwijze: Monta zet zich in voor duurzaamheid gedurende alle fases van het logistieke proces, dus ook binnen het pick & pack proces.
 • Persoonlijke touch bij bestellingen: We bieden de mogelijkheid om een persoonlijk gebaar, zoals een kortingsvoucher of een bedankkaartje, toe te voegen aan elke bestelling.
 • Serienummerregistratie: Voor producten die dit vereisen, bieden we serienummerregistratie aan om nauwkeurigheid en traceerbaarheid te garanderen.
 • Performance garantie van 99.98%: Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles kunnen we een uitzonderlijk hoge nauwkeurigheid in orderverwerking garanderen.
Pick & Pack Snelheid en Nauwkeurigheid - De Pijler van Klanttevredenheid
Monta's Toewijding aan Jouw Webshop Succes

Monta’s Toewijding aan Jouw Webshop Succes

Bij Monta zijn we meer dan alleen een fulfilment bedrijf; we zijn een toegewijd partner in jouw e-commerce succes. Al sinds 2012 zijn we bezig met fulfilment, we hebben dus al meer dan 10 jaar ervaring binnen de e-commerce branche. Onze ervaring en expertise in de e-commerce logistiek zetten we in om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Hier is hoe we dat doen:

 • Onze visie en missie voor jouw e-commerce groei: Onze visie is om de groei van jouw webshop te ondersteunen met logistieke oplossingen. We streven ernaar om de complexiteit van e-fulfilment te vereenvoudigen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: jouw bedrijf laten groeien. Onze missie is om een integrale rol te spelen in het succes van jouw webshop door betrouwbare, efficiënte en coversie-verhogende diensten aan te bieden op gebied van fulfilment.
 • Klantverhalen en Succesverhalen: We zijn trots op de successen die we samen met onze klanten hebben bereikt. Onze klantverhalen getuigen van de positieve impact die onze diensten hebben op de groei en het succes van webshops in verschillende sectoren. Deze verhalen zijn een bron van inspiratie en een bewijs van onze toewijding aan klanttevredenheid en succes.
 • Neem contact op voor een gratis demo en advies: Ben je benieuwd hoe Monta jouw webshop kan helpen groeien? Neem dan contact met ons op voor een gratis demo en persoonlijk advies. Of vraag gelijk een offerte aan. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en te laten zien hoe onze oplossingen jouw e-commerce activiteiten kunnen optimaliseren.

Kies voor Monta en ervaar de kracht van een ervaren fulfilment partner die zich inzet voor jouw succes. Samen bouwen we aan de toekomst van jouw webshop!

Fulfilment op basis van vertrouwen, dagelijks opzegbaar.

 • Dagelijks opzegbaar, open contract. Wij doen zaken op basis van vertrouwen.
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order.
 • 20 jaar ervaring. Ons betrouwbaarheidspercentage scoort daarom 99,98%.
 • Met ons fulfilment verzorgen wij je logistieke proces helemaal naar jouw wensen.
 • Verkrijg real-time inzichten in de status van je orders & koop de juiste voorraad in door middel van onze slimme software.
 • Eigen accountmanager op de vestiging waar jouw producten liggen, wel zo persoonlijk!
Mike sales contact monta

Vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Marketing
 • Ontvang al binnen één dag een offerte!