Fulfilment kleine webshop

Je hebt een kleine webshop, maar weet niet goed hoe je de logistiek binnen jouw onderneming moet uitvoeren. Om deze in goede banen te laten leiden kun je jouw fulfilment uitbesteden.

Fulfilment voor kleine webshops

Ook voor kleine webshops voert Monta fulfilment uit, op basis van de volgende streefwaardes:

 • Kennis: Monta gebruikt uitgebreide kennis om specifieke behoeften van kleine webshops te begrijpen en op maat gemaakte e-fulfilmentoplossingen te bieden.
 • Prestatie: Monta's constante drive om beter te presteren resulteert in continue optimalisatie van E-fulfilmentprocessen voor kleine webshops, met efficiëntie en klanttevredenheid als gevolg.
 • Ambitie en kansen: Monta's ambitie en proactieve houding leidt tot het identificeren en benutten van kansen in de e-fulfilmentmarkt voor kleine webshops. Dit leidt tot innovatieve en groeigerichte oplossingen voor klanten.
Fulfilment voor kleine webshops
Vanaf hoeveel orders per dag kan ik mijn logistiek uitbesteden

Waarom e-fulfilment voor kleine webshops uitbesteden?

De logistiek van jouw kleine webshop uitbesteden aan een professionele organisatie als Monta kan je een hele hoop administratie en werkzaamheden schelen. Bovenal bespaar je een hele hoop kostbare tijd. Hierdoor kun je je weer meer richten op het ondernemen, het generen van meer winst of het promoten van jouw webshop. Om maar een aantal dingen te noemen die bij ondernemen komen kijken.

Vanaf hoeveel orders per dag kan Monta mijn logistiek overnemen?

Het logistieke gedeelte komt neer op het afhandelen en verwerken van opdrachten en activiteiten die voortkomen uit het contact met jouw klant. Het gaat hierbij om het uitvoeren van orders uit webwinkels. Deze orders worden in het WMS (Warehouse Management System) van de verkopers geplaatst. Vervolgens worden deze orders doorgestuurd naar Monta, waarop wij direct voor je aan de slag gaan.

Via ons online portal, heb je altijd en overal een overzicht van jouw orders en kun je de laatste cijfers inzien. Wist je dat we bijna ieder webshopsysteem kunnen koppelen?

Vanaf hoeveel orders per dag kan ik mijn logistiek uitbesteden
Fulfilment voor kleine webshops

Voordelen van uitbesteden

 • Zorgvuldige orderverwerking, inclusief schadecontrole en opname in voorraden.
 • Tijd- en kostenbesparing: jij doet waar je goed in bent - ondernemen, dat doen wij ook. Dat leidt tot een hogere productiviteit en winstgevendheid.
 • Lagere kosten: je hoeft niet zelf te investeren in dure opslagruimte, personeel of een eigen distributienetwerk. Dit hebben wij allemaal al geregeld.
 • Efficiënte verzameling, professionele inpakservice en tijdige bezorging, met aandacht voor leveringstijden zoals Same Day Delivery voor orders vóór 12 uur.
 • Schaalbaarheid: groei jij? Dan groeien wij met je mee! Of het nu gaat om het aantal orders of productaanbod: wij helpen je makkelijk en snel aan te passen.


Nadelen van uitbesteden

 • Gevoel van minder controle
 • Uitbesteden van logistiek is niet kosteloos; het brengt diverse kosten met zich mee.
 • Snel overleg nodig om misverstanden en fouten te voorkomen.
 • Persoonlijk contactpersoon toegewezen, maar frequente communicatie kan belastend zijn.


Vanaf hoeveel orders per dag kan ik mijn logistiek uitbesteden
Klantenservice van Monta

Onze service

Als fulfilmentpartner dragen wij zorg voor alle logistieke processen van onze klanten. Dit omvat meer dan enkel het opslaan en verzenden van bestellingen. Onderstaand een kort overzicht van onze werkzaamheden.

 • Opslag en beheer van voorraad.
 • Verwerking en verzending van bestellingen naar jouw klanten.
 • Verzending, inclusief het kiezen van de juiste verzendmethode en het verwerken van verzendlabels.
 • Bijhouden van voorraadniveaus en tijdig bijvullen.
 • Verwerking van retourzendingen van klanten.
 • Optionele klantenserviceondersteuning.

Uiteraard kan Monta nog meer betekenen. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Snel en betrouwbaar

Snelheid en betrouwbaarheid zijn de sleutel tot tevreden klanten. Met fulfilment uitbesteden wordt jouw voorraad strategisch geplaatst in onze moderne en efficiënte magazijnen. Hierdoor kunnen bestellingen razendsnel worden verwerkt en verzonden, vaak dezelfde dag nog. Snelle en nauwkeurige orderverwerking betekent dat jouw klanten niet alleen tevreden zijn, maar ook blijven terugkomen voor meer.

Verwerking, bezorging en retournering uitbesteden

Monta staat bekend om een persoonlijke houding naar de klant. We leveren een hoge kwaliteit op het gebied van fulfilment en packaging. Daarbij werken we op een transparante, betrouwbare manier. We werken met verschillende pakketten tegen vaste kosten. Zo kom je dus niet voor onverwachte verrassingen te staan! We werken snel en efficiënt en zetten ons altijd voor de volle 100% in voor jouw kleine webshop!

Meer weten over all-in fulfilment voor jouw kleine webshop of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers of vul onderstaand formulier in. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing.

Verwerking bezorging en retournering via Monta